Biliyorsunuz şarkılar pek çok anıyı bünyesinde saklar. Haliyle eski sevgiliyle dinlenen müziklerde eski sevgiliden parça taşımaya devam edebiliyor. Sevgiliniz eski sevgilisiyle dinlediği müzikleri hala severek dinlese rahatsız olur musunuz? Bu sizin için sorun yaratır mı? #Kontes
Sevgilinizin, eski sevgilisi ile dinlediği şarkıları hala severek dinlemesi problem sayılır mı?
Ben hamileyken kocam uykusunda eski sevgilisinin adini sayikladi. Öncesindede hep belli sarkilari cok dinliyordu. Iste bugünkü halime sebep olan ilk darbeydi bu. Agladi yalvardi ama sezgilerim cok güclüydü ve nasil bir yanlisin icinde oldugumu o gün anladim. Zamanla köreldi bu tür duygular ama yerini baska yaralar aldi. Bazen beni üzdügü zamanlarda kisa süre sonra pisman olup telafi etmek adina herseyi yapiyo ama bir bakiyosun yine ayni, belkide bipolar bilmiyorum. Ben eksildim tükendim baska biri oldum sanki. Ne gittigim yerler ne yedigim yemek, bana yasama sevincimi kaybettirdi. Artik sona geldim cünkü artik hicbirseyin degmedigini gördüm ve vazgectim sustum susuyorum. Ruhum coktan ayrildi bedenimde ayrilacak. Allahtan tek dilegim ondan ayrilip yaralarimi zamanla sarabilmek, 4 yasindaki oglum icin hayata tutunabilmek. Hic ümidim yok sanki artik napsamda iflah olmam gibi. Artik yasamak sadece izdirap benim icin.
Yok canım önemi yok. İstediği kadar dinlesin. Hatta zevkime göreyse ben de dinlerim. Hep beraber dinleriz. Sorun yok. Yok sorun. Olmaz sorun. Hiiç Yok be olmaz diyorum. Olmaz. Ol-maz. Ayy olmaz. Cidden olmaz. Tabii ki olmaz. Olmaz diyorsam olmaz. E olmaz. Olmaazzzz.
Sevgili kontes bitmiş bir şeyin arkasından ne dinlese dinlesin alınma sorun etme çünkü herkesin bir geçiş birde gidiş dönemi vardır o zaman zarfında bu tarz şeylerin olması normaldir
Ondan güzel ayrılmış. Geçmişi önemsemeyin onunla o şarkıları dinleyin sonra siz yenilerini yerleştirin. Bunu yaparsanız o sizin olur. Yapamazsanız boşuna vakit harcamayın
Tabiki de problem sayılır. O şarkıları dinliyor olması demek, yaşanmışlıkları anımsıyor olması demek... Geçmişe dair ne varsa silip atmalı. Buna müzik listesinde yer alan o parçalarda dahil.
En İyi Cevaplar