Yolda/dışarda/sağda/solda sevişenler hakkında ne düşünüyorsunuz? Veya en azından sarılıp birbirlerinin yanağına herkesin içinde öpücük konduranlar hakkında? Ben kötü düşünmüyorum aslında ama kıskandığım için sinirleniyorum biraz sadece. Bunu ulu ortada yapmamaları lazım...
Cevabın nedir?
bir arkadaş ;
bilmeden ünv. lojmanda oturan danışman hocanın bahçesine oturmuşlar yiyişiyorlarmış zavallı, hoca görmüş bir yıl uzatmıştı
sonra kızda ayrıldı yazık oldu ya hoş olmadı02 Yorumla
Evet bende kıskanıyorum sonra içimden "Kaç para ulan bir sevgili" deyip geçiyorum. :D
00 Yorumla
Sarılıp yanaktan öpenleri kıskansam da çok tatlı buluyorum fakat bazıları bildiğiniz yiyişiyorlar sokakta onlara fena sinir oluyorum:D eviniz barkınız özeliniz var be arkadaşım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanaktan öpücüğe bile tip tip bakıo insanlar gerçekten çok kötü kalpliler
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
avrupa ülkelerini gezdiğin zaman bu ülkedeki sevgililerin ne kadar baskı altında olduğunu farkedersin
bizimkiler diğerlerine göre çok bile masum sayılır
baskılardan biride yazdığına göre malesef sensin04 Yorumla
Soran+1 yılçok masum kalıyor ne demezsin, sahilde çocuk yapıyorlar nerdeyse. gidip ailecek oturamazsın bile.
Soran+1 yılmüslüman değilim ben ateistim ama buna rağmen onaylamıyorum. sizin gibileri taşlamak lazım islam o konuda haklı.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ahlak bekçisi vol 2. Burası İran değil. Kiss me hard before şeriat comes alıntısını yaparak gidiyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman değilim ben ateistim ama buna rağmen onaylamıyorum. sizin gibileri taşlamak lazım islam o konuda haklı.
ah garibim evimin anahtarını veresim geliyo işiniz bitince paspasın altına bırakırısınız:)
03 Yorumla
+1 yılbnde sinir oluyom:) kıskanıyorm .s
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. hoş görüntü olmuyo bence herkesin özeli olmalı
00 Yorumla
+1 yılhayvanlarda öyle yapıyor ama ...
00 YorumlaMutlu oluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencede yapmasınlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri