Evet arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bununla ilgili.
Not:tabii ki de genellemedir
Not:tabii ki de genellemedir
Genellemeyse bende şöyle bir genelleme yapayım. Genelde bu tipler hiç değmeyecek rospi ruhlu birine açık olup saplantılı bir şekilde yaşarlar ondan da yalnız kalırlar. Tam tersi kadınlar için de geçerli. Pçin tekine saplanır kalır. Dünyayı gözü görmez. Öyle pel pel beklerler yalnız başlarına.
Bence öyle biri yoktur ya. Öyle birileri sevgilim yok diyorsa inanmam ben 😊
Çok var inan çok var.
Ben aşıktım ama olmadı, ihtimaller bana 5-6 yaşından beri hep karşıydı zaten kader yüzümüze gülmedi. En yakın arkadaşımlarımdan biride bu vasıfları taşıyor ama o da boşta yıllardır. Aradığımız tek şey; bu kadar kötüleşmiş ve çivisi çıkmış bir toplumda, birlikte yuva kurabileceğimiz sağlıklı insanlarla ciddi bir ilişki içine girmek.. Biz kanımca iyi insanlarız, ve çoğalanlardan olmak istiyoruz, hepsi bu..
Kaslı deılım yakısıklı oldugımu soluolar ego deme kardesım gerçek yalnızım adamlığıma bısey demeye kımsenn adamlıgı yetmez ama yalnızım çok kazık yedım derslerımede duzenlı calısırım hemen oğrenırım ama yalnızım:))
En önemli şeyi yani parası yoktur herhalde.
Para ve p. clik bir erkekte olmazsa olmazdır.
Para da varda, piçlikten kaybediyoruz galiba..
Halbuki, basit zevkleri olan insanlardık..
Aradığım tek şey; bu kadar kötüleşmiş ve cılkı çıkmış bir toplumda, birlikte yuva kurabileceğim sağlıklı insanlarla ciddi bir ilişki içine girmek.. Biz kanımca iyi insanlarız, ve çoğalanlardan olmak istiyoruz, hepsi bu..
En günahsızlar en günahkarların elleri arasında can veriyor.. Allah bir daha kimseye evlat acısı yaşatmasın, kimseyi de böyle bir acıyla sınamasın..
İyu geceler abi, kendine iyi bak..
Cevap
5Cevap
Sevgili istemiyor olabilir. Sevdiği kişi onu sevmiyor da olabilir
Galiba ikincisi bunu lehimize çevirmenin bir yolu var mı
Sevdiğin kişiye hitap edecek birisine dönüş. Gibi yap demiyorum. Dönüş diyorum. Onun hayalindeki kişi ol. Ama sen değişme. Hayallerini değiştir onun
Onu nasıl becereceğiz, hayellerini nasıl değiştireceğim?
Onunla yakınlaş. Ona değer ver. Arkadaş olma ama. Çok ötesi ol. Ortalığı benzinle yıka ve kıvılcımı çak
Kız öyle bir kız ki, o kadar çok kabuğuna çekilmiş ki; ateş olsam söndürür, su olsam buharlaştırır.
O kabuğu yanaş. Değerli hissettir kendini
Ya özgüveni yoktur ya platonik aşıktır ya da istemiyordur
Kasım Yok kültür eh dürüstlük masallah 4 yıllık mezunum tip muamma bende anlamadım 🤔
Muhtemelen RapiRapi Adalarında tek başına yaşıyordur.
Karakterinde problemler vardır
Yoktur
Ah almış erkektir, yazıktır ona.
Kimin ahını aldıysak artık... Gözü olanın gözü çıksın
"tabi ki de genellemedir"
Tercih meselesi bir sey düşünmem
Hepsi var ama çok yakışıklı sayılmam 😂🤣🤣😎
Vardirda karşı cins değildir
Kendini öven insanlar genelde yalnız kalırlar
Hiçbir zaman övmedim. Hep mütevazıliğimi korudum
Beklemede
vahh vahh..
😔😔 Ulan, ihtimaller bana 5-6 yaşından beri hep karşı oldu.
İstemiyor olabilir
Nedinini sorucam ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar