insanın hainliği, yaralarını kabullenmediği için. Yaraları sevmek lazım, karanlığı da.. Karanlık iyidir, kir tutar.. Acıysa insanı tok... Gece kadar insanı seven yok.. Bazıları iyi ki var, kimileri neyse ki yok. Ama sen niye yoksun? çok önce, birini pencere kenarına çiçek koyacak kadar sevmiştim. Seni, mektup yazacak kadar seviyorum, bu da hiç fena değil. Sen de yaz. perdeleri kapalı evinden çıkmayacak olsan da yaz.. Hadi yaz sen de... Çünkü, birini mektup yazacak kadar seviyorsan, ne mutlu sana! yaşıyorsun.. Sevmeli insan.Birini pencereye çiçek koyacak kadar mı sevdiniz, mektup yazacak kadar mı? #impulsive#YazSevgili
Birini pencereye çiçek koyacak kadar mı sevdiniz, mektup yazacak kadar mı?
Bana mektuplar yazan birini sevmiştim. Hayatımda ilklerimi hep onla yaşadım. İlk kez onun elini tuttum, onunla tattım heyecanı, onunla öğrendim iki bedende bir olmayı. Ancak bir gün kader onu benden aldı. Üstüne çok ağladım, defalarca denedim sevmeyi, unuturum sandım... Ama sadece "sandığımı" anladım... Bir gün daha azaldı ömrüm az kaldı geliyorum biriciğim. Tanrı kimseyi sevdiğinin ölümüyle sınava tekamül etmesin. İyi günler. İlginç bir strateji...
şiir yazmışlığım uğruna gitar öğrenmişliğim var ama mektup eve çiçek tehlikeli biraz aile olayı var :D hem bu ne aşırılık diye düşünüp korkarak benden soğuma riski var
mektup yazicak kadar... Çünkü yazmak benim için yeteneğim olmasına rağmen zordur... Orada yazdıklarım dürüst olur çünkü içine yalan katamam benim harflerimden oluştuğu için... Bu yüzden birine mektup yazıp her şeyi apaçık anlatmak zor... DUYGULARINI , utandığın şeyleri bile saklamamak...
Ne mektup yazdim ne ugruna cicekler besledim.. Ama oyle bir sevdim ki ruhuma suru ufler gibi ufledi sevgisini.. Yeniden canlandi kalbim sonsuz bir aska.. Ugruna oykuler yakip siirler idam ettim.. O da duydu, gordu, bildi.. Ve en onemlisi sevdi.. Var olsun..
Senin için sorun yoktur dedin bende inanmadım. İnsanın gözlerini kapatıp bişey düşünmeden aşkım diyip bağrına basmak istediği bir varlığın yokluğunu ben bilirim
Oluyor ölmüyorsun ama öyle yürekten de gülmüyorsun. Sigarayı bırakmak gibi. Daha dinç vücut daha parlak bir cilt daha beyaz dişler daha güzel bir gülüş ama her zaman bir şey eksik aslında o kadar çok artı girer hayatına yerini başka hiç bir şeyle doldurmayacağın bir boşluk işte ne dersen de
En İyi Cevaplar