Kasinti, gozu surekki disarda ya da surekli vucudumda olan, disleri temiz olmayan, tirnaklari pis olan, ayakkabisi temiz olmayan, kendine yakisan bir giyim tarzi olmayan, kaba, pot kiran, konusma uslubuna bilmeyen, yilisik, kafasini kullanmayan bir adamla rastlasir ve bunlardan 1 veya en az 2 belirtiyi tasirsa hic isim bile olmaz.
çok şey var.. hangisini yazalım en çoklarını söyleyim ilişkide isem sevgilim ise Başka erkeklerle samimi olması Küfür etmesi Ben bencillik duygusu Sürekli haklı olmaya çabalama Gereksiz ve boş yere konuşma Dedikodu Aşırı derecede kıracak yalanlar v. s. v. s. v. s. liste uzar gider
Çok fazla erkek kankası olması erkekler ile sıkı fıkı olması sonra illa kendi dediğini yaptırtmak istemesi. Hiç bir fikri olmaması. Hep kararı bana aldırması. Beni hep başka biri ile kıyaslaması.
Herkese benzemesi ben derdimi anlatirken kendi konusuna gecmesi yalan soylemesi civik olmasi aklinin bel alti calismasi kufur ederken asiriya kacip kadinlari asagilamasi vs
Her cümleden değişik manalar çıkarmak. Özellikle de mesajlaşırken. Ara bir, ne demek istedin diye sor. Okumuş görmüş insanlarız neticede.. Biz anlamayacağız da kim anlayacak?
Fazla ustume dusmesi cok ilgilenmesi. Evlenmek istemesi. İlerleyen zamanlarda benden bebek sahibi olmak istemesi. Surekli ilgi beklemesi. Fazla sevilmeyi sevmiyorum kisacasi
En İyi Cevaplar