Engellenen bir erkek bir şekilde ulaşmaya mı çalışır yoksa vazgeçip unutur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılKendi adima konusmak gerekirse; engellemek dunyanin en gereksiz seyi, bir insan ne yapar eder her turlu ulasir istese. Sahsen ben engellendigim vakit guluyorum 😂 sonra biraz ciddi olup keski karsi taraf kendini bu kadar kucuk dusurmese diye dusunuyorum. Bir insani rahatsiz etmek kotu fakat iletisim her konuda onemli herkes icinden geceni net bir sekilde soylemeli. Bazi kizlar var kendileri yazip daha cevap vermeye izin vermeyip engellemeleri oldukca ilginc. Herkesin kafa yapisi farkli iste.
39 Yorumla- +1 yıl
Bunun gülünecek ne tarafı var. Kızlar da başka seçenek bırakmayan sizler oluyosunuz bir sorun olmuyo ama sizler engellenince kızlar komik duruma düşüyo
- +1 yıl
Herkesin yasadigi durumlar baska. Sen sanirim kendi yasadigin durum uzerinden konusuyorsun. Detayda sordugun soru mesela komik. Eger bir insani engellemissen rahatsiz ettigi icin engellemissindir. Simdi bundan sonra niye boyle bir soru sorma geregi duyulur ki? Yani mesela hem engelleyip hemde unutur mu tarzinda birsey soylemek komik. Sizin akliniz farkli calisiyor.
Mesela kendi adima konusacak olursam bir kiz var benimle konusmak istemiyor. Sonra engelle tamam diyor. Bende niye engelliyeyim diyorum cunki numarisini silip onume bakicam. Numarasini siliyorum fakat kiz numarami silmeyip yanlislikla aradim diyor. Bende niye hala silmiyorsun dedigimde sen hani engellemeye gerek yok dedin ki muhabbetine giriyor. Ben buna guluyorum iste cunki kiz kendini kucuk duruma dusuruyor. Konusmak istemiyor fakat numaramida silmiyor. Celiski insani komik duruma dusurur. Kizlarinda cogu celiskili. - +1 yıl
Senin anlattığın durum farklı onları yapan kız da olsa erkek de olsa kendini gerçekten komik duruma düşürmüş. Benim durumum daha farklı karşımdaki insan kendini vazgeçilmez sanıyodu bir şekilde ona kimsenin vazgeçilmez olmadığını öğretmek istediğim için böyle bişey yaptım. Engel yediği halde vazgeçmezse kendini bana kanıtlar
- +1 yıl
Kusura bakma ama durust olmak gerekirse senin durumunda bundan asagi kalir degil.
Yaptigin sey oldukca gereksiz. Bir insan birsey ogretecek degiliz hic birimiz, insan yeterki kendi ogrenmesini bilsin... deger bilsin mesela. Şu an eger boyle bir beklenti icindeysen bence komik bir durum, sorunlar konustukca cozulur. Eger bir insanin karakteri ben vazgecilmezim havasinda ise yok yere bir kisiyi Şu an engel listesinde tutuyorsun demekdir. Engel yedigi halde vazgecmezse kanitlar dusuncesi komik bir dusunce. Yinede hakkinda hayirlisi olsun. Herkesin kafa yapisi farkli. - +1 yıl
Gerçekten bir erkek tarafından böyle mi algılanıyo
- +1 yıl
Evet. Bir kiz engelleyip konusmak istemiyorsa erkek tamam diyip onune bakar, bakmalida. Dogru olanda budur. Bazi kizlar gereksiz yere hem kendilerini hemde onu seven erkekleri yipratiyor. Eger seviyorsan duzgunce konusacaksin kendini oyle zor gibi gostermenin anlami yok. Karsi taraf kendini vazgecilmez saniyorsa ve duzgun konusmasini bilmiyor kisaca uyusmadiginiz dusunuyorsan net bir sekilde bunu belirtim konusmana son vereceksin. Bu tarz seylerle ugrasmak vakit kaybi.
- +1 yıl
Peki engelledikten sonra kaldırmak daha kötü olmaz mı
- +1 yıl
Niye kotu olsun ki aslinda ilerde hayatina baska birisi girdimi engel listende o kisi gormesi dahada kotu olmaz mi? Yani engelli kaldirinca karsi taraf Şu an konusmak istiyor diye algilarsa ve birsey derse o bunun kendi sorunu. Guzelcene anlatip engelden cikartigim seninle konusmak istedigim anlamina gelmiyor diyebilirsin ve guzelcene ilersi icin rahatsiz etmemesini soylersin. Anlayissiz birisi ise rahatsiz ettigi takdirde engelleyebilirisin. Ozaman engellemek daha mantikli olur. Yani yok yere sirf vazgececekmi diye engellemek garip duzgun bir sebebi olmali herseyin.
- +1 yıl
Peki yorum için teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen umurumda olmaz. Buradan beni engelleyen birisi vardı. Engellemiş sonra da hiçbir şey demeden engeli kaldırmış. Kadın kendi içindeki problemi çözemezken ben onu anlamaya çalışmam.
33 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sevginin son kullanma tarihi o kadarmış
- +1 yıl
Yok olay sevgi değil, marjinal olma hevesi gibi geliyor bazen.
- +1 yıl
Değişik 🤔
+1 yılBen benden vszgecmesin diye engellemeyi kaldirdim ama onda hala engelliyim
48 Yorumla- +1 yıl
Senin engellemeni kaldıramadı demek ki
- +1 yıl
Ilk o engelledi ama sonra ben engelledim
- +1 yıl
Karşılıklı engelleniyosunuz yani
- +1 yıl
Evet de sonra ben dayanamayip kaldirdim
- +1 yıl
İşte bu yüzden kaybediyoruz
- +1 yıl
Her turlu kaybediyorum zaten
- +1 yıl
Öyle düşünme bir gün öyle bir kazanırsın ki bütün kaybettiklerine şükredersin
- +1 yıl
Insallah
- Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılEngel açıkkken yazsa yazar engellersen kendini küçük düşürürsün
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞuraya yorum yapanların hepsi yalan konuşuyor, ben engel yediğimde çok kötü olmuştum kafama kurşun sıksa o kadar acımazdı belki, çünkü ben onu çok seviyordum halen daha seviyorum geri dönn DUYGU
519 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm inşallah o da seni seviyodur dicem ama engellendiğine göre sevmiyo. Unut gitsin ya sana başka Duygu mu yok sanki
Cevap sahibi+1 yılŞu an engelli değilimde işte sadece uzaktan izliyorum uzaktan seviyorum onu başkada yapıcak bişeyim yok..
- +1 yıl
Sevgi bitince yapıcak bişey olmuyo
Cevap sahibi+1 yılEvet bir insan seni sevmiyorum derse dediğin doğru ama o insan sana umut verip seni kendine aşık edip hayatımda sensen başkası olmıcak diyipte giderse o zaman dünya başına yıkılıyo, katlanıcaz ne yapalım buda geçecek bir gün inş.
- +1 yıl
Seni bu kadar seven insan neden bırakır ki önemli bir sebebi vardır kesin
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilisini unutamamışmışta falan filan insanlarla oynamak bu kadar kolay işte dicek bişey yok.
- +1 yıl
Cidden bu kadar kolay sananlar hangi mantıkla düşünüyo acaba aynı şeyi onlar yaşasa mutlu olucaklardı heralde
Cevap sahibi+1 yılHerkes bir gün yaşattığını yaşıyacak inşallah tek dileğim bu benim çektiğim acıların 10 katını çeksin ki beni anca öyle anlar
- +1 yıl
Zaten kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
+1 yılben sınırklenırım ulasacagım varsada ulasmam bende engellerim
115 Yorumla- +1 yıl
O seni engellemiş zaten sen nasıl engelliceksin
- +1 yıl
sende engelleyebiliyosun eger whatsapp tan bahsediyosak
- +1 yıl
Yok ben messengerden bahsediyodum
- +1 yıl
simdi anlamak için soruyorum sen onu engelledin dgorumu ama baska yerlerden ulasmasınımı ıstıyosun :D
- +1 yıl
Ne alakası var şimdi 😂
- +1 yıl
kız milleti degilmi hepiniz aynınsınız ya :D :D :D oyle dimi hadi soyle :D
- +1 yıl
Bütün kız milletini karıştırma şimdi bir erkek yanlış bişey yaptı diye bütün erkekleri bir tutmak olmaz dmi
- +1 yıl
ama kzılar hep oyle isterler bu yanlıs degilki yani olması gerekn zaetn herzaman erkek peşindne kosar ama sadece hosuma gitti ondan dedim :d
- +1 yıl
Peki. dd
- +1 yıl
ablam sevgilisyle kavga eti bikere arma beni dedi kapattı cocuk armadı bidaha ablam aradı vaayy aramıyosun demek :D :d :d sence yeterlimi :D :D
- +1 yıl
Evet bu daha anlaşılır oldu 😂
- +1 yıl
peki sen sevgilinimi engelledin :D
- +1 yıl
Sadece yorumdan konuşuyoruz abartmıyo musun. dd
- +1 yıl
peki allah yardım etsin bb :D
- +1 yıl
Sağol sanada Allah yardım etsin. dd
Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Engelledi... Önce öfkeden köpürdüm sonra kendi kendimi teskin ederek öylesi biri için üzülmemek gerek dedim.
30 Yorumlaarkasından o... diyip kendini tatmin etmeyi daha çok tercik ediyor
03 Yorumla- +1 yıl
Bu da yanlış olan
- +1 yıl
İnsan sevdiği biri için öyle söyler mi ya yazık. Yapanlar için söylüyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılkabahat işlemişssek sıkıntı yokta durduk yere olunca
aaaaaaaaaaaa diyoruzzz...17 Yorumla- +1 yıl
Durduk yere de kimse kimseyi engellemez zaten öyle bişey olursa da otur düşün kesin bilmeden de olsa bişey yapmışsındır
- +1 yıl
hayırr burada çok oluyor ben 6 yıldır buradayım başımada çok geldi başına gelende çok gördüm o yüzden artık umursamıyorum bu durumda problemi kendimde aramam saçma olur.
- +1 yıl
Öyle de şimdi hiçbir sebep yokken engellenmek tuhaf.
- +1 yıl
yaa işte hemcinslerin öylee varsa bir kabahat söyleyebilir
- +1 yıl
Eminim senin hemcinslerinde de öyle bir sorun vardır
- +1 yıl
sanmam
- +1 yıl
Kesin bir şekilde yoktur diyemiyosun
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. engellendiğimi düşünüyrum bazen kızı ararım bulurum ben engellerim içimde kalmasın en sınır oldugumda ben engellıcekken onun engellemesi oluyr
212 Yorumla- +1 yıl
Dur sen beni engellemeden ben seni engelleyeyim 😂😂😂
- +1 yıl
@İsimsizim2 engellemıssın ama ben engellıcem :D
- +1 yıl
😂😂 anlaşma yapalım ilk önce ben sonra sen 😂😂
- +1 yıl
@İsimsizim2 Ben engelledim kaldırdım ohoo sen daha napıyosun
- +1 yıl
Engelleyip kaldırdın ne ara be senden hızlısı mezarda 😂😂
- +1 yıl
@İsimsizim2 ayıpsın ne sandın :P
- +1 yıl
😂😂 Deli ya
- +1 yıl
@İsimsizim2 eyvallah -_-
- +1 yıl
Amanında amanın alındın mı sen 😂😂
- +1 yıl
Bak ya ☺️
Silip gecmek her zaman icin daha mantikli geliyor bana
18 Yorumla- +1 yıl
Ya seni gerçekten sevdiği için böyle yapıyosa silip geçmen doğru mu
- +1 yıl
Ya konuşarak halledemiyosanız ve senin de herşey normalmiş gibi davranmanı kaldıramıyosa
- +1 yıl
Şimdi sana bir soru
Neden hep kendi açindan bakip kendinde bir haklilik payi ariyorsun doğru bildigin seylerde yaniliyor olamaz misin ki hep sen hakli olucaksin diye birsey yok.
Hakli olsan dahi sevdigin kisiye engel atmak resmen ona hakaret etmek gibidir benim sevdigim kiz bana engel atsa sahsen ben resmen bana hakaret etmis gibi hissederim.
Kirilirim ve azcikda olan saygi ve sevgimi kesinlikle bitirmeye kadar yolu var bu olayin
Sen boyle davranislar sergilersen herseyde uste cikmaya calisirsan birde tutup cocugu engellersen kusura bakma ama tabikide cocuk seni dikkate almaz ve hersey cok normalmis gibi davranmaya baslar sirf seninle basa cikamadigi icin kendisi kizip sinir kupu olacagina senin sinirlerinle oyanayip seni cileden cikartmak istiyor olabilir - +1 yıl
Kendi açımdan değil olanı söylüyorum. Çocuk zaten dikkate almadığı için son seçenek engellemek oluyo sizler de biraz anlayışlı olun
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
Bazıları gerçekten üzülüyor ama bazıları takmıyor bile.
50 YorumlaPes etmem birşey oldumu diye korkarım aylesin den birini ararım bir şekilde ulaşirim iste dik ten sonra başara mıcak birşey yoktur
120 YorumlaEğer isterse mutlak bir şekilde ulaşır. Engeller aşılmak içindir takılmak için değil. Ben mesela onun mücadelesini veriyorum
110 YorumlaKarşımdaki kalbimde bir yer kazandıysa her türlü ulaşırım bırakmam 😏
240 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayır... ben de basarım engeli.. beni istemeyeni ben hiç istemem
410 Yorumla- +1 yıl
Ya suçlu engellenen tarafsa
- +1 yıl
Onun suçlu olduğunu nerden biliyosun
- +1 yıl
Şikayetlerini söylemeden engelliyosa evet onun hatası ama söylediği halde değişen bişey yoksa bu engellenen kişinin hatası hiç seven engellemez triplerine girmeye gerek yok
- +1 yıl
Ya da bozuk olan bir temeli bile yoktur belki de sadece kendi kendimize gelin güvey oluyoruz
- +1 yıl
Haklısın
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. O kisiye gore degisir sevmiyorsa mucadele etmez
560 Yorumla- +1 yıl
Haklısın..
- +1 yıl
Ben engellenmeyi pek kaldırabilen biri değilim engeli kaldırana kadar soğurum heralde
- +1 yıl
Empatiyi ben onu engellemeden önce o bana kurucaktı
- +1 yıl
Fazla özele gerek yok ama şunu söyliyim ilgisizdi
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkımızda ya bir gün mutlaka karşımıza iyi birileri çıkar
- +1 yıl
Çok doğru..
- +1 yıl
Yani hayatın kuralı bu
- +1 yıl
Olmalı tabi ki
- +1 yıl
Zamanı geldiğinde o da olur
- +1 yıl
Eskisinde tutuklu kalmazsak karşılaşırız o bekleyenle
- +1 yıl
Evet malesef
- +1 yıl
İnşallah denicem sen de öyle yap 😉
- +1 yıl
Dediğin gibi arkadaşça ekliyosun sorun yok
- +1 yıl
Olur sende 😊
- +1 yıl
Bu bilgiyi vermeye ne kadar gerek var bilmiyorum ama ben de çalışmıyorum 😂
- +1 yıl
Sınavlardan dolayı bir süre işsiz dolaşıyodum iş bulana kadar tembelliğe devam 😂
- +1 yıl
Şu an kesin bişey yok sınav idare ederdi
- +1 yıl
Hedef önemli tabi
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Ne güzel ben şimdiye kadar doğru düzgün şehir dışına çıkmadım
- +1 yıl
İstanbul. O değil de ciddi ciddi yorumun altında konuşuyoruz yeter bence bu kadar 😂
- +1 yıl
Oldu tanıyabilmem için de kırmızı bir gül takarsın 😂
- +1 yıl
Ben gelemem de bu yorumu görenler için aynı şeyi söyleyemicem görenlerden bazıları gelebilir
- +1 yıl
Eminim öylesindir
- +1 yıl
Önemli değil
- +1 yıl
Cidden burdan konuşucak mıyız böyle. dd
- +1 yıl
Engellemedim sadece mesajlaşıcak seviyeye ulaşamadım daha 😄
- +1 yıl
O kadarına gerek yok 😄 mesaj atma seviyesine ulaştığımda haber veririm
+1 yılBilmem. Sen ne yaparsın..
00 Yorumla
+1 yılSakın kaldırma engelli haketmiştir
81 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Engellenmem engellerin
05 Yorumla- +1 yıl
Peki bu fazla egodan mı kaynaklanıyo yanlış anlama öğrenmek için soruyorum
- +1 yıl
Senin işin de zor sonuçta engel yemeden önce karşındakini anlayıp hemen engellemen lazım
- +1 yıl
İyi ne güzel
Unuturum dırek sılerim ben ;)
023 Yorumla- +1 yıl
Diyenler ağlarken yakalandı. dd
- +1 yıl
Öyle diyosan öyledir 😄
- +1 yıl
Aynen tanısam kesin bilirdim
- +1 yıl
Yani herkes için geçerli bu söylediğin
- +1 yıl
Tabi bazıları kendini baştan belli ediyo
- +1 yıl
Anladım. dd
- +1 yıl
Zor mu oldu anlamam
- +1 yıl
Alınmadım sordum sadece sen öyle söyleyince acaba dedim
- +1 yıl
Daha konuşucak bişey kaldı mı ki
- +1 yıl
Ne konuşucaksın ki
- +1 yıl
Sana özel bişey değil kimseyle özelden konuşmuyorum
- +1 yıl
Niye öyle bişey söylediğimin açıklamasını yapmak istedim ama iyilik yine burda da işe yaramadı
+1 yılSiz ne düşünüyorsanız onu :)
06 Yorumla- +1 yıl
Mesela
- +1 yıl
Mesela siz ne düşünüyorsunuz :)
- +1 yıl
Biz ne düşünüyosak onu düşündüğünüze göre biliyosundur
- +1 yıl
Güzel cevap verdiniz :)
- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim
Engelle bakim beni test edelim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kötü hissediyorum istenilmeyen tüyler gibi sanki
56 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir benzetmeyi çok düşündün mü 😂
- +1 yıl
O kadar nefret ediyosun yani
- +1 yıl
Hiçbir kelime bu kadar iyi anlatılamazdı heralde 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirkaç kere ulaştım sonra bıraktım ulaşmayı
040 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğini anladığın için mi yoksa sıkıldın mı
Cevap sahibi+1 yılHissim yok dedi uğraşmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılFazla uğraşmam egosunu okşar
- +1 yıl
Tabi ki sevmiyosa zorlamanın bir anlamı yok
Cevap sahibi+1 yılAynen zaten engelleyince normalinden daha fazla değere bindi ulaşılmaz olduğu için
- +1 yıl
Öyle oluyo ama unutmandan başka çare de bırakmamış
Cevap sahibi+1 yılSalla ya ben kendime acıyorum bu kadar kısa sürede hissizleşen birine takıldım diye
- +1 yıl
Bazen bazı şeyleri anlayabilmemiz için yaşamamız gerekiyo bu da senin tecrüben oldu
Cevap sahibi+1 yılEvet ilişkiyi ayakta tutmaya çalışan bendim zaten içimdeki hislerde son dediğinden sonra ölmeye başladı zaten
- +1 yıl
Ya zaten ilişkiyi ayakta tutan sadece senin sevginse o öldükten sonra ayakta tutacak biri olmadığı için ilişki kalmaz yıkılır
Cevap sahibi+1 yılHata bende soğuduğu an terketsem bu kadar zor olmazdı veya kendisi terkedip gitse
- +1 yıl
Tabiki
Cevap sahibi+1 yılSen neden engelledin?
- +1 yıl
Senin gibi bizim ilişkiyi de ayakta bu zamana kadar ben tuttum
Cevap sahibi+1 yılSen mi terkettin?
- +1 yıl
O kadar ilgisizdi ki ortada bir ilişki olup olmadığının farkında bile değildi ben terketmedim terkedilmedim de sadece sevdim ama sevilmedim ya da olan sevgiyi göremedim ki bu ihtimali en düşük olan
Cevap sahibi+1 yılBoşver ya engellemen koymuştur ona
- +1 yıl
Bakalım farkederse koyar
Cevap sahibi+1 yılCanını sıkma daha fazla
- +1 yıl
Unutma yoluna girdim zaten
Cevap sahibi+1 yılBir yolunu bulur ulaşır ulaşacak adam zaten
- +1 yıl
Bence de
Cevap sahibi+1 yılBende bazen engelliyorum geri kaldırıyorum
- +1 yıl
Yanlış işte o
Cevap sahibi+1 yılTam olarak o engeli atıp kaldırmasam var ya güzel olacak
- +1 yıl
Aynen böyle yaparak sadece onu mutlu edersin
Cevap sahibi+1 yılZaten yazmıyorda işte birgün yazacak olursa ulaşsın diye kaldırıyorum.
- +1 yıl
Beni dinlersen kaldırma
Cevap sahibi+1 yılÖzele geçebilir miyiz?
- +1 yıl
Özelden kimseyle konuşmuyorum
Cevap sahibi+1 yılBu geçen hafta instagram engelimi kaldırdı sordum öylesine falan dedi
- +1 yıl
Kendince karar veremediği şeyler var demek ki
Cevap sahibi+1 yılSonra geri engelledi işte biraz konuştum hissim kalmadı ıvır zıvır dedi
- +1 yıl
Değişik davranışlarda bulunmuş anlaşılması zor
Cevap sahibi+1 yılYapacağım herşeyi yaptım ben ilgiyse ilgi, sevgi ise sevgi hataysa telafi ettim kendisi ayakta dursun diye adım atmadı bende bitirdim.
- +1 yıl
Bazen bundan başka çare kalmaz
Cevap sahibi+1 yılGururumu ayaklar altına aldım geri döndüm yine olmadı. Bu kadar çabuk unutana zaten birşey yapmam şu saatten sonra zaman gelecek şu hallerime güleceğim elbet
- +1 yıl
Aynen öyle düşünerek yaşa
Cevap sahibi+1 yılBir kızla konuşmaya başladım sence telefon numarasını buluşmadan sonra mı isteyeyim?
- +1 yıl
Aynen acele etme
+1 yılYas tutuyoruz.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne acı.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencr artık alıştılar 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1-2 defa denedim sonra vazgeçtim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç istemiyorum ama mecbur bırakıyolar
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılUmrumda olmaz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç uğraşamam
00 Yorumla
+1 yılvaz geçer
114 Yorumla- +1 yıl
%70 nin yaptığı şey
- +1 yıl
ne bekliyidun ki
- +1 yıl
adamı engelle it yerine koyma sonra çabalasın dursun...
- +1 yıl
ne guzel dünya...
- +1 yıl
Bişey bilmeden yorum yapma istersen
- +1 yıl
arkadasım olayı anlatmamissin soru sormussun cevabi begenmiyirsun bu nasil bir tavır...
- +1 yıl
Sen de daha durum ne onu bilmiyosun yorumunu daha güzel bir şekilde yazabilirsin
- +1 yıl
ya tartişamayacağım k bakma hataliyim ben...
- +1 yıl
Beni yormadığın için teşekkürler
- +1 yıl
seni istesemde yoramam ki...
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
sen o tatlı dilinle gömersin beni baş edemem...
- +1 yıl
Gömmek değil de lafın altında kalmam diyelim
- +1 yıl
tamam...
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakipteyim 😂
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi