selam,
tinder kullanan erkeklerin amacı ne? Ne tür erkekler tinder kullanır? Ciddi bir ilişki çıkar mı?
tinder kullanan erkeklerin amacı ne? Ne tür erkekler tinder kullanır? Ciddi bir ilişki çıkar mı?
Tinderde genelde günübirlik ilişkiler olur ama ciddi de olabilir
Nereden ne çıkacağı belli olmaz
Genelde oradaki erkeklerin amacı sekstir
Tıpkı oradaki kadınların amacının zengin birini araması gibi
tek gecelik ilişki için de kullanan var yeni insanlarla tnaışmak isteyen de ciddi ilişki çıkar mı sanki biraz düşük bir ihtimal
Herkesin farklı amacı olur da ciddi ilişki ne ya temelinde tek gecelik ilişkiler için kurulmuş bir uygulama 😀 iyice islami evlilik sitesine dönmüş dkdkdkd
Benim kuzenim tinderdan çıkmıştı ayrıldılar. Ciddi ilişki oldu da ayrılar şu an
Cevap
20Cevap
Hiç kullanmadım kullanmam öyle yerlerden de ciddi ilişki çıkacağını sanmam. Amaç hemen yatağa atmak.
O nasil bir uygulama bak ne kadar safim jskaaksj amaci belli
ciddi ilişki istiyorsan tinder bakacağın son yer orası ons için.
Çıkmaz tinder seks sitesi ciddi ilişki arıyorsanız tanışabiliriz
Tek gecelik ilişkim de oldu oradan, yurtdışına çıkınca etrafı gezdirecek biri de oldu.
İlişki için öyle yerlerden medet uman gerjzekalılaeı anlamamıyorum ya. O kadar mı umutsuz vakalar? O kadar mı asosyal varlıklar?
Çokmaz genelinin amacı kız düşürüp seks yapmak. Zaten 10dk konuştun mu 11. dk konu sekse gelir
Düzülecek kız arama çabası işte
Tinder'i hiç kullanmadım o da ne?
Ciddi ilişki çıkar tabii
meme görmek için yükledim
Pompa yapmak panpa olmak
Kız düşürmek için kullandım
Cinsellik amaçlı orası
sadece seks
Tinder =sex 😂
Hepsi mi?
Aman Allahım dedim hani ciddi ilişki çıkar demişlerdi
Peki diyelim biriyle çay içmeye gittim ve biz tinderden buluşmadık ama onun tinder profili var. O çoçukla ciddi bir ilişki olur mu?
Çıkmaz amaç fakkk
Vakit geçirmek icin
Yatmak için
Kullanmadım hiç.
Yataga atmk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar