Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖnemli olan karakter birde erkek çok anneciyse evlenince kötü oluyor haberin olsun sonra kayınvalidem hep bizim evde herşeye karışıyor çocuğuma karışıyor diyip diyip durusun yaş farkı baya var evet yaşına yakın daha iyi olur kendine yakistirmadiysan hiç dönüp bile bakma çok büyük pişmanlık lar yaşarsın
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ya bende çok kararsız kaldım çünkü anne olmak istiyorum yaşım ilerlemeden yuvamı kurmak istiyorum ama içime tam olarak sinmedi
En İyi Cevaplar
+1 yılBence yüreğinizce olan birisi değil. Benim iş arkadaşım görücü üsuluyla evlendi, kız söylüyordu ki "ilk buluşmada, işte evleneceğim kişi bu" dedim, ilk defadan beğenmiş
Beğenmediğiniz taraflar sizde çok anladığım kadarıyla, boşuna ne kendinize, ne de ona umut vermeyin, yaş farkı da çok12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bende hem kırmamak hem belki tavırlarından etkilenirim diye acaba görüşsek mi diye düşünüyorum 🤔 Ama içime sinmedi
- +1 yıl
Evlilik düşüncesinde kibarlık olmamalı. İkinci buluşmadan "hayır" söyleseniz daha çok üzülür. Bence Güzel bir dille anlatın
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkına bir şey diyemem ama samimi bir herife benziyor. Sana türlü türlü numaralar yapıp sonra canından bezdirecek tipleri daha mı çok seversin? Bak mesela ben de şey diyeceğim isteme faslında:"Ben tuzlu kahve tüketmiyorum."
O kahveyi içmem. Soruna gelirsek karakter küçük bir tık önde.18 Yorumla
Soran+1 yılOlursa o kahveyi içecek! ?😅
- +1 yıl
Ben içmezdim. Böyle gereksiz oyunları sevmiyorum. Ben birisi ile evlenmek istiyorsam benim sevgimi salak bir kahveyle ölçmeye çalışanın hakettiği karşılığı veririm ben de :)
Soran+1 yılAdet o ama kırmamak gerek
- +1 yıl
Biliyorum adet olduğunu ama bence saçma. Bir şeyin adet olması illa ki doğru olduğu anlamına gelmez :)
Soran+1 yılElbette ama o kahve önüne geldiyse içersin
- +1 yıl
Ben baştan uyarmayı düşünüyorum. Kimsenin eğlencesi için gereksiz bir tuzlu kahveyi içmem. Kusura bakmasın. :)
Soran+1 yılBiber faln atıp abartanlar var orada haklisin hatta o kadar ki biri oldu öyle
- +1 yıl
Evet biliyorum o haberi. Sonuçları da acı oldu saçma bir eğlence adına birisi hayatından olmuş. Üstüne bir de kadına gülsem mi kızsam mı bilmiyorum evde kalacağını daha fazla belli edemezdi başka şekilde.
Adam bakmaya geliyor seni istemeye mi geliyor ki takım giysin.
Tiple olmuyor bu işler ayrıca. Ömür gecireceksin, otur konuş belki hoşuna gider.12 Yorumla
Soran+1 yılTakım giysin demiyorum ama en azından kot t-shirt giymesin, ömür geçirmeye talip adam benden 10 yaş büyük ayrıca 10 sene sonra dökülmeye başlar
- +1 yıl
Zaten ya kot giyersin ya da kumaş. Biz erkeklerin sizin gibi geniş bir giyim yelpazesi mi var ki. Neye giyecek başka.
Yaş konusuna birşey diyemem senin bileceğin iş ama sen 10 sene sonra kendini nerde görüyorsun? Yaşlanmayacaksın herhalde 😂😂 çocuk doğursan zaten 5 yaş yaşlanırsın.
Bak benimde çıktığım kızların en büyüyü 21 yaşındaydı hatta eski nişanlım 19 yaşındaydı. Aramda 12-13 yaş vardı ama gayette güzel yakistirirlardi. Yaşını göstermiyorsa sıkıntı yoktur.
Olaya cinsel boyuttan bakiyo4san şayet çok değil en fazla 1-2 yıl sonra o senden, sen ondan bıkarsın.
O yüzden fiziğine değil ama sana yapacağı kocaligi, çocuğuna yapacağı babalığı değerlendir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Kesinlikle bir şans vermelisin. Ben de dürüst olmasını beğendim sana olumsuz intiba yaratması ben de olumlu izlenimler bıraktı. Bir ömrü yakışıklı diri bir bedenle zaten geçiremezsin o yüzden ruhunu sevdiğin kişiyle izdivaç gerçekleştirmen hayatında verdiğin en doğru karar olacaktır. Bana gelince yakışıklı adamlarla beraber oldum evlenmeyi istediğim adam beraber olduğum kişilerle taban tabana zıt bir görüntü çiziyor ben de evlilik resminde hep böyle bir doluluk görmek istemişimdir. Hayırlısı tüm bekarlar için :)
10 YorumlaÇok tatlı bir şekilde anlatmışsın inşallah gönlüne göre birini bulursun. Gerçek hayatta böyle isen Allah sana huy olarak benzeyen birini karşıma çıkarır inşallah 😌😏.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşükkür ederim ama yok işte 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTadına bile bakmadıysa adam şeker hastası olabilir. On yargılı olma. Görüşmekten bir zarar gelmez ilerde keşke deyip pişman olmaktansa şimdi bir kez görüş ona göre karar ver
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle umut vermiş olmaz mıyım?
- +1 yıl
Ya umut değil bu. Görüşünce beğenmezsen annene söylersin onlara uygun bir dille annen söyler. Sonuçta evlilik aceleyle yapılacak bir şey değil belki adamla konuşunca için ısınacak çok hoşuna gidecek davranlaslari olacak
+1 yılbence yüz yüze görüş
bir defadan ne zararı var..
sonra karar ver..
bazen dış görünüşün önemi kalmıyor10 Yorumla
+1 yılInsan olgunlastikca dis görünüme eskisi kadar özenmiyor ama bu demek degil ki, huyu iyi diye cirkin, icinin almadigi biriyle evlen. Cok yakisikli olmaz ama onda herhangi bir seyi bunu örter, senin gözüne güzel gelir baskalari öyle bulmasada.
41 Yorumla- +1 yıl
Önce gönül gözü ,😊
+1 yıl10 yas cok canim bosver sen hayatinin en güzel zamanlarini yasican o coktan yasamis olcak senin yaptiklarin ona sacma gelcek vs. vs.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Düsünsene 35 yasindaki bir adam 25 yasindaki bir kizin kafasinda yasamasi zor biraz sen daha gezmek isticen onu bunu yapmak isticen dicek cok cocukca gibi gelcek ona
+1 yılSana bisey diyimmi karaktarde önemli ama sabah uyandiginda çirkin bir erkek görmek istemezsin heralde
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkin değil 😅 ama yan yana iyi durmuyoruz 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Zorunlu deilsen bosver gitsin
+1 yılHoşuna gitmediyse boşver daha gelen olur
Ama önemli olan huy yani süs bebeği taşımayacaksin yanında kişiliğinin sağlam olması lazım12 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşındayım akranlarım evleniyor bende kendi düzenimi kurmak istiyorum
- +1 yıl
35 yaşındaki biriyle mi? Bilmiyorum ben pek onaylayamadım yinede sen bilirsin annen falan ne diyor onlarıda hesaba katmalısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eger kendine yakistirmadiysan bosuna bulusma :) kalsin direk.. acele etmeee :) baska kismetlerde gelir
18 Yorumla
Soran+1 yılBende yuvamı düzenimi kurmak istiyorum yaşım ilerlemeden anne olmak istiyorum
Soran+1 yılBu nasıl bir yorum! 😂 evde kaldık 🤷🏻♀️ çıkmıyor düzgün biri 😏
Soran+1 yılErkekte 32 önemli değil
Soran+1 yılBen belki yatağımı derdimi mutlulugumu hayatımı paylaşmak istiyorum olamaz mı? He bir de annelik var tabi içim gidiyor çocuklara
+1 yılÇok mu tipsiz güzellik bir yere kadar biliyor Sun ama karakter ölene kadar insanda kalıyor ona göre seçeneğini yap yaşın büyükse adamda iyibiri ise al
12 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşım
- +1 yıl
Adamda şimdi 35yasinda mı eğer evlilik falan geçirmemis se yani ailesine düşkün ağır başlı ise sadece dış görünüşüne bakıp karar verme derim biraz araştırın sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılKIRMAKTA , stemiyorum Yüz yüze görüşelim. Sonra konuşalım Sonra begenmeyeyim kkabul etmeyeyim...
Ula o zaman daha cok kıracaksın ya16 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın iki ucu b. klu değnek! 😔 napcam ben? Adam çok efendi duruyor ama dış görünüş sıkıntı 10 sene sonra bambaşka biri olur
- +1 yıl
Mantıklı düşünmek senin elinde...
Soran+1 yılSende 34 yaşındasın 24 yaşında biri ile evlilik yürütebilir misin?
- +1 yıl
Tabiki, Konu yaşta değil Akıldı, Görüşlerde, Fikirlerde, Uyumlarda, Bakımda...
İlk sözü dış görünüş Son sözü ise iç güzellik söyler.
Soran+1 yılAma adam çökmüş bence saçları dökülmüş falan
- +1 yıl
Tamam bak buda bir fikirdir. 10 senesi sonrasını hayal ediyor ve olumsuz olarak görüyorsun yol vereceksin demektir.
+1 yılTamam dış görünüş her şey değil ama yaş çok şey... Evlenemek için evlenme elbet seveceğin biri çıkar karşına
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum çıkar mı? Bende yuvamı kurmak anne olmak istiyorum ama bu şekilde içime sinmeyerek değil
- +1 yıl
Zaten emin değilsen hiç o yola girme
Aşk İlişkileri konusunda 959 cevap paylaştı. İkisine de veririm. 10 yaş fazla o doğrudur da diğer takıldığın noktalara anlam veremedim. Adamın düğünü mü var, bir tanışmaya geliyo diye takım elbise mi giyecek yani.
Tatlı yemiyosa yemiyodur.
Kırmamak için kimseyle görüşülmez beğenmediysen hiç boşuna umut verip görüşme.00 YorumlaKimse yalan söylemesin herkes ilk önce dışa bakiyor
24 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yüzden bu kararsızlık 😔
Soran+1 yılAdamın hayatını yakmam hayatını güzelleştiririm de iş kara vermek te
+1 yılBaştan notu vermişsin sen ama yine de yüz yüze görüş sen. İlk intiba yanıltıcı olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok kabul etmedim yaşı büyük ve olduğundan da yaşlı duruyor ilerde problem yaşarız. Hayır dedim ama kendimi de kötü hissettim 😔 onlar çok beğenmişler üzülmüşler kırmadan halletmeye çalıştım ama bilmiyorum inşallah alınmamıştır evlilik bu sonuçta
- +1 yıl
Başka talipleri aramaya devam ikiniz içinde hayırlısı olsun.
Soran+1 yılAmin
Kırmak istemiyorum diye bişey yok. Her gelenle evlen o zaman.
12 Yorumla
Soran+1 yılO manada değil yani hiç görüşmeden hayır diyeceğim beni beğenmedi diye üzülecek
+1 yılSende diğerleri gibi de, kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında çok hazırım. Az önce çocuk videoları izledim için gitti 😔 ne kadar talihsiz bir kızmışım😢
- +1 yıl
Uyumsuz bir çiftsiniz, bence bir tarafın ilişki uzamandan kesip atması lazım ;)
- +1 yıl
Talihsizliğine takma kafanı, en kötü mantık evliliği yaparsın, şans
Dış ve iç. Cünkü dış görünüş bir süre sonra insan alısıyor karsındaki dünyanın en guzel kızı dahi olsa sıradan bir kız gibi gelebiliyor bu yüzden %50 dış, iç güzelliği ise yıllar geçsede degismeyen ailenin yetiştirilişinden bu yana gelmiş ve gelecek güzelliktir misal ortam kızını bilirsiniz her gece çevresinde 3 4 erkek olur yer içer sarhoş olur gece evine döner böyle birylede olmaz
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılHahah deli ya şu dış görüntüye biraz uzakm olun iki bakimla en tipine dönüp bakmayacagin kisiye bile tekrar tekrar bakarsin o yuzden kafa uyumuna bak uyuyorsa tamam de uymuyirsada salla gitsin
10 Yorumla adamin karakteri sağlamsa kaçırma derim kızım.
tipe giyime kuşama bakarsan ayvayı yersin.12 Yorumla
Soran+1 yılAma o da önemli napcam ömür boyu gözlerimimi kapatacağım 😔 adam okadar da çirkin değil ama yani ben 25 yaşında genç gösterişli bir hatun o 35 inde keli çıkmış orta yaşlı bir abi.10 sene sonra ne olacak?
+1 yıl10 yaş büyük ise yapacak bir şey yok kuzum red et yani hayat beklentileri bile farklı oluyor sonra, kimse göründüğü gibi değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yaşa takılmamalısın ve değmeyecek insanlara bile vakit ayırıyorken bir yüz yüze görüşme şansını ver kafana yatmazsa cevap verirsin böyle kararsız kalmaktan daha iyi bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış görünüşünden etkilenmem gerekir adam senden büyük kendi yaşıtınla evlenmem iyi olur
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Eğer iyi bit insan ise 10 yaş önemli değil, Ailesi ile iyi anlaşıyorsa ama gelir düzeyide önemli
110 Yorumla
Soran+1 yılAdam 2 üniversite mezunu
Soran+1 yılAma yaşlı duruyor
Soran+1 yıl25..
Soran+1 yılNe bileyim sormadin ki
Soran+1 yılHayır tam tersi aslında
Karakter tip bir süre sonra biter ama karakter kalir
20 Yorumla
+1 yılTatli yimiye olabilir. Bende pek yemem sekerli.
Buna gore degerlendirip karar verme en azindan bir kezde olsa yuz yuze goruş derim14 Yorumla
Soran+1 yılAma insan tadına bakar yaptım o kadar ve kot t-shirt giymesi nedir? Ben o kadar hazırlandım
- +1 yıl
En dogal hali ile gelmis ne var bunda şunu demek istemis benj giyim kuşama gore kabuk etme oldugum gibj kabul et demiş
Soran+1 yılYanlış etmiş özensiz duruyordu
- +1 yıl
Dogal olmak iyidir her zaman
+1 yıl10 yaş ciddi bir fark iyi düşün derim.
Yaşını hiç göstermese bile yaş farkı çok önemli bence.20 Yorumla
+1 yılİçine sinmediyse zorlamanın anlamı yok daha çok görücü gelir bence kabul etme
11 Yorumla
+1 yılDış görünüş ilk görüş ilk izlenim için önemlidir ama tanıdıkça diş görünüşün bir önemi kalmaz kişilik ve karakteri daha önemli hâl alır o yüzden karakter daha önemli
10 Yorumla
+1 yılBir kere görüş Kalbinin ısınmadığını hissedersen uzak dur hayır gelmez
10 YorumlaBir görüş sen demin de yazmıştım çocuğu görmek lazım analiz edebilmek için diye.
10 YorumlaDış görünüşünü beğenmediğim birinin içini merak etmem ki bu herkeste böyledir çok nadir istisnalar oluyor o da uzun süre zaman geçirdikten sonra oluyor.
10 YorumlaYalan olmasın vallahi her iki unsur da önemlidir neticede bir ömür birliktelik söz konusu, gerçi evliliğe karşı biriyim ama yinede evlilik hususunda geniş kapsamlı seçip, ince elemek gerektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik, karaktere göre hareket edilen bir müessese zaten.
10 Yorumla İç güzelliği tabi ki önemli bir etken ancak dış görünüşüde en az bunun kadar önemli. İki durumu birbiri ile kıyaslamak doğru olmayabilir. İçinden geliyorsa beğendiysen olabilir. Beğenmediysen olmaz diyebilirsin. Tercih seçim senin ☺️
10 YorumlaBence kadınlar maddi düşünmeli, imkanları varsa neden olmasın
110 Yorumla
Soran+1 yılSormadım bilmiyorum ama yoktur
Soran+1 yılSevsem inan bu şekilde düşünmem
Soran+1 yılGörücü geldiler
Soran+1 yılKendime güveniyorum da geniş bir sosyal çevrem arkadaşların yok evden işe işten eve
Kırmak istemiyorum ne demek ya başta herşeyi konuşun evlenince bir çok şeyi mecbur katlanacak olursun sonra kendi yasıtına yakın birini de bulabilirsin aslında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin ama o kadar özenip tatlı yapmışsın ben şeker tüketmiyorum ne demek. Şeker hastalığı varsa bilemem.
00 Yorumla karekter herzaman en başta yer alır vee geride kalan hiç birşeyin bir önemi yoktur
10 Yorumla
+1 yılHayret kızlar geneld parasına evine arabasına bakar ilk helal olsun sana
10 YorumlaSorman bile hatali tabiki kisilik durus ve ahlak yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım insanda dis güzellik geçici karekter daha önlenmeli erkeğin biraz büyük olması da iyidir ben bu olayı yaşadım
00 Yorumla
+1 yıl20-30 arası erkekler hepsi işsiz güçsüz parasız... evi arabayı bırak ceplerinde metelik yok. Al bunu geç.
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşıtların madtırbasyon yapıyor. Yaşıtınla evlenemezsin.
+1 yılBoyle dusunuyorsan o evlilikten hayir gelmez. Ama onemli olan karakter..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sadece kullanir o
Onem vermemis ki oyle giyinmis
Simariklik yapmis yaptigini yememis02 Yorumla
Soran+1 yılKullanmak? Adam görücü geliyor ne kullanmasından bahsediyorsun şımarıklıktan değil de sanırım kendime bakıyorum imajı vermek istedi fakat ters tepti ben tatil günümde tatlı yaptım ona
- +1 yıl
Evlenince kullanir diyorum iste.
Onem vermez. Isleri sana yaptirir. Kendine bakmis olsa dahi ayip olmasin diye yenir. O el emegidir. Emegine de mi saygisi yok. Tuzlu kahve de icmez o
+1 yılBüyüklerimiz ne demiş dışı seni yakar içi beni yakar o yüzden dış görünümün ne önemi var !
00 Yorumlakarakter önemli. . manken olsa nolcak benim olsun yeter
00 YorumlaKarakter kişilik güven anlayış sadakat sevgi ve değer
00 YorumlaAllah gönlüne göre versin tabi tip çok önemli değil ama kanın kaynaması da gerek bence bir şans verseydin belki sevilir bir tarafı vardır :)
00 Yorumla
+1 yılKabalik etmis. Iltifati pek beceremiyor patavatsz biri bnce. Yerin de olsam kullanmiyorum ama bir tadayim deyip super olmus yemeyi cok isterdim der iltifat yagmuruna tutardim :)))
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sen kac yasindasin?
+1 yılAdam yaşlı sen kendine öyle birini barındırma
32 Yorumla
Soran+1 yılEvet 10 yaş büyük ama çok efendi olgun biri
- +1 yıl
Bu yaşlı amca ile evlenme
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığım tatlıyı ben şeker tüketmiyorum diyerek yememesi olumsuz intiba oluşturdu
Tipik türk kızı
Mümkünse adamdan uzak dur
Maazallah hayatını cehenneme çevirirsin falan00 Yorumla
+1 yılDış görünüşün az çok gideri var olur diyorsan bir de mantık uyuyorsa tamam 👍😊
10 Yorumla
+1 yılKaraktere önem veririm ici güzelse bu onu sevmem için yeterli bir etkendir.
00 Yorumla
+1 yılGörüşsen bile bu yol devam edermi sence
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır sanmıyorum beni çok etkilerse belki
- +1 yıl
O zaman bence kırılacağını düşünüyorsan konuşma
Yas farki var yaa gercekten
15 Yorumla
Soran+1 yılKendini baz al 23 yaşında bir kız ile senin için iyi ama kız için kötü
Bir de adam karakterli birine benzemekle birlikte yakışıklı değil 😔
Soran+1 yıl33 yazıyorda
Eve geldignde konuşmadiniz mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk geldiğinde olmaz öyle biz de
Soran+1 yılBabalar falan da geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipte önemli Azda olsa kalbin ısınması önemli olan evlilik bu dikkat et
10 Yorumla
+1 yılbir insanin içini seversen sana dünya yakişiklisi gelir.
11 Yorumla- +1 yıl
Eğer yaş farkını sorun ettiysen benimde eşim benden 8 yaş büyük ve ben 20yaşindayim
+1 yılBelki şeker hastasıdır
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha da kötü o zaman ama yok dikkat ediyorum 10 kilo verdim demiş
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım