Algılar farklıdır tabi ama temeli aynıdır. . ben bunu hak edecek ne yaptım.
Yüzlerce kez cevap verilsede tatmin olmayan beyin bunu algılasa ne yazar.. cevab bir kere kalbe ulaşamıyor. İhanetin en büyüğü kalbe yapıldığı için kişilerin cinsiyeti değil kalbinin derinliği tüm bahanelerden daha derine iniyor..
Bahaneler sığ düşüncelerde hafifletici sebeb sayılsa da bence hisler tamamiyle değişiyorr (güven hissi de geri gelmeyenlere ekleniyor)
Eksik hissedersin nedenini bulabilmek için yer bitirirsin kendini ama nedeni bellidir aldatanın karaktersiliğinden başka bir problem yoktur ortada. O aldattığını düşünür ama aslında en çok aldatılan da kendisidir hayatından büyük bir kayıp verecek elinde sonunda farkında değil.
ilköncelikle alkah kimseye yaşatmasın rabbim korusun. Bence bu kişiliğe bağlı bir şey erke veya kadın karakteri bozuksa huyu suyu bozuksa sürekli o düşünce içerisinde ise yani onu huy haline getirmişse kişiliği bozuktur. ahlakı bozuktur güze ahlak hiç almamıştır. Bunlar başlıca nedenlerdir. kadının aldatmasının nedeni kocasından yeterli ilgiyi sevgiyi saygıyı alamıyordur. yeterli verimi alamıyordur bazende o eşine karşı hiçbir sevgisi. saygısı kalmamıştır cinsel yönden yeterli verimi veremediğini düşündüğü için aldatır vs vs yani genel olarak karı koca arasında kişilik karakter saygı sevgi çok önemlidir bunlar yitirildimi ipin ucu baştan kopar. ama bunları elde tutuldumu o evlilik devam eder. gelelim erkek neden aldatır. çünkü erkeklerin akdatma riskş yüksek yeteri kadar eşinin ilgisşzliğinden aradaki sadakatin bitmesinden cinsel birlitelşkten tam tatmin olmama daha bir çok şey ama dediğim gibi genel olarak aldatma olmaması için ilgi alaka sadakay güven özgüven saygı sevgi karakter li olnak en başta güzel ahlak önemlidir. benim diyeceğim bu kadar. rabbim şeytanın nefsin şerrinden korusun güzel ahlak ile ahlaklandırsın. nefis bu yüzden tehlikeli bir anda şeytana uyupta gaflete düşüyoruz alkahım korusun. nefsimize hakim olmalıyız alkah akıl ve fikir vermiş kalın sağlıcakla
valla benim icin baska biriyle gizli gizli konusmak bile manevi aldatmaya giriyor. aldatildim mi bilmiyorum ama aldatiliyorsun diye yalan haber almisligim var cok saglam birinden hemde... yikildim oyle boyle degil. dogru olmadigi anlasildi ama oyle bir yikilmistim ki... ben ilk defa sinir krizi gecirdigimi orda hatirliyorum sonra hickira hickira aglamak dusa girip. etkisi hala uzerimde yaradir. sahtesi bile fena.
Kızlar bir arkadasım vardı bana kanka diyordu ama her ne istersen kahve icelim flan dedigim zaman hep gelirdi sonra birgün ben sevgili yaptım ona yazdım ilk o bu konu hakkında hic konusmadı sonra bekle ilk resmi konusmaya basladı sonra konusmayı kesti fulden arkadasına yazdım cevap alamıyorum diye sınra kız bana yazdı beni rahat bırakın kafamı dinliyorum mq dedi ve gitti ondan sınra hicbir mesajıma cevap vermedi ne yapmam gerek help me
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
2 ay
Ben kadının ne hissettiğini anlayamam... Ama erkek olarak insan karısını başkasının altında o pozisyonda iken midesi bulanır. Bir daha o kişiyle birlikte olamaz. Çünkü başkasının olmuştur. Allah kimseye vermesin diyecem de şu an erkeklerden daha öndeler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın kalpten hisseder acısını yaşar ve bitirir. Erkek ise önce özgürlük zanneder, sonradan kafasına dank eder. Öyle bir pişmanlıktır ki sonrası... Ne yapsa geçmez acısı...
Kalbi çirkin birine rast gelmesinden dolayı kendini fiziksel ruhsal dünyanın en çirkin en kotu insanı hissedebilir, nefes almayı hak etmediğini bile düşünebilir
Karşıma hep daha önce aldatılmış kişiler çıktı. Aldatılan psikolojisini iyice gözlemledim. Herkesin güvenilmez olduğunu düşünüyorlar. O kişiye öfkelerini sonraki lerden çıkarma ya çalışıyorlar.
Benim başıma geldi ve sanal ilişkiler sebebiyle oluyor aldatmalar çoğunlukla ve bir daha internette aramayı bıraktım ve anneme attım pası ve annem kız bulacak bana
Aldatılan erkek cinsel olarak tatmin edemeyeceğini düşünür ve gururu kırılır Ancak bir kadın bunun yanında duygusal olarak eksik bıraktığını düşünerek büyük hayal kırıklıkları yaşar
İkisinin hissettikleri çok farklıdır kadının erkeği aldatması erkek tarafından tahammül edilemez. Erkeğin aldatması ise kadın tarafından unutulmasa bile affedilebilir...
Aldatılan kadınsa saçlarını kısa kestirirler ve kendini enayi yerine konmuş bütün geleceklerine zincir vurulmuş çıkışı olmayan yol gibi ve yer yer deprasyon
Kadın yıkılır tek kelimeyle nefret besler erkekte her ikiside olur ama ayriyetten öfkede bulunuyo aslına bakarsak bence ikiside aynı duyguları hisseder
En İyi Cevaplar