3 Ay Bazı Sebeplerden Görüşemeyeceğim Sevgilim Benimle Az İletişim Kuruyor Ne Yapmalıyım?

Merhaba,1,5 aylık bir ilişkim var. İlişkimizin başlarında her şey çok güzeldi, heyecan, sevgi gösterileri, mutluluk... Fakat bir sorun vardı. Bazı sebeplerden dolayı 3 ay görüşemeyecektik...
Bu süreç başladı, ilk günler bir sorun yaşamadık iletişim iyi gidiyordu. Daha sonradan 3-4 günde bir mesaj atmaya başladı. O da mesaj olsa. Yazdığıma 2 saat sonra cevap veriyor, bir iki mesaj sonra görüldü yapıyordu. Ve yine bir gün mesaj atmazken,1. ayımızı hatırlamadı... Bunu ona açıkça söyledim. Özürler diledi, affetmemi istedi, daha açık konuştum benimle yeterince iletişime geçmediğini, eğer beni sevseydi arayacağını, mesaj atacağını falan söyledim. Psikolojik olarak bu ilişkiyi hissedemediğini (mesafeler yüzündenmiş), ama okullar açılınca çok pişman olacağını, benim gibi birinin onun gibi biri tarafından üzülmesini istemediğini söyledi. Ben o kadar uzun bir mesaj yazdım ki, bütün hissettiklerimi anlattım. Özellikle de ilişkimizi mesafe gibi basit bir engel yüzünden sonlandırmak istemediğimi, çünkü 2 ay sonra tekrar yan yana olacaktık zaten.
Neyse sonuç olarak kendini toparlayacağını, yine aynı şeyleri yaparsa da yapacak bir şey olmadığını falan söyledi. Anlayacağınız ikinci bir şans tanıdım ona. Bu olayın ardından 2 gün her şey güzeldi, mesajlar, fotoğraflar... Ama dün ve bugün bir tık yok. İnsan bir aramaz mı? Ya da istemiyor mu artık beni? Ama öyle olsa benden bir şans daha ister miydi sizce? Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce sağlıklı bir ilişkide arada mesafe varken 2-3 günde bir iletişime geçmek normal mi?
3 Ay Bazı Sebeplerden Görüşemeyeceğim Sevgilim Benimle Az İletişim Kuruyor Ne Yapmalıyım?