Aslında bir şey yapman gerekmiyor. Gidip de bana ilgi göster de diyemezsin, bu tamamen sevgisiyle sahiplenmesiyle doğru orantılı bir duygu. Yoldan her geçeni ya da tanıdığın herkesi merak edip ilgiye boğmuyorsun, sevdiğin değer verdiğin canım dediğin insandan bahsediyorsak istemesen bile yaptırır sevene. O yüzden kendini çözüm bulmak için kandırma arayışa girme derim, öyle davranan biri zaten seni kaybetmeyi çoktan göze almış diyorum ben, keşke yanılsam ama yanılmadım daha başıma geldi.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlgi gösterdiği zaman ödül maması verip, göstermediği zaman yüzüne bakılmamalı. Eğer bir köpek ile sevgiliyseniz. 🙈
Asıl soruya gelecek olursak.. Bunun cevabını bulamadım. :/
Umursamayacaksın. Mesaj attığında on dakika sonra döneceksin. Hayatının merkezinden alacaksın onu. Erkekler onlara sadık sadece onlara ait olan kadınları sevmezler. Nerde kaşar hovarda kendini bilmez burnu havada egoist bir kız var onun peşine düşerler. Böyle ol bak nasıl ilgi manyağı yapıyor seni.
Ilgi gostermiyorsa pesinden kosma umursamaz davraniyorsa sende oyle davran pesinden kostukca kendilerini bisey saniyolar. Ben pesinden kostugum zaman kaciyodu sonrasinda bende umursamaz davranmaya basladim kendisi arayip mesaj atmaya basladi. Kacan kovalanir taktigi yani klişe ama ise yariyor
Bunun için bir şey yapmaya gerek duymuyorum. İlgisiz oluşunun altında mutsuz olması varsa, tabi kü bunun ne ile ilgili olduğunu öğrenip yardımcı olurum. Benimşe ilgili sorunlarından dokayı ilgisizse, sorunumuza çözüm ararım.
Ancak sebepsiz bir ilgisizlikse, ilgi çekmek yerine zanana bırakır ve bunun nedenini öğrenmeye çalışırım. İlgi çekmek için saçmasapan tavırlara girmem, imden gelmeyen davranışlarda bulunamam. İçimden gelseydi, zaten bu davranışları gösterir ve ilgisini çekmeye ihtiyacım kalmazdı.
bu soru soruluyorsa ortada bir yanlış var demektir zaten. İnsanların büyük çoğunluğu dış görünüşünü beğendikleri kişileri seçerler kişiliği kendilerine uymasa bile farkında olmadan hayalindeki kişiliği ona eklerler. Mesela beğendikleri biri espri yaptığında '' ay ne kadar zeki, entellektüel '' derken, beğenmedikleri biri aynı espriyi yaptığında '' ıyy zevzek '' demeleri de bu nedenledir. Beğendikleri kişinin zeki olmasını isterler mesela buna kendilerini inandırırlar. Neyse kişilik çok önemli. Ortak hobilerin olacak. Beraber playstation oynamış, futbol maçı izlemiş, futbol maçı yüzünden kavga etmiş,'' şu oyuna güncelleme gelmiş '' gibisinden cümleleri duymuş bir kişi olarak söylüyorum aynı anda arkadaş olmalısınız. En yakın arkadaşın sevgilin değilse o zorlama birlikteliktir.
Önce karşına al onu. Sonra tek tek düşünceni anlat. Sonra de ki bana fino köpeği gibi her saniye ilgi göstereceksin. Ben ilgi manyağı olmak istiyorum anlıyor musun? İlgi göstermediğin anda tak seni terk ederim de. Böylece oda seni ben anladım diyip ayrılmak istiyorum desin. Böylece bir erkeği daha kurtarmış olalım.
Kesinlikle sana her an ulaşamamalı, aradığı an veya mesaj attığı an cevap verirseniz size hemen ulaşabileceğini düşünür ve rahat olur * tabi gamsız da olmayın. Öyle ilgiye boğmayın ne kadar ilgi gösterirseniz doğru oranda size göstereceği ilgi azalıyor maalesef...
Hic birsey. Insanlar istedigi kisiye dogru davranir. Eger yeterince ilgi vermiyorsa karsiliksiz bir durum vardir. Birbirlerine uygun degildir. Ayrilmak en dogrusu. Soyledikden sonra belki biraz dikkat eder ama yine eskisi gibi olur. Insanin icinden gelmesi lazim.
Her şeyin dengeli yapılması gerekir. Yelkenler hemen suya indirilmemeli ona onsuz yasayamazmış hissi verilmemeli. Gerektiğinde uzak durabilmeli. Bir gün onunda gidebileceği gerçeği ihmal edilmemeli. Ama aslında olay ilgi isteyen tarafta bitiyor. Kendine ona gelecek ilgiye bağlarsan yetersiz geldiğinde üzülebilirsin. Bu yüzden beklentin ne kadar düşük olursa alacağın hazda o kadar fazla olur.
bu tamamen sevgiyle alakalı bir konu... elbette karşı tarafında kendini ifade etmesi gerekiyor... Anladığım şu; bu tamamiyle samimiyete bağlı bir şeydir... Samimiyet samimiyet samimiyet...
Ekstra çaba saçmalık olur, sevgililik durumu karşılıklıdır ilgi göstermek isteyen gösterir görmek isteyen de dile getirir sonuçta karşılıklı ve insan olmanın özelliği konuşmak o yüzden akışına bırakmak en mantıklısı.
Senin yapman gereken bişey yok ki karşı tarafın içinden gelse her türlü kendini hatırlatıldı. Eğer tavsiye istiyorsan yanlış insanda doğruyu aramayı birakmalisin.
En iyisi, kimseye hayat onsuz bir hiç, ve yaşamak da anlamsız hissini vermemek. Herkes bir gün gidebilir. Ve bunu bilerek yaşamak ve ilişkiye başlamak en mantıklı olan.
Bir ara biriyle muhabbetim vardı koyu Galatasaraylıydı. Ben Galatasaray diyordum bir güzel sohbet ediyordu. Tabi sohbeti de Galatasaray dı ama olsun bende eğleniyordum.
Biraz uzak dur geziyomus gibi eglenceli fotolar ekip durm hikaye yp ve her aradgnda hemen acma biraz agirdan al tabi umursama iki gun gore bak neler oluyo eger gercektn seviyosa deger veriyosa tepkilerdeb belli olur
Herkesle sevgili olmamalı. İlgi hoslanti sevgi yoksa sevgili olmamalı. Sevgili olmak için sevgili olmamalı. Sevmeyi bilen biri zaten ilgili olur. Ekstra birşeye gerek yok.
Hmm sevgili diyosunuz ama? Allah'ın emirlerine itaat etmek gerek😊 Ama tabi ben size bişey diyemem flört de edebilirsiniz sevgili de diyip helal altında haram da işleyebilirsiniz ben bişey diyemicem.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı. Evlenmek yuva kurmak istiyorum ben maddi imkanlarım olunca. Diyebilirsin müslüman müslümanın kardeşidir (Hadisi şerif) Başıma geldi iki kızı kabul ettim hayatımın için ettiler zamanında.
Ne dedim ben şimdi? Seviyesiz olan konuşmam neydi önce ki yorum da? Haddimi bilirim bilmeyene de bildiririm tamam mı? Adab-ı muaşeret kurallarını da biliyorum öğretiyorum da aynı zamanda ne dedim de bu şiddet celal abisi?
Şimdi de saçmalayarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyorum siz önce burda ahkam kesmeyi bikenara bırakarak bir kadınla nasıl konuşulacağını öğrenin. Sizi kabalığınızla başbaşa bırakıyorum.
Teşekkür ederim kardeşim senin kabalığın. Ben ayna gibiyim nasıl bakarsan öyle görürsün. Agresif değilim de olabilirim de her an belli olmaz.. Estağfurullah senin saçmalığın. Ahkam kesmiyorum abisi olanı söylüyorum ben. Karşımdaki kadın mı kız mı erkek mi bilemem kimsin sen? Nesin? Zoruna giden ne? Teşekkür ederim iyi sabahlar.
Sana ilgi göstermedikçe gösterme her zaman işte iltifatlar aşığım oyum buyuma girme hatta girdiğinde konuyu kısa tut kız arkadaşım da aynısı maalesef fazla ilgii gösterirsen üzülen tarafsın
Yaşadığım tecrübeye dayanarak söylüyorum fazla ilgi gösterme hak edene göster hak etmeyene ASLA!!! Yapmak istiyorsan muhabbetin gzl olacak ve iltifat et bol etme
En İyi Cevaplar