AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk.
Baban sunnı kelleci yobaz cahil Anadolu sığırı gtü yiyorsa oldurur.
Sen kaç sevdiğine
Ne poktan bir ülkede doğmuşuz yaw din gibi baskıcı birşey hakim
İnsanlarda işte beyin olmayınca ya onların yaptığını yaparlar, ya da senin yaptığını
Evden kaç diyeceğim de evlilik kötü gidince baba evine dönmek sıkıntı
Aileni dinle bence ne olursa olsun o hep senin yanında olacak çünkü. ama kacıpta evlensen ya da istenmeyen bir şekilde evlensen. ayrılsan tek başına kalırsın
Haci aile istemiyosaa karsi gelme sonra pisman olursun yani unutcan baska care yok
Aileni dinle anneni babalar her zaman katı annene sor
👍👍
anneme kalsa annem onay veriyodu.. ama annemin pek bir soz hakki yol bu konuda.
Annen onaylıyorsa sen de istiyorsan eminsen o insandan yürü devam et durma derim ama baban kendince haklı ilerde sorun yaşayacağını düşünüyor
Aileni kırma önce anne baba , ilerde eşinden ekstra sorun yaşarsan daha büyük proplem olabilir
Bu konuda dini bilgisi yuksek olan bir kisiye sor sakincasi var mı
iste bunu yaptik ve sakincasi olmadigini evlenmemizde bir engel bulunmadigini soyledi.. hatta bunu babami arayipta soledi ama babam yine de vermedi
Ben ne diyeyim sakincasi yoksa daha ne ozaman
kendisinin dusuncesi ve kurallari onemliymis.. onlar oyle soylesede yalan soyluyolardir seni kandiriyodur cocuk diyo
sakin evlenme tvlere çıkarsınız söyliyim bu işin şakası olmaz
nasıl tvlere cikariz?
boşver sen düşünürsen anlarsın. Yan bu işi unut sen demek istiyorum
Aleviler kadar taş düşsün babanın üzerine de, gebersin bu zihniyet...
Bir alevi kız tanıdım benden daha iyi birisiydi bazı aleviler çok iyi insan
Çok zor bir durum ama ben olsam evlenirdim herhalde
Sevgilin mi tehdit ediyor baban mı?
hayır tehdit eden babam.
Bence kaçmalısın kötü birşey değil kaçmak sonuçta vermemişler seni buna zorlamışlar
evet sonuclarindan endiseliyim sdc?
İnşallah kötü bir durum olmaz sana yardım etmeyi çok isterdim
yardim edilicek ne kaldiki kim araya girerse girsin asla kabul etmiyo..
Hayat gerçekten kısa o yüzden istediğini yap bence baban bunu kendi istedi bir insan kızını tehdit ediyorsa olucak herşeyi de göze almıştır.
evet bende byle dusunuorum... zaten asla calismama izin vermiyo ya da baska bir sehre gtmeme ya da tatile gitmeme hic bir sekilde izin vermio.. tek yol evlilik ama onun onay verdgi bir ksiiyle.. sunni olsaydi zaten evlendirirdi..
Erkek arkadaşın sunni oldum dese babanı inandırsanız. İmkansız bir şey mi sence inanmazmı yani
hayır diorum ya babamin surekli gttgi hocanin yanina gittik babami kendisi aradi soledo ona bile biz bu defteri kapattik dedi
Hayırlısı olur inşallah ama çok mutsuz olursun bence istediğin neyse neyi yapmak istiyosan o yoldan git en son çare gibi bişey bu artık yapacak bir şeyin kalmamış. İnşallah babanın aklı başına gelir önemli olan insan olmanın olduğunu anlar.
amin insallahhhh
tesekkür ederimm
Rica ederim Allah yardımcınız olsun.
Neden istemiyorlar ki
Şimdi gördüm bizde oyleyiz eminim ki iyi kalbiyle babana kendini sevdirir. İnsancıl oluruz
alevi oldugu icin istemiyor babam.
alevimisiniz?
Kaç yaşına gelmişsiniz. Kaçın başka şehre gidin
Bir şekilde ikna etmelisin.
en ilk 2015 ylnda istediler snra 2016da ve en son 2018de istediler... her turlu yoluda denedimm.. tanidiklariyla konusmamiza ragmen asla ama asla kabul etmio hatta hu konu hakkinda konusturmuyo bile.
Baba 11 yıllık ilişkimi nasıl bitireyim falan de, demişsindir belki de. Üzüldüm senin adına.
bende kendi adıma cok uzgunum ve napicagimi tam olarak bilmiorum.. acik soylemek gerekirse sdc gercekten öldururmu die sdc dusundgm bu
Kendimi öldürürüm de, sonra oğlana kaç
Kim ırkçılık yapıyorsa taaa a. mmm. kkk
Burada dinin ne kadar fitneci olduğunu görüyoruz
Bişekild eikna etmeye çalış
Git evlen sevgiline güveniyorsan
Zor bişey gerçekten allah yardim etsin
ben olsam sevgiyi seçerdim..
öldurme tehdidine ragmen yinede sevgiyimi secerdin?
kimse bunun için evladını öldürmez..
Abi şu üstteki yorumu kaldırır mısın adam küfür etmiş şikayet ediyorum kaldırmıyor dingil sistem
Can0658
7 Xper Yaş: 24
Bu herifi gizli görüşüme gelip küfür etmiş
gercekten yapicakmis gibi konusuyo.
Yasin geçiyor tursunu mu kuracak baban
evet en buyuk endisemde bu insanin birisini unutmasi bu sebepten dolayi ayripmasi o kadar zorki o yolu bile denedik bu 3 yil icinde. ama bir seklde hep bir araya geldik ve ben suanda bu yastayken baska biriyle nasil olur ki die dusunmekten napicagimi sasirdim.
Ya sende alevi bu babam istemez deyip başta uzak dursaydin ya keşke
ben herzmn gittigi o hocadan onay alinca vermicegini dusunemedim cunku dini acidan da bir sakincasi engeli yok evlenmemizin
Dinen sakıncası yok ama kültür farkı çok önemli bence ve bekarlar bunu hiç dikkate almadan es seçiyor.
Kacman farz oldu yani kac derimm
evet erkek arkadasim ve aileside ayni seyi soyluyo. ama ben sirf bu tehtidinden dolayi cok tedirginim.
Kac uani arkadasim ne dehtidi
öldürmekle tehdit ediyor ya..
Kim dehtit ediyor
Bir baba kizini ölduremez emin ol
onun icin ismi cok onemliymis onun kurallariyla yasamak zorundaymisiz. bunlari soledigi icin tehdt ederken acaba yaparmi die dusunuyorum?
Yok canim yapmaz vazgectiye usteliyor seni korkma
korkutma seklide öldürmek basardi ama nieti korkutmaksa bile.. ayrilmayi bile dusundum ama hem 11 sene hemde bu yastan sonra cok zor geldi... baskasyla olma fikri.
hic bir zaman ilk tercihim bu olmadi..
Aynenn takma sen bisey olmaz
erkek arkadasimda ayni seyi soyluyo... hic bisey yapamaz korkutmak icin soluyo hem yapmaya kalksa araya bir suru kisi girer falan die ama ne bliyim kan davasina bile donusturebilir isi eger cok takarsa.
Yahu yok bisey yapamaz sen kac derim ben vermiyorsa vermesin
sonunda baska care birakmiyo ki zaten
E yani öyle neyapalim kacman gerekecek cesaretin varsa
cesaretimi toplamam gerekiyo sanirim artık
Evet aynenn
tesekkur ederim
Sorun yok kac ve yuvani kur aslinda onaylamamm ben kizin kacmasini ama yani inat etmeninnde anlamiyok bence
evet bende hep asla kacmam asla kacmam diyodum.. diye diye 3 sene gecirdim.
Evet haklisin yani okadarda inat olmaz yani bu cocugu neden istemiyor baban asil sebebb ne
cocugu tanimiyo hic gormedi bile sadece ailesini biliyo alevi oldugu icinde vermiyo.. cocuk alevi drgil desekte hyr seni kandirmistir o diyip dinlemiyo bile. benm icin kapanmistir yok benim onlara vercek kızım diyip durdu
Ne oldu alevide yani bir kötülügümü var
Ya nasıl bir zihniyettir bu?
Baban tam bir ırkçiymis
Irkçı değil onun turşusunu kuracak kesin😀
Aynen haaha
Evlerinde turşu bitmiştir kızı onun için vermiyo kardeşim babasi😂
kardeşim babasi
Yav şak babası 😂
Turşu canım cekti
Salata tursusumu😁
He yedim smdi
Benide ye😀
Aile önemlidir... Hemde cokkk...
Ailenin sözünü dinle panpa
Nasıl baba o yaa?
Git evlen.
Tursunu kuracak baabn😎
hamgi devirde yasiyo senin baban?
benim babam bide doktor... ve öldürmekle tehdit ediyor?
3600 günle emekli olabilirsiniz sanirim :)))
Baban senin turşunu kuracak belli
Baban seni mi öldürmekle tehdit ediyor?
evet
Birlikte kaçın.
tehditlerine ragmen mi?
Tehdit olup da ne yapabilirler ki
bilmiyorum söledikleri ona gore gayet net oldugu için... öldürülmekle tehdit edilmek.
Kim baban nı tehtit edyo
evet.
ailenin bir bildiği vardır
sdc alevi olusu.. zaten herkesede alevi olduklari icin vermedgini soyluyo
yazık birşey diyemeyecem
Ailen haklı ama.
öldürmekle tehdit etmekle haklı mi?
Hayır onda değil. Demek istediğim alevi ile evlenmek istemen yanlış bence. Ama Ailen o konuda elbette haksız.
Alevi'de ne varmış pardon. Sağdan soldan duyduğunuz boş bilgiler ile karalayın Alevileri
Karalamak? Müslüman birisi Müslüman birisiyle evlenmeli BENCE. Demek istediğim şeyi çarpıtmayın.
Ulan ne güldüm ya emin ol sizin beğenmediğiniz alevilerden siz karalayanlardan daha namuslu daha ahlaklı daha dürüst daha dini bütün "kişi kendinden bilir işi" diye boşuna dememişler sen nasılsan etrafındakileride öyle görürsün görüş açını değiştir en azından saygı duymayı öğren.
Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.
Boş yapma.
Verilecek cevabı olmayanlar nedense boş yapma diyerek kestirip atmaya çalışır. Neyse
Sen gelmişsin bana saygısızlık yapma diyorsun. Ki ben saygısızlık falan yapmadım. Hakaret mi ettim? Küfür mü söyledim? Hayır. O zaman ne saygısızlığından bahsediyorsun? Ayrıca alevi olanlar bazı Müslümanlardan daha iyi olabilir. Ama bir Müslümanın başka dinden birisi ile evlenmek istemesi doğru değildir. Demek istediğim şey buydu. Ama sen dediğimi anlamak istemiyorsan bu beni ilgilendirmez.
Dinle ilgili bilgin yoksa Burda bana artistlik taslama.
Canım bak sen algılayamıyorsun sanırım. Birincisi saygısızlık sadece küfürle falan olmuyor farkına var bence. Ikincisi asıl dinden bir haber olan sensin alevilik müslümanlığın bir parçası (Hz Ali Peygamberimizin damadı) yani neyin kafasını yaşıyorsun sen? bana dinleri öğretmeye çalışana bakar mısın cidden komiksin ya vallahi...
Aleviler Hz. Ali'ye tapıyorlar. Ayrıca dediğin doğru ama eskide kaldı. Artık öyle değil. Değişti. Anladın mı?
Şimdiki alevilerin yaptığı şeyleri bilmiyorsun belli ki.
Ama bazı aleviler var, diğer aleviler gibi değiller.
Ama senin dediklerin eskide kaldı. Bitti gitti. Anladın mı?
Ailen yanlış yapıyor
Konuya duygusal gir
Seviyorsan kaç bence
Aileni dinle
Son çözüm kaçmak
Baban ilginçmiş
Evlen bence
tehdidinden korkuyorum.. evladını öldürebilir mi diye?
Yapmaz
neye gore bole dusundunuz? cunku gercekten mrk ediorum bnde yapamaz diirum ama bir sebebe baglyamiorum.
O kadar kolaymı adam öldürmek
Ki bide kızının eşi yani evlenme diye öyle diyodur
aslnda bu kadar kolay olmamali evet ama bilemiyosun tabi.. tek aklıma gelipte yapmaz dedigim sey evladı olusum.. ama kendisini benden cok dha fazla dusunuyo olablir. umruna gelmeyedebilirim.
Niye hapse attırsın kendini bu yaştan sonra huzursuzluk çıkmasın diye yine susar bence
Annen ne diyo
Annem ona kalsa verecegini soyluyo ama babamin ustunde hic kimsenin bir hükmü bir soz hakkı yok... babamin kimseye birsey sordugu kimsenin fikirlerine bir deger verdigide yok.. benim kurallarimla yasamak zorundasiniz yoksa sinirli bir adamim öldururum dien biri... hatta bide doktor benim bir adim var ben bnunla yasayamam falan dien biri.
ama blöf mu yani bu yastan sonra nie kendini hapse attirsin die bende dusunuorum ama herseyi goze alirim kimseyede birakmam peslerine duserim umruma gelmez oldururum gibi konustugundan dolayi pek emin olamiyorum
Dindar bir adam galiba
Eşin hanifiliğe geçemiyormu?
dindarliktan ziyade alevilige takık isterse 5 vakit namaz kilsin ne olursa olsun aleviyse yalan soluodur seni kandirmis cocuk dio...
11 senedir beraberiz deseydin salak değilim o kadarda de
dedim liseden beri tanistgmizi bilio.. ama umrunda olmadiginin gostergeside bu ya zaten hic kimseyi dinlemio sdc kendi bildgi
Kaç en iyisi bu
Ayrılmalısın
Yapma yanarsın ayrilma
Bekle
Nr diyecem bilemedim öyle baba olmaz
Mantigini dinle