sevgilim askerde ve benden para istiyor ailesi ilgisiz olduğu için
sizce yollayım mı?
ne kadar yollamalıyım?
sizce yollayım mı?
ne kadar yollamalıyım?
Bir erkeğin sevgilisinden para istemesi çok zordur. 4 yıllık ilişki diyorsunuz tanımışsınızdır herhalde biraz olsun. Sizi kullanacağını sanmam. Ha diyelim ki kullanıyor olsun. Siz iyi niyetinizi göstermiş olursunuz o da gerçek yüzünü. Yollayacağınız 200 300 lira size bir şey yapmaz. Aşağıdaki yorumlarınızı okudum. Ailesi yerine beni seçti diyorsunuz, adam size güven vermek için daha napsın Allah aşkına. Ailesi para yollamıyorsa çok zorlanır. Askerlik maaşı diyenlere de bakmayın ben 2011 de yaptığımda 16 liraydı şimdi de olsun olsun 100 liradır aylık ve yetmez kesinlikle. Sigara kullanan birinin 10 günlük sigara parası. Bence gözünü karartıp sizden istediğine göre gerçekten zor durumda.
aynen öyle durumları zaten o kadar iyi değil biliyorum her şeyini ailesi çok sorumsuz arayıp sormuyor bile teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Rica ederim Allah kavuştursun.
Benim normal bir bayan arkadaşım vardı sevgilisi 2bin tl kredi çektirmiş. Kız çalışıyor sevgiliside çalışıyor öder zor zaman diye yardım etmiş.2-3 ay sonra ayrıldılar. Kredi kıza kaldı. Göndereceksen bile çok göndermeçAnladın umarım ve devamlı istemez... Anladın umarım
o durumla bu durum farklı ama
sürekli istemiyor
Ya durumunu kendim bilsem o istemeden yollarım da istemesi küçük düşürüyor bence.. aynı şey bir kadın için de geçerli. İstemek direkt kullanıyor gibi oluyor. Ailesi ilgisizse belli etsin istesin, senden istemesi de ayrı saçma geldi bilmiyorum.
aynen öyle katılıyorum
Cevap
11Cevap
1. nerde askerlik yapıyor? doguda maaşlar , asker olana yetecek düzeyde oluyor.
2. ilişkinizin boyutuna bağlı. çocugun karakterine, belki askerde karı-kız parası yiyorum diyor? gerçekten çok delikanlı bir arkadaşımızda olabilir ve or bela söylemişte olabilir. bunun mukayesesini en iyi senin yapman lazım. tanımayız etmeyiz.
doğuda askerlik yapıyor ağrıda doğu maaşları ne kadar biliyo musun
göndermelisin bence askerde yemekhane çok kötü herkes yiyemiyor ve ekmeklerin yemeklerin içinden iğne kıl tüy vs çıkabiliyor sigarada kullanıyosa hem kantin hem sigara zor oluyordur ne kadara ihtiyacın var diye sor
evet sigara çok kullanıyo sence beni kullanıyo mudur :((
bence seni kullanmıyodur ama ailesinin gönderdiğide yetmiyodur örnek günlük bir tost bir meyve suyu içsen bunu öğlen ve akşam yapsan sabahta yemekhanede yesen 1 pakette sigara alsan +20 tl parası gider ayda 600 lira yapar bunun internet paketi konuşma dakikası çarşı izinlerindeki ihtiyaçlarınıda ekledinmi baya bir yapıyor gerçekten askerde parasızlık çok zor ya yaptığım için biliyorum ama seni kullandığınıda sanmam burdaykende istermiydi para
hayır burdayken istemiyodu kesinlikle bana para bile ödettirmiyodu günlük yövmiye işlerine gidiyordu
teşekkürler
Yollama tabiki saçmalama askerde zaten belli bir miktar alıyorlar onunla idare etsin mantığım almıyor erkek kızdan nasıl para ister ya ayrılırsa zaten asker psikolojisi çok berbat oluyor
Ailesi Nasıl İlgisiz olabilir? Parası yoksa gerçekten sevdiğine inanıyorsan yollamalısın, Sana kalmış istersen yollama.
evet ailesi çok ilgisiz gerçekten ailesi beni istemedikleri için biraz araları açık o beni seçti ve 5 tane evli abisi var sence yollayım mı ne kadar yollayım
100-150 arası yollayabilirim bende çalışmıyorum çalışsam çok yollardım
Askerde para çok lazım olur ölüm kalım meselesi gibidir yolla 100 lira
teşekkürler yollamasına yollarım ama sence beni kullanıyo mudur :(
Orasını sen dusuneceksin sevgili olmuşsun ne zamandan beri konuşuyonuz
4 sene
Eğer çarşıya çıkacaksa yolla 100-200 çamaşır alsın yemek alsın dönünce zaten verir erkekler kadınlardan özellikle sevgililerinden borç istiyorsa gerçekten ihtiyacı vardır
Yolla tabiki. Hatta çok ihtiyacı olan biriyse bana ibanını at ben de yolliyim
ne kadar yollicaksın
100₺ olabilir
Yolla valla sevaptir
yollarımda sence kullanıyo mudur seviyo mudur
Orasini sen bilicen ben ne bilim
Ayrica biri beni kullanacaksa sevdigimin kullanmasida zoruma gitmez varsin kullanan o olsun
aranızda paranın lafını yapmanız saçma
ne bakımdan saçma
hayir sakin yollama
neden
salak olmaa seni kullaniyooo para icinnn sonra senden ayrildikktan sonra salakti bu kiz der arkandan ayril gitsin
tekmeyi koyyh
öyle bişey olcağını sanmıyorum ilişkim 4 senelik ben bir kaç ay öncede yollamıştım
kizimm guvenmeyinn ya 4 senelikk olunca seninnn kocan mi ya guveniyosun sonra got gibi ortada kalip agliyosunus birakk o aglasin
Askerde millet nasıl psikolojiye giriyor biliyon mu parasızlıktan bilmezsin at yalanı vesveseyi
hee heee piskolojisi bozulsun bizenee ailesii deger vermiyosa kiz niye versinn birakk acc kalsinnn
guvenmee piskolojisi bozulsun kimseye guvenmee yadaa sadakam olsun dee az para gonderr
sana ayrilirsaniz laf yaparsa dilencilere sadakam olsun de teli kapattt
Kafayı yemissiniz sadakanın olsun ne ak ne halimiz varsa görün
Sadakam olsun ne ak
kess yaaa
😂😂dilenci gibiler o ne ya erkek kizdan para mi isterrr
Bı de gönlü güzelim imajı vermeye çalışmış 😂
bir yandan haklısın el oğlu güven olmazzz
eee yanii bosverr
100 tl yeter
teşekkürler :)
2000 attır
yok artık :DD