Eger bir kz birinden hoşlanıyorsa. Her ortamda onunla karşılaşırsın. Seni gizli gizli takip edip her ortamında bulunur. Gözgöze çok gelirsiniz. Yanına yaklaşmaya çalışır misal oturdugun masaya yakın bir yerde oturur. Senin ilgilendigin seylerle ilgilenir.
Yo abartmıyorum. Tanımadığı bir erkeğin gözlerine sürekli bakabiliyorsa yüzsüzdür. Adım atacak potansiyeldedir. Atmıyorsa da egosundandır. Öylelerine adım atılmamalı. :D
Ben yapamam bir şey. Hatta aksine kendisini görmediğimi falan düşünebilir yok sayarım görmem görmezden gelirim anlamasın diye böyle de taktiklerim vardır :D
Asıl kadin olmak zor. Sizin birine olan meylinizi catir catir soylemeniz asla hor gorulmez. Kadin yaparsa yuzsuz olur arsiz olur. Erkek icin de basit olur, alay konusu olur. Valla erkek olsam hic cekinmezdim
Valla şu zamana kadar böyle bir girişimim olmadı, ama olsa alacağım tepki %99 küsür bu yöndedir. Ha bu durumu hor görür müyüm diye sorarsan hayır derim. Çünki haklısınız öyle erkekler varki, benim bile midem bulanıyor.
Emin ol var. Asıl siz büyütüyorsunuz. Hadi yaş bir erkek olarak, bizi yakan kurular mevcut, ister istemez haklı bir isyanla aynı kefeye konuyoruz. Ama siz tabuları yıkıp elinizi taşın altına koysanız, herşey daha güzel olacak.
Aynı ortama girmek şart, yanlışlıkla çarparım ordan muhabbet açılır ya da sizi birisine benzettim tarzı bir şeyler olabilir. Ortak nokta bulmaya çalışırım ona ulaşmak için
En İyi Cevaplar