Flört döneminde bence mesajlaşırken yapılmaması gereken şeyler: - Mesaja 10 saatte cevap vermek - "okay/ok" , "anladım", "peki" gibi kelimeler ile kısa kesmek - "Nasılsın?" sorusuna sadece "İyiyim." ile cevap vermek Vs.Flört ederken asla atılmaması gereken mesajlar nelerdir?Laylazezel
"Flört" ederken atılması sinir bozucu olan mesajlar nelerdir?
Geç mesaj atılmayacak kardeşim şimdiden öyle olduktan sonra nolır bilmem bir mesaj a 15 saatte haber verilmeycek takmıyosa söylesin beli başlı bahhaneler uydurmayacak bizde salak değilz ya hani
Öncelikle flört dönemi çok uzatılmamalı yoksa flört edeceğim dediğin kişiyle kanka olur, friendzone a düşersin ya da senden sıkılır. Belki de sen sıkılırsın..
" Napıyorsun? "
" İyi. "
Yani senin dediklerin dahil böyle buz gibi flört edilmemeli
Hisler belli edilmeli ciddi anlamda. Sanaldan tanışılmış ise ve hala buluşulmamış ise kız olan taraf buluşmak istediğini belirtmeli. Erkek hala adım atmazsa boşver o zaman :)
7 24 romantik aşkım canım cicimli olamazsınız illa ki bazı durumlarda ya da belli zamanlarda odun tabir edeceğiniz duruma dönüşebilir erkekler ama bu sevmediği deger vermediği anlamına gelmez o an kolayına o şekilde gelmiştir ve yazmıştır bu kadar büyütmeye gerek yok bencr
Senin detayda yazdıkların ve birde daha flört dönemindeyken sana bitiyorum, seni seviyorum, seninle evlenmek istiyorum gibi yanlış tav etme yöntemleri çok ititic, cok mide bulandirici.
En sinir bozucu olanı; mesela arkadaşlarımlayım felan dediğinde erkek var mı? diye sorunca niye soruyosun ki sevgili miyiz biz? diyorlar ya hani akıllarınca sevgililik sürecine bir an önce geçelim mesajı veriyorlar aha işte o.
Flörte karşıyım ben öncelikle... Ama şunu ifade edeyim... İlişkide samimiyet önemlidir... Seven deger veren geregince yazar karşı tarafı mutlu etmek için elinden geleni yapar... Öyle "ok" "kib" "tm" gibi ifadeleri kullanmaz 😊
hepsini yapıyorum ama herkese karşı böyleyimAllah belami verecek ve size şunu söyleyeyim gece gündüz konuşmayın konuşacak konunuz kalmaz (şu an yaşıyorum)
En İyi Cevaplar