Deli olmak istiyorum..

Deli olmak istiyorum..Sokaklarda boş boş gezmek,benim hakkımda gecilen dalgalardan habersiz...sorumlulukları üslenmeden yaşamak.Değil kötülüklere gözcevirmek onları dahi anlamamak.hic bişeyin seni cezbetmemesi ne kadar güzel bişey.hangi akıllı deliliğin güzel bişey oldugunu düşünmezki ? ağlanacak bir olaya gülmek..hic bişeyi sevmemek aşşagılandını anlamamak ne güzel birşey.Deli olmak istiyorum yapılan yanlışların farkına varmamak...Birilerine muhtaç oldugunun bilincine varmadan,yarın ödeme günüm geldi demeden yaşamak istiyorum.zincirler elimi kolumu bağlamadan özgür.Birazda İstedigim gibi olmak.bazen bir masala konu olmak istiyorum Tahtadan kılıcımla yel değirmeniyle savaşmak .nasıl istersem öyle yaşamak cünkü deli diyorlar sana yaptıklarındaki tek anlam bu.ve en saf sen oluyorsun yeryüzünden bir melek.Günahlardan uzak..Gecenin karanlıgından habersiz.tek sıkıntın ne hiss ettiginın bile farkında olmamak. bir başıma ama mutlu.hedefler koymadan hayatına düşüne biliyormusun herşeyin icinde olupda hicbirşeyin farkında olmamayı...Deli olmak istiyorum Seni yanlışa sürüklüyen bu hayatın ızdırabını çekmek değil.vefasızlıktan uzakta sefanın tam ortasında.e.deli olmak istiyorum ama öyle böle değil baya baya deli olmak ..En önemliside ne biliyormusun ? Hani o icimizden geçen düşünceler varya.. Kötü olanları tabikide..onlardan bile uzakta yaşamak..Bir artı sandıgımız bu aklımızın bir iyice aşşalık bir varlık yapmadan...
Deli olmak istiyorum..