Sevgilim eskiden çok kıskanırdı şimdi hiç kıskanmıyor hem de hiç?

Erkek arkadaşım muhafazakarı beni çok aşırı şekilde kıskanıyordu. Ama gerçekten boğacak derecede. Ben de kıskanırım ama dozajında olmalı bana göre. Bu kıskançlıkları bizi bitirdi bu sebepten ayrıldık. Aylarca affetmedim onu bazı şeyler yüzünden. Aylar sonra barıştık aramızda bir yakınlaşma oldu. iyiyiz şükür hatta hiçbir sorun yok ama bir şeyi merak ediyorum ben snap atıyorum mesela önceden olsa kıyameti koparırdı. Ama şimdi de azıcık da olsa kıskanmıyor mu ya diye düşünüyorum hiçbir tepki vermiyor bana kıskanma anlamında hiçbir şey söylemiyor belli etmiyor. Bana çok güveriyor bunun farkındayım. Normal mi bu? Yoksa aramızdaki yakınlaşma yüzünden nasılsa benim deyip elde mi görüyor? Hiç mi kıskanmaz biri ya? Komple bacağım gözüküyor denize karşı. herkesten gizledim arttım fotoyu ama o gizlediğimi bilmiyor herkes görüyor sanıyor ama bir gram kıskanma belirtisi Yok. Sizce ayrılıkta yaşadıkları onu değiştirdi mi yoksa önemsiz mi görüyor beni yakınlaşmadan dolayı çünkü gerçekten muhafazakar biri nasıl bu kadar değişir? Normal mi sizce neden,?
Sevgilim eskiden çok kıskanırdı şimdi hiç kıskanmıyor hem de hiç?