Boyle bir erkege nedenir? Bu bir fuckboy mu?

Arkadaslar, bir ay once bir erkek numarasini bana verdi ve oyle ordan sohbet etmeye basladik. Ama arkadas gibi konusuyorduk. 1 aydir her hafta yazisiyorduk. Sonra birden mesajlarima cevap vermemeye basladi bende ona sordum ki; afedersin ama bilmeden kotu birsey mi yaptin bana cevap vermiyorsun. Oda hayir sadece cok isim var sana soz veriyorum seni gormemezlikten gelmiyorum neden geliyim ki? Bende ona kolay gelsin yazdim. 3 gun sonra bana yine mesaj atti yine basladik konusmaya sonra yazisiyoruz birden kayboldu. 1 hafta sonrada beni birden instagramden ve whatsappten engelledi. Sonrada arkadasim gormuski facebookta iliski var yaziyor (beni sildikten sonra). Gercekten cok sasirdim ve cok agrima gitti. Sizce bu normal bir haraket mi? Zaten biz arkadas gibi yazisiyorduk... bu arada 25 yasinda ve yeni sevgilisi 18 cok sasirdim. Ayni ulkede yasamiyoruz bile.. hic bir anlam veremiyorum. Bide benim arkadasim sahre bir tinder profile onu tinderde bulmustu 1 hafta once ve onunla orda konusyordu, ve ona bir iliski aramadini soyledi... ve arkadasim sahte profile biraz flirt yapti oda sonra yapti, simdide birden iliskide... yeni sevgilisine bile uzuluyorum sanki bu cocuk dusundugum kisi degil ve tam bir fuckboy. Sizce ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar biz hollanada fuckboy butun kotu erkeklere diyoruz****
Boyle bir erkege nedenir? Bu bir fuckboy mu?