Ayrıldıktan sonra WhatsApp ta çevrimiçi hiç görmedim erkek arkadasımı benimleyken girerdi yazardı hemen. Ayrıldık hemen sildi anında numaramı ve hiç çevrimiçi görmedim nedeni olabilir mi?

ayrılırken sıkıntılı bir şekilde ayrıldıysan bunu yapması anormal değil
Tartıştık hemen istemiyorum seni dedim tamam dedi on dakika sonra mesaj atmış artık numaranın da bir önemi yok diye geçen seferde heryerden sildi kendi döndü
geçen seferde dediğine göre sanırım bu tartışmalar olmuş sürekli o yüzden artık tartışmalardan sıkılmış ya da yorulmuş olabilir belki de bu yüzden seni engellemiştir
Engel atıp kaldırdı ki birbirimizi takip etmeyelim geçen de aynısını yaptı
geçen de aynısı yaptı diyorsun ya bende şunu soruyorum sürekli tartışan bir çift misiniz ikiniz?
Hayır 4 aydır çıkıyoruz. Vakit bile olmuyor tartışmaya zaten yoğun ders çalışır. Fazla vakit ayıramıyor başlarda iki kere ayrılmıştık ozamanlar da böyle yaptı. Tıp okuyor bide mesaj bile sık atamıyor tatil diye geldi buluştuk ayrılmadan birkaç gün önce iyidik. Mesaj da tartışma çıktı istemiyorum seni dedim böyle yani
bana kızma ama 4 aydır çıkıp başlarda 2 kere ayrılıp dönen sonra tekrar aynı durumun yaşanması bana pekte sağlıklı bir ilişki profili çizmiyor gibi geliyor bence bir süre ikinizde kendinize biraz süre tanıyın biraz ayrı durun birbirinizden ondan sonra daha sakin ve daha olgun bir kafayla işi medenice konuşun ayrıldıktan sonra hemen yüklenmeyin birbirinize yoksa işleri yoluna koyayım derken dahada batırırsınız ikinizde
Takip edeceğini bildiği için başka program kullanıyordur.
Konuştuğu biri olabilir mi diye düşünüyorum. Sence bir insan birini umursamazda ayrılınca neden saniyesinde silsin numarasını ve anında sosyal medyadan silsin daha önce yaptı aynısını geri döndü iki kere
Neden bu kadar çok ayrılıp buluşuyorsunuz ki? Olmuyorsa zaten olmuyordur. İtekleye itekleye ilişki olmaz ki. Sinirlenmiş silmiş olabilir, takip edilmek istemiyordur veya sessiz kalmaya ihtiyacı vardır. Ayrılığın sebebine göre de değişebilir.
İstemiyorum dedim seni oda böyle yaptı işte
Hmm o vakit seni böyle kıskandırmaya çalışıyor olabilir. İsteyecek hale getirtmeye çalışıyor. İlgisiz davranacak sende özleyeceksin falan. Hep aynı hikaye :)
instagram face takiliyordur
Facesini kapattı zaten benimde yoktu ikimizin de instagram ı var birde WhatsApp
Cevap
8Cevap
Ayrildikdan sonra niye tutsun ki numarani. Kadinlarin akli gercekten farkli calisiyor.
Umursamayan insanların numarayı silmediğini gördüm çevremdeki bazı insanlardan. Biz iki kere daha önceden tartışıp ayrılmıştık. Anında siliyor ve instagram dan siliyor hemen. Sonra da iki hafta sonra dönüyor. Artık numaranın bir önemi yok diye mesaj atmış. Bir girdim ki silmiş.
Kadınların akli baska calisiyor gercekten. İnsan umursamiyorsa eger numarasini siler gider ve onune bakar tutmanin bir anlami yok. Aynı şeyi bende yasiyorum Şu an numarasını sildim gitti fakat kendisi hala israr ediyor (onceden beni arama seninle konusmak istemiyorum diyen kisi ) sonra yok yanlisikla aradim numaralarına giriyor. Oldukca cocuksu bir davranış hic sevmem.
Tamam da ben takmadığım insanı silme zahmetine girmiyorum bunu anında yapmakta anca nefret ya da sinirle yapılır. Bişey hissetmiyorsam zaten sinirlenmem sonra silerim zaten takmıyorsam başka şeylerle ilgilenirim ama bu hep yapıyor bunu
Aslında silmeyerek hala takdigini gosteriyorsun. Bunun sinirle ve nefretle alakasi yok. Bir kişi ile iletişimi kestiysen sonra gidip boyle saçma sorulara yer birakmiyacaksin. Takmadigin insanın numarasini silmezsin ama sonra niye bu whatsapp e girmiyor diye soru sorup kendinle celisirsin. Gerçekten takmiyorsun yazik 😂. İnşallah başka bir kiz bulmuştur ve onunla gerçek manada mutlu olur bu erkek. Ve artik seni hic birsey alakadar etmez. Bu yuzden boyle sorular sormak yerine kendi hayatına ilgilenirsen iyi edersin.
Sert oldu ozur dilerim ama sana Şu an bu gerekli. Bazi insanlar birbirine gore degil altdaki yorumlardan niye tartistiginizi okudum da sen haklisin ve seninde onun numarasini silip onune bakman gerekiyor sadece.
Sildim zaten bir manası yok yeterince beni benimsemediğini düşünüyorum maddi açıdan zor durumda olduğunu duydugumda ona yardımcı olmaya çalıştım ders çalışıyordu fazla konuşmadım sırf aklı karışmasın diye. Sadece sahiplenmesini bekledim tarih ya da fotoğraf atma gibi. O istemiyordu erken dedi 4 ay oldu. Ben de beni oyalayacağını düşündüm. Hiçbişeyin önemi yok sanki herşeyi siliyor hemen. Sanki kötü söz söyledim sadece bir isteğim oldu onu da yapmadı. Düşündüm gerçekten seven insan böyle yapmaz yani
Gerçekten seven insan boyle yapmaz. Fazla dusunme bunlari ve kendine odaklan zaman sahip oldugumuz en değerli sey.
Bunalımda olmalı
Fotoğrafdakiler sizmisiniz? Baya yakışıyorsunuz
Yok değiliz bilemiyorum bunalımda değildir bunu yapınca noluyor anlamıyorum beni hemen siliyor WhatsApp ta instagram da. Anında siliyor. Nedeni nedir geçen de ayrıldık yine hemen sildi pişman oldu döndü
Umursamaz olmaya çalışıyor. Seni merak ettiriyor başarmışda :))
Konustugu yok demekki gerek duymuyor
Benimle konuşurken girerdi şimdi hiç girmiyor hiç görmedim
Engellemistir belkide
Başka birinde de no yu kaydettim orda da girmiyo gördüm. Bunu hiç umursamayan biri yapar mı? Anında instagram dan da engel atıp kaldırıyor
Birşey yüzünden tartıştık bir isteğim vardı şu an erken yaymak istemiyorum herkese dedi bende tarih at kızları çıkar diye ısrar ettim kızdım mesajına cevap vermedim o da istemiyorsan konuşma falan dedi bende istemiyorum falan dedim peki demiş numaranın bir önemi yok artık yazmış görüldü yaptım o da sildi heryerden anında
Düşündürücü. Vakti yoktur belkide.
sen mi ayrıldın o mu ona göre söyleyeceğim
Tartıştık istemiyorsan söyle ciddi ciddi söylüyorum dedi. Ben de sinirden istemiyorum seni dedim. Tamam dedi. On dakika sonra da artık numaranın da bir önemi yok yazmış silmiş heryerden hemen
Daha öncede iki kere ayrıldık hemen heryerden siliyor. Kendisi dönüyor geri
Engellemiş olabilir veya whatsaptanda sıkılmıştır girmeyee gerek duymuyodur ama seni kişilerden sildiği icin goremiyorsundur belki
Bip yüklemiştir
O nedir ki
Ben çok az girerim
Olabilir
Ayrıldıktan sonra hiç içinde görmedim bir nedeni olabilir mi? Benim numaramı anında sildi sosyal medyada da hemen sildi
Nefret ediyordur senden
Hıhı ediyordur ondan iki haftada geri dönüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar