Filmlerde millet mis gibi uyanıyor da, ben sevgilimle uyanınca bizimki cinnet geçirmiş gibi oluyor. Millet nasıl uyanır uyanmaz öpüşüyor mesela? Bizim hatunun totosu bir yanda memesi bir yanda.
Sevgiliyle uyanıp turşuya dönüşmeyen kadın var mıdır?
Hayaller hayatlar misali filmlerde kadınlar doğal makyajlı kalkar saçlar yastığa dağılmış omuzlardan sarkar ağızı hiç kokmaz gerçek hayatta ise gece sarıldığında saç ağzına girmesin diye kadın en tepeden toplar rahat bir uyku çeker makyajlı yatarsa asıl curcuna o zaman başlar panda tipli biri saçlar samara uykudan seni uyandırır 😂
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu nasıl olabilir? Ben mi fesatım yoksa mizah anlayışım mı yok, bu nasıl aşk ilişkilerinde günün sorusu olabilir. 😱 Midem bulandı. @Kizlarsoruyor senden soğumak istemiyorum neden böyle şeyler yapıyorsunuz. :(
Tanıdığın kadın olunca neyse de.. Gece ayrıldığın mekandan bir kadınla eve geldiğini bile hatirlamiyorken, sabah uyanınca çirkin ve yabancı biriyle uyanmak ilkilmeye sebep.
terleyen ve kokan bir insan değilim uyurken bile turşu gibi olmam. Genetik olarak en güzel özelliğim bu :D günlük 20 km bisiklet sürerim ona rağmen mis gibi kokarım.
Uyumadan önce dişini fırçalar o bakım sularıylada gargara yaparsan uyanır uyanmaz öpüşürsün koku olmaz😂 diğer türlü ağızda b*k gibi kokuyla yanaşma zaten.
Guzel yatarsan guzel kalkarsin bende cok oyle olmuyor sabit uyurum cok hareket etmem ama sende takma onu yaa kadin nasil rahat ediyorsa oyle davransin senin gozun guzel biseyler gorsun diye keyfinden odun vermek zorunda degil sonucta
Alakası yok kimi kadın dağınık yatar pis değilse çek öp sırf dağınık diye opmuyorsan o senin problemin ama pisse bakimsizsa haklısın yani o nasıl kadın derim
Birde şöyle düşün en azından uyanınca totosu bir tarafta memesi bir tarafta biri var yanında. Hadi oda olmasa ne yapacaktın sabaha kadar elizabeth sabah kalkınca duşa girsin bu cenabet.
Cunku dizilerdeki kadinlar gercekten uyumuyor, sette onlari gup guzel hazirlayip o yataga koyuyorlar oda uyuyormus gibi yapiyor o yuzden gozunde ne kepek var nede agizinda agiz kokusu. O filmlerde gordugun prenses gibi uyanan kadinlar gercekten uyuyup uyandiklarinda bizim gibiler.
Bizim kadınlar için seks fantazi ya da erotizm sapıklık olduğu için eşiniz ya da sevgilerinizden bu konularda beklenti içine girmeyin ki hayal kırıklığı olmasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ay hiç sorma ya. benim ağzım yüzüm kaymış oluyor ama o aynı şekilde yakışıklı uyanıyor (🤤) ve öpüyor beni ulan bir dur kahvaltı yapalım dişimizi fırçalayalım tiksinmiyor musun benden dimi
Sende yalnışlarını düzelt öyle öp. Herkes doğruları sever sen senin olanı sev
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendin yazmışsın filmler'de o filmdekiler makyaj yapıp rol icabı o yatağa 2 dk lığına giriyor. Gerçek hayatta o insanları makyajsız görmek korkuttuğu gibi yataktan nasıl uyanıyorlar hiç bilmek bile istemiyorum 😅
En İyi Cevaplar