ARKADAŞLAR SİZCE BU ÖĞRETMEN BENDEN NE İSTİYOR OLABİLİR? LÜTFEN BU DURUMU ELEŞTİRENLER YORUM YAPMASIN. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM?

Arkadaşlar. Ben 12. sınıfa giden çift dikiş 20 yaşında bir kardeşinizim. Bizim okulda bir matematikçi var. Bu öğretmen bana uzun uzun bakıyor. Yani benle karşılaştığında olan biten şeyleri özet olarak maddeleyeceğim. Mesela karşılaşıyorum;
1-Bacakları bana doğru dönük oluyor.
2-Birçok kez bana baktığında gözlerinde bir ışıltı oluyor.
3-Uzun uzun bana bakıyor.
4-Bazen saçlarını düzeltiyor.
5-"Dur canım" diyerek eliyle omzuma dokunuyor.
6-Bazen sağ ayak ucu bana doğru bakıyor.
7-Çok afedersiniz ama bir keresinde önümde domalmıştı. Yani nasıl anlatayım bilmiyorum. Benim orada olduğumu bildiği hâlde, kıçını bana doğru tutmuştu. 'Dalgınlığa gelmiş olabilir' ihtimalini ben de değerlendirdim ama; benim orada olduğumu gördü ve oradaki birine soru sorduğumu duydu. Bu öğretmen sağır felan değil yani.
8-Bazen bana kaçamak bakışlar attığını görüyorum. Fark edip ona baktığımda gözlerini kaçırıyor.
9-Sıradayken, vücudu komple bana doğru dönük şekilde diğer öğrtmen arkadaşlarla konuşuyor.
10-Bir ara kavga etmiştim. Bu öğretmende nöbetçiydi. Olayı duyup geldi. Sınıfa girdiğinde, "ne oluyor?" burada dedi. Ben, "bir şey olduğu yok" dedim. Sınıftan çıkıp tuvalete gittim, ellerimi yüzümü yıkadım. O öğretmen, kavga ettiğim kişinin kolundan tutup "neden kavga ettin?" diye büyük tepki vermiş.
11-Bir ara amfi tiyatrodayken, ben en yüksekteyken, bu öğretmende en aşağıdaydı, çapraz yani. O öğretmen orada 90 dk. kaldıysa, bunun 40-45 dk. beni dikizleyerek geçirdi. İnanın şakam yok. Bacakları bana dönük şekilde, en aşağıdan uzun uzun bana bakarak geçirdi. Bir ara elime telefonu aldım kanıt olsun diye ama durumu fark edip önüne döndü. Sonra yine bakmaya başladı. Benim olduğum yerde de sadece birkaç veli vardı o kadar. 12-Arkadaşla koridorun duvar kenarında konuşurken, koridorda boş sayılırdi yani. Arkadan gelip omzunu omzuma vurdu ve çok soğuk bir "pardon" bile demeden hiçbir şey yokmuş gibi gitti?

Bu öğretmen sizce neler yapmam gerekli?
ARKADAŞLAR SİZCE BU ÖĞRETMEN BENDEN NE İSTİYOR OLABİLİR? LÜTFEN BU DURUMU ELEŞTİRENLER YORUM YAPMASIN. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM?