Merhaba arkadaşlar,
sizce sempatik bir erkek nasıl olur ?
sizce sempatik bir erkek nasıl olur ?
kadın milletinin aklını fikrini anlamak mümkün değil, saniyelik fikir değiştiriyolar, 2 sene önce felan kız arkadasıma saat almaya gittim saatçi AVM de, neyse ban bakınıyom öyle dükan sahibide bayan, bana yardımcı olmaya calısıyo, arkadas bi muhabebte girdik bi baktım elimde çay bardağı oturmusuz sohbet ediyoruz :D o derece yani, kadın kendi diliyle diyo, biz kadınlar tuafızdır, kendimizi bile anlamıyoruz, ama erkeklerin bizi anlamasını falan bekliyoruz buda bizi üzüyor, kadın çok içerlemişş heralde baya döktü içini, sonra buraya geldiğinde uğra çayımı iç diyo, şart değil bişi alman illa gel diyo, şimdiye kadar gidip geliyom arkadas olduk yaa :)
botoks yaptır sürekli gülümseyen ifade sana sempatiklik katar
sempatikliği tip olarak canlandırma kafan da konuşmayı bilen espri yeteneği olan iltifat etmeyi bilen erkek sempatiktr tip olarakta itici olmamak gerek tabi apachi görünümlü erkekler bana itici geliyor ama cekici gelenlerde vardır göreceli bir kavram.
yanağında gamzesi olan erkekler bana sempatik geliyo bilmem niye..
gamzesi olan kızda sempatik ama gamze sempatik gösteriyo ama benim gamzem yok ama ozaman ben sampatik değilim sanırım :))
Cevap
4Cevap
Komik canayakın sevevcen mantıklı yerine göre davranan her erkek bana göre sempatiktir.
Sempatik,karizma,yakışıklı erkek olunmaz , doğulur .
Anlayışlı , güleryüzlü , sevecen , enerjik , esprili olması lazım :)
Kişiye göre değişir sorduğun soru ama bence doğal olan erkek her noktasıyla sempatiktir
Sıcak kanlı,Hiperaktif,Sevecen,Girişken
yakışıklı değilsen olabilirsin
mesela ben olabiliyorum <3
çirkin kıza cok tatlısın dersen olursun
Bilmem sempatik olunmaz dogulur hihi
Bezen adam gibi sevelim diyoz olmuyo çirkinmiyz
johny deep mesela
Ben gibi:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar