Ben 2009 yılında evlendim eşimle tanıştığımda kapalı ve pardesülüydüm evlendikten sonra eşim bu durumu yadırgamaya başladı beni değiştirmeye çalıştı ve büyük oranda başardı kapalıyken köylü gibi olduğumu söylüyor yaşımın büyük göründüğünü. Söylüyor farklı kalıplara sokmaya çalışıyor. Halbuki ailesi de ilçede yaşıyor açık kadınlara özeniyor onları örnek gösteriyor beni ve ailemi aşağılayan lafları da var ne yapmalı?
Cevabın nedir?
+1 yılAllahım zihniyete bak.. Bu insanlık nereye gidiyor çoğu eşinin kapanmasını ister... Bu dengesizde açılmasını... Sana tek tavsiyem yapma dediklerini evde açıl dışarda kapan.. Açık kadın fantazisi var muhtemelen.. Ne aileni ne kendini aşağılat.. Ben Allah rızası için kapanıyorum de... Düzelmessede senin erkekliğine tüküreyim de bitir...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer sen ben kapanmak istiyorum böyle mutluyum açılmak istemiyorum diyorsan şakın açılma bence ama eğer evlendikten sonra veya kendi rızan dışındaysa açıl yani
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni o şekilde kabul etmişki evlenmiş sende daha iyi giyinmeye bak bence kendine özen göster bakımlı olman önemli olan zaten çok şık trençkotlar pelerinler var mesela eşarp değil şal tak renkli giyin eşinin yanında bence eşin senin bakımsızlığını kendini salmışlığını istemiyor olabilir.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılKapalılar açık kadınlardan daha çok süsleniyor ayaklarında 10 cm topuklu ayakkabı dudaklarında kırmızı ruj uzun kollu dar bluz altına küçük gelen sutyen dar pantolon.. Öyle giyin sende. Utanıyordur senden
22 Yorumla- +1 yıl
Çoğu öyle deyim o zaman üstüne her haltı yiyorlar.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılGadasi öyle adamdan hayır gelmez
10 Yorumla Sırf birileri (eşin, ailen, arkadaşların vb.) istiyor diye başınımı açacaksın. Rabbin kapan diyorsa diğerleri kim oluyor sen bildiğin yolda devam et. Açılmadan biraz modern kıyafetler giyebilirsin yani kapalı hanımların çok güzel tesettür elbiseleri var onları takip et kendine sadece o konuda değişiklik sağla. Baktın almıyor yapacak bişey yok ailenle oturup durumu izah edip gerekirse boşanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılayril bu ne ya ya da bak ne yap biliyomusun ona bunu en aci sekilde goster evde acikk kiyafetler giy ama ona yuz verme sonra defol git sen koylu kizlari sevmezsinn onunn sinir oldugu seyleri yap mesela bir elbise giy elbisenin yarisini ac ama yanlisikla acilmis gibi yap hicbiseyi anlamiyomus gibi yap saf rolunu oyna sonra onu kendi soyledigi bu sozleri pisman et
071 Yorumla- +1 yıl
bakalim koylu neymis gorsun onu ayagina kopek et kizim az akilli olunn boyle kisilere yuz vermeyin ezdirmeyin sonra gorsun anasinin nikahini erkeklere kotu olcaksjn yariyacak
- +1 yıl
parmaginda oynatda gorsun onu kim koyluymus diye ona hafif yuz gosterdiginde once biraz onu ugrastir sonra sende ona en aci sekilde lafini sok
- +1 yıl
ona senin icin onemli olmadigini hissettir goster delirsin
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon
- +1 yıl
ne var be😂
- +1 yıl
Ne var ne yok yagdırmışsın bu ne şiddet bu celal
- +1 yıl
hakkediyosa
- +1 yıl
yaniii
- +1 yıl
Sen burda böyleysen reelde nasılsın bilmiyorum allah kocana veya kocan olacak kişiye sabır versin 😊
- +1 yıl
realde kok soktururum herkeze koca moca umrumda degil ben sevmemevlenmek istemem oyle koca dedigin haddini bilicek kadinin her dedigini yapicak yoksa bok yer anca
- +1 yıl
kendisibol boll eziyet ceker kaybedicek biseyin var mi yokk aman salla
- +1 yıl
😊😊 korkuyorum senden
- +1 yıl
niye😂
- +1 yıl
Ya evleneceğim kadının içinden bitane senden çıkarsa 😊😊
- +1 yıl
ciksinn iyi yapar o kadinin ellerine saglik derim
- +1 yıl
Psikolojimi bozdun yaa iki dakkalık romantizmim vardı içine ettin vaz gwçtim evlenmiycem
- +1 yıl
burcu ne😂
- +1 yıl
Kova senin
- +1 yıl
yay😂
- +1 yıl
Hmm belli zaten anlamalıydım ondan gerilip gerilip duruyosun sen
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
ama hakediyo o kim kopek
- +1 yıl
😄😄😄😄neyse soruyu fazla meşgul etmeyelim soran küfür edecek yoksa bak 😀
- +1 yıl
niye etsin gercekleri soyluyoz
- +1 yıl
Gerçekler tabi de bir ssürü bildirim ışıgı yanacak durmadan 😀
- +1 yıl
hee😂
- +1 yıl
😀hadi kolay gelsin sana fazla gergin olma buruşursun ilerde bak yay gerilmeye gelmez fazla ona göre arsız moncik😀
- +1 yıl
hee he sen burusursun bence😂
- +1 yıl
bu akilla
- +1 yıl
Hı hııııı Ben gayet rahatım gerilen sensin benceee😂😂
- +1 yıl
he canim tabi kesin oyledir😂🖕
- +1 yıl
Sen bana aptal mı demek istedin son yazdıgımı yeni gördüm hıı öyle mi demek istedin
- +1 yıl
akilli kiz neden erkeklerin zoruna gidiyo cok guluyom buna😂
- +1 yıl
Akılı kız benim zoruma gtmez daha çok kendine bağlar beni
- +1 yıl
az onceki erkegin zoruna gitmis galiba😂🖕🖕🖕
- +1 yıl
Kimin anlamadım
- +1 yıl
az once salak bir erkek bisey yazmis sonra gitti heralde 😂
- +1 yıl
korktuu sanirimm
- +1 yıl
Mk herseye burnunu sokan insan dolu burda buda onlardan biridir yorumlara baktım ama göremedim adamı limdi
- +1 yıl
gitmis ben gordum😂
- +1 yıl
Sittirsin gitsin gelmesin bidaha😊
- +1 yıl
evett😂
- +1 yıl
aha mal geldi😂
- +1 yıl
aha yine gitt aaa niye kaciyo bu😂🖕
- +1 yıl
Hani mk bem niye göröüyorum yaa
- +1 yıl
dur gelir o salak😂
- +1 yıl
Kim atıyo bunu sen mi
- +1 yıl
o salak atiyokendini😂
- +1 yıl
Hahahhq güldürüyosun beni 😊😊
- +1 yıl
oyle mi😂
- +1 yıl
Ultra pirima bağlıcam o derece yani
- +1 yıl
derken😂
- +1 yıl
Altıma işicem o dece yani.. espiriyi kaçırdın yaa havada kapman lazımdı senin bunu 😂😂
- +1 yıl
havada kapamiyom gizli kelime oyun oynuyodum😂
- +1 yıl
Çakkkaaaallllll seniiiiii
- +1 yıl
ne cakali😂bende beyin yokki
- +1 yıl
Ne var içerde 😀😀
- +1 yıl
ne ne var icerde😂
- +1 yıl
Beyin yerine ne var 😀
- +1 yıl
bilmem hicbisey😂
- +1 yıl
derkenn
- +1 yıl
Yazdıklarım nerde mk kim sildi bunu
- +1 yıl
o beyninde dusunduklerini sil aklini basina al yoksaben senun cok guzel aklini basina getirmesini bilirim salak
- +1 yıl
Bana mı dedin salak diye?
- +1 yıl
yok ebeme
- +1 yıl
beyinsiz olsnsensin mal
- +1 yıl
Öpüyorum seni muhabbet iyice seviyesizleşti byee
- +1 yıl
sen kimsin ya opuyosin git basimdN
- +1 yıl
En güzel yerinden yanaklarından öptümmm 😘
- +1 yıl
poffff
- +1 yıl
Çaaaavvvvvvv beybiii
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak bir insanı tanımadan evlenirsen olacağı bu.. Ya eşin kafasını değiştirecek, ya sen açılacaksın, ya da ayrılacaksınız bu kadar basit.
20 Yorumla
+1 yılAçık kadınlara özeniyorsa senden boşanıp açık ve sosyetik kadınla evlensin, Adama bak İnsan ötekileştiriyor boşan gitsin diyecemde çocuk var mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Boşansın bence :)
+1 yılGitsin bacisini anasını degistirebikiosa öyle denesin kimse için olmak istemediğin biri olma
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmiş senin gibileri yadırgıyorsa
Ayrıca köylü milletin efendisidir20 Yorumla Kur'an-ı Kerim'i okumasını söyle. Tamam yani kocanın yaptığı çok yanlış. Dine uymamak günah uyan kişiyi doğru yapanı o yoldan saptırmaya çalışmak daha büyük günah. Ilk gün biliyordu ve hala biliyor sorunu neymiş?
01 YorumlaBırak ya sanki sevabı ona mı? Eger o sert laflar ediyosa sen de bu konuda taviz vermeden lafını diyebilirsin. Beni boyle kabul etmedin mi simdi ne degisti dersin , cok begenmiyosa da yol verirsin ne yani fani dünya icin onun dedigine mi uyacaksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılsen Allahın emrini yerine getiriyorsun o yargılıyorsa terket...
10 Yorumla
+1 yılAçıl suasam açıl yapmalı
Bunları konuşmadan anlaşmadan, herifi tanımadan evlenirsen böyle olur
Evde bari bişeyler yap
Süslen püslen, gecelik jartiyer falan giy
Tövbe bismillah10 YorumlaAma içerde eşine açılman caiz onun için onun istediği gibi suslene bilirsin her şeyi yapa bilirsin
10 YorumlaBir kişi bir kadını seviyorsa onu herşeyiyle sevmeli sonra onu değiştirmeye çalışmam Ali değiştirecek sen niye evleniyor ki onun için seçimler çok önemli.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce de böyleymişsin ki en baştan evlenmeseymiş o zaman kendini ezdirme asla ayrıca o köylü diye aşağıladığı insanlar kadar vicdanı aklı olsa keşke
00 YorumlaŞimdimi aklına gelmiş? Bence yanlış yapıyor ama sen nasıl olmak istiyorsun içinde yaşayan kadın ne istiyor onu de bana?
10 YorumlaSeni boyle kabul etsin edecekse. Kimse icin kendini degistirme
20 YorumlaSeni hak etmeyen biriyle evlenmissin, bu senin sorunun degil, olmamali da, sonucta evlendikten sonra degisen sen degilsin, o. O yuzden yapilabilecek bir suru sey var.
00 Yorumla
+1 yılOna de ki açık kadınlar gibi mini etek vs giydiğimde kadınının vücudu dışarı sergilendiğinde bundan gurur duyacaksan açılırım görürsün.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam Nur suresi 30. Ve 31. Ayeti gösterir hala anlamıyorsa boşanırdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKendin olacağını söyle, ona boyun eğme sakın. Zorlarsa hâlâ ayrıl.
10 Yorumla Seni o şekil kabul etmiş neden sonra değiştirmek istiyor? Açıklara özenip seni açmak istiyorsa açık biriylen evlenseymis ya
00 Yorumla
+1 yılEn azından evin içinde başbaşayken eşinin istediği gibi olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence onun istediği kalıba girme kapalı kadın gibi varmıya seni açtırmaya çalışıyor
10 Yorumlahyanlış elemanla evlendin düzelmez ayrıl niyesini ayrı konuşuruz
00 Yorumla
+1 yılBen çekemem. Kendi adıma söylüyorum ben boşanırdım. Madem niye evlenmiş görmemiş mi kapalı olduğunu.
00 Yorumla
+1 yılDeğişmeye kalkma. Cevabını ver sustur. Beni beğendiğinde böyleydim beğenmiyorsan git de.
00 YorumlaBeni olduğum gibi kabullen diyebildin mi bari git konuş buraya ne soruyosun
00 Yorumla
+1 yılKöylü olmak ayıp mı ukalaya bak hele tırnağı olamazsın köylünün sen.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAilenle konuş durumu. Bir çaresi mutlaka bulurlar. Olmadı en son çare olarak boşan kurtul bence.
00 Yorumla Gidip kimle evlenmişsin sende
Herkes dengiyle evlenmeli00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı olup modern giyinen hatta açıklardan süslü görünenlerde var sen öyle olmada ama şık giyinmeye çalış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKöylüysem evlenmeseydin derim
10 Yorumla Islami bilen insan aciq saciq geynmez esiniz her halda islam anlayisi yokdu ona biraz dinimizi anlat
10 Yorumla
+1 yılanliyorum onuda senide... Bende acikcasi esimin acik olmasini isterdim
00 Yorumla
+1 yılboşan gitsin zaten senı açarak yeterince günaha girmiş tabiki senide alet etmiş bu günaha
00 Yorumla
+1 yılEşindeki zihniyete neyse sinirlenmicem yoksa ne var ne yok sayacağım boşan ama bir süründür hoş sende bilirsin süslenmeyi açık giyinmeyi yap bakalm neler olacak yedir laflarını ona.
00 YorumlaDoğru söylemiş.. Ama bunu evlendikten sonra söylemesi yanlış
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. benimle evlendiğinde böyleydim evlenmeseydin diyebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum... eşinin bu şekilde davranması çok yanlış. eşinin dürtüleri başka yöne kaymış belli ki. Allah kolaylık versin.
00 Yorumla en azından evde daha açık giyinebilirsin ve eşinde mutlu olur..
00 YorumlaKapalılara özel şık kıyafetler var... kıy paraya al kıyafet... makyaj kullan demiyorum ama nemlendiriciler kremler kullanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılsende ona şunu de köylu gibi görunmekten utanmam lakin gurur duyarım köylu milletin efendisidir
00 Yorumla
+1 yılDinen kapalıysan devam ama yok sadece görüntü olsun diye kapalıysan kocanı dinle açıl
00 YorumlaAçılma, kapalıyken daha güzel giyin ☆
10 Yorumlafikirlerine madem uymuyor boşan uyanı bul
10 Yorumla
+1 yıl9 yıldır nasıl katlanıyorsun bu dengesizliğe
10 YorumlaBoşanman en hayırlısı olur senin için.
10 YorumlaBilinclenir ama o zamana kadar yipranirsin
10 Yorumla
+1 yılOturub uzun uzun bir konuş mayı dene öncelikle
10 Yorumla
+1 yılbeğenmiyorsa defolsun gitsin..
30 Yorumla
+1 yılÖnce diksiyonu düzelt
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl senı sevmıyor net.
00 Yorumla Anlaşılan eşin şımarmış
00 YorumlaKoylu olmanin neresi kötü
10 Yorumla
+1 yılBaşta evlenmeseydi o zaman dalyaprak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılbunları evlenmeden konuşmalı
00 Yorumla sana tavsiyelerini yapmazsan boynuz yerini hazırla
00 Yorumlakendine bakmazsan olur tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karaktersizlik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılseni oldugu gibi sevsin
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih