Kalbini kırdığınız insanın kalbini nasıl kazanırsınız?
Arkadaşlar maksimum 5 olsun. Güzel yazana benden +1 önemli
Arkadaşlar maksimum 5 olsun. Güzel yazana benden +1 önemli
la zor valla ama özür dilerim samimi bi şekilde ve ona sarılırım kız erkek farketmez yaptığım şeyden üzüldüğümü gösteririm ona tabi o kişi sana kin beslemiyorsa affedeceğini düşünüyorum dene bunu.
tüyolarımı bedava söyleyecek değilim:DDDDDDD
1-yaptıgım hatayı dedıgım lafları açık açık soylerdım neden soyledıgımı ne durumda oldugumu (o an) soylerdım
2- özrümü dilerdım
Neden kırdığın önemli Sebebini bilmeden ne desek boş :)
herhangi bir sebep olabilir. Aklına ne geliyorsa, kalbin tamiri zordur. Bu yüzden bu işe yeni çırak olarak başladım. :)
Evlenme teklifi et tek taşla :D
bu genellemeler erkek ve kadınlar için geçerli sadece sevdiğin kişiye özel değil. Yani iki kişi arasında yaşanan problemleri düzeltme konusu
Cevap
5Cevap
Onun için neler yapabiliceğini göstermelisin.Bende affedilmesem bile birşeyler yapabildiğim için çabaladım için vicdanen rahat konuma geçerim.
sen bana erkeklere nasıl affettirilmeyi söyle bende sana bayanın kalbini kazanmayı söyleyim hımm olmazmı :)
kişiden kişiye değişir. :)
hmm peki ama bir baynın kalbini kazanmakta kişiden kişiye değişir :) neyse ben ilk olarak sna yardım edim ozmani kalbini kırdıgın kişiyi biraz anlat nasıl biri ona göre yorum yapmak daha kolay olur derim
sebebini bilmeden ne desek boş çok hoşlanacagı bi süpriz yaparım mesela takım tutuyosa hangi takımlıysa o takımın basketbol veya futbol maçına götürürm o arada barışırız :)
o kalbi kırdıktan sonra geri kazansanda ne farkederki ...ama hakettiği gerçek değeri verir kalbinin bir daha kırılmamasını sağlardım...
ona bir şey demeden sarılırım
hatamın farkındayım ve cok üzgünüm
açıkçası kalbini kırdıysam haketmiştir. kolay kolay yapmam bunu
kalbini kırdığın kişi seni seviyorsa sana değer veriyorsa zaten bir özürüne bakar iş.
ben kolay kolay kalp kırmam ama benimkini çok kırıyorlar hassasım bu konuda:(
eğer küçük şeylerden kalbini kırdıysam bitane bitter alırım hemen barışırız :D ama gerçekten kalbini kırdıysam yüzüm olmaz heralde gönlünü almaya :/
ödül çok buyük gözlerim kamaştı düşünemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar