14 gün hiç bir şekilde iletişim kurmamak sevgiliyi pişman etmeye yetiyormuş. Sizce de öyle mi deneyen oldu mu?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bunu youtube da bir kiz video olarak koymustu orda da yorum yapmıştım,14 gün kuralı AŞIRI AŞIRI ASIRİ SAÇMA
Neden dicek olursaniz;seven insan zaten ayrılmazdi 14 gün bekleyip dönen ben bilmiyorum
Madem 14 gün sonra geri geliceksin niye ayriliyosun. Ayrılan kişi o 14 gün içinde başka birilerini bulur bence. Çok sevmesine rağmen ayrılan biri de zaten 14 gün beklemez ertesi gün özledim der01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bazen ayrı kalmadan ya da tam anlamıyla gittiğini fark etmeden anlamazsın hayatındaki kişinin değerini ufak bir hatası olmuştur ama sürekli iletişim kurulduğunda daha beter yüz göz olursun halbuki bir rahat bırakılsa karşılıklı düşünülse sakinleşilir özlenir. Gayet mantıklı ama durup dururken sevmiyorum diye terk eden adam için zaten 14 dk bekleme bile
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Bende oldu ama 14 değil de 30 gün sonra.. bu bir nevi mekan mekan gezdim ama senin gibisini bulamadım demek
015 Yorumla- Soran+1 yıl
Doğru barıştın mı peki
- +1 yıl
Evet 1 senedir de maşallah kavga etmiyoruz. 1.5 sene oldu
- Soran+1 yıl
😊 çok sevindim peki neden ayrılmıştınız
- +1 yıl
Arkadaşları yüzünden. Mesafe koyamıyor sorumluluklarını bilmiyordu 😌
- Soran+1 yıl
Sen mi ayrılmak istemiştin yani peki 30 gün içinde neden hiç iletişim kurmadınız
- +1 yıl
Ben istedim. Ayrıldık. Özledim tabi ama ayrıyken mesaj atmayı doğru bulmuyorum çünkü karşımdakinin ben yokken ne hissedeceğini beni kaybedince anlayacağını biliyorum. O hep arkadaşını seçmişti. Beni kaybetti, gene kaybederim diye onları seçemiyor artık.
- Soran+1 yıl
Bende böyle düşünüyorum işte gerçekten bazen ayrılık şart aklı başına getirmek için zaman lazım. Ancak gerçekten bittiğini fark ettiğinde anlıyor insan.
- +1 yıl
Aynen öyle bazen risk almak gerekir. Giderse zaten sevmemiş oluyo. Gitmezse de seni kazanıyor.
- Soran+1 yıl
Yalnız bizim ayrılık sebebimiz benim eski sevgilimi instagram dan aratmış olmam önce sorun etmemişti sonra bir tartışmada bunu attı ortaya ben savunmaya çalıştıkça konu büyüdü ve istemiyorum dedi. İstemiyorum dedikçe yapıştım kendimi küçük düşürdüm. Onu çok sevdiğimi biliyordu. 3. gün bugpn iletişim kurmuyorum
- +1 yıl
bir kere benimki de aratmıştı ben çok sorun etmemiştim bir baktım unutmuş çoktan. Biraz bence uzak dur. Özlesin seni
- Soran+1 yıl
Bana şey demişti bana hiç fırsat vermedin kendimi dinlemem için demişti gerçekten de öyle her tartışmada hemen barışmak isterdim. Bıraktım bakalım ne yapacak 3 aylık bir ilişki bu arada
- +1 yıl
Sakın yazma bırak kalsın biraz sensiz
- Soran+1 yıl
Yok çok netim asla yazmam zaten bendee unutuyorum böyle yavaş yavaş gelirse gelsin gelmezse yoluma bakarım. Teşekkür ederim ilgine
- +1 yıl
Rica ederim hadi hayırlısı
- Soran+1 yıl
Sabrım çok tükeniyor 😢 yazasım geliyor sinirleniyorum bu kadar saçma bir şeyle ayrılık mı olur çıldırıyorum. Özlemeyecek bu çocuk beni daha 5 gün oldu ama
- +1 yıl
G*tnzden element uydurmayın 14 gün değil unutmak isteyen unutuyr unutamyn daha iyisini bulamıyacağını anladığnda dönyr işte yok 14 felan filan hikaye ciddn inanyr msnz
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Yahu tam tamına 14 demiyoruz 2 3 hafta belki 4 hafta işte
- +1 yıl
Ya güldürme beni benm 14 ayı geçti hala dönen yok nerde terslk var 😂
- Soran+1 yıl
Neden ayrıldığınıza bağlı durup dururken sevmiyorum der gider ya da aldatır gider gittiği yerde mutludur dönmez ama anlık bir sinir olr gerilme olur bunu uzak kalmadan çözemezsin
- +1 yıl
Hayır beni çok sevyrdu ilk aşkıydm benle birçok şeyi yaşadı ama ailesi baskısı ve mecbur kaldığı bazı olaylar oldu bunlar saçma düşnceler böyle birşey yok
- Soran+1 yıl
Ya niye ısrar ediyosun demek ki mecbur kalmış bırakmış beb sana diyorum ki anlık gerilmelerde kavgalarda bu geçerli biraz uzak kalarak sakinleşmek için hemeb hayır çok saçma ne kadar garipsiniz ya
- +1 yıl
Ben benm sorunumda değilim senn 14 gün kuralın saçma döneceği varsa da zaten bu süreç değişiyor hayatına yeni biriisni alıyr mutlu olamıyr pişman olup sana geliyor buda zaman alıyor ya da seni unutmak istyr yapamıyr sana geliyor bunn gibi şeyler
- Soran+1 yıl
Bir çok neden sebep olay olabilir bende bunu demeye çalışıyorum direk çok saçma demek ne mana
- +1 yıl
Çünkü 14 gün demen çok saçma böyle şeylere inanmanıza şaşırıyrm ben bu kadar saf olamazsnz diye düşünyrm
- Soran+1 yıl
Y he he hadi
- +1 yıl
Bildiğin salağ*z inanyrz diysn vay anasını o kadar mı safsnz vah gariplerr
- +1 yıl
Pişman etme ihtiyacı hissettiğin birisi zaten sevgilin olmamalı. :)
Yanlış sularda kürek çekiyorsunuz. Dost acı söyler.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Bilimsel bir gerçekçiliği olmayan şeylere insanız neden inanır anlamıyorum.
Kimi 3 yılda anlar kimi 1 saatte...
Yapmayın etmeyin.00 Yorumla 14 gün konuşmassan adam kaçar gider ya, 3 gün yeter bence
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ayrılık olmuş zaten
- +1 yıl
bu kuralları kim neresinden uyduruyor :D
00 Yorumla - +1 yıl
14 gün sonra başka bir yılan bulursun koynunda :D
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
14 günü geçti pişman olmuştur ama hala yazmadı
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Nerden biliyorsun pişman olduğuna
- Cevap sahibi+1 yıl
Engellememiş 😂
- Soran+1 yıl
E bu daha kötü umursamıyor demek ki
- Cevap sahibi+1 yıl
Sonradan kaldırmış
- Soran+1 yıl
Ha o ayrı tabi
Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Hiç de öyle değil.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden zaman insana özletmez mi aklını başına getirmez mi
- +1 yıl
Hayır
00 Yorumla s
+1 yılİlk kez duydum
00 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
00 Yorumla - +1 yıl
Saçma
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İlginçmiş