Sanırım bir kadından gelebilecek, en köşede bırakan sorudur "o kız kim?" sorusu. Ne desen yine oklar sana dönecektir. Arkadaş desen, nereden arkadaş, nasıl arkadaş, nerede tanıştın... Tanımıyorum desen, o zaman yanına ne işi var, nasıl tanımazsın... Kadınlar ile iletişim zor mu ne? :D haha Sevgiliden gelen "O kız kim?" sorusuna verilebilecek cevaplar ne olabilir? Dipnot: Yanınızda sevgiliniz varken "o kız" statüsüne girebilecek tüm kızlardan kaçın :D #OKızKim?
Sevgiliden gelen "O kız kim?" sorusuna verilebilecek cevaplar neler?
Ne hızı hayatım, ben hız yapmam ki. bir kere hızdan korkarım ben. Sonra babam kızar. Kaza felân yaparsam nasıl öderimiim. Hem atalarımız ağır çalıyı ne yel alır ne sel alır derler. Hız kötü bir şey hayatım lütfen sen de hız yapma. Baka geçen gün kardeşini hız yaparkej gördüm inip eniştesi olarak dövecektim seni zor durumda bırakmıyım diye seslenmedim hız yapılmanın zamanı mı ya. Hıza hayır.
Sevgiliniz vs vasıflarda biri yokken o kızlar hep pusuda bekler birde tam hayatınızda biri vardır biri olacaktır onlar pusudan birden taramaya başlar tabi bunlar olmadan geçmişinizi azda olsa anlatmak gerekir far tutulmuş tavşan gibi kalmamak için :)
O çok tehlikeli bir cümle yalnız. Işık hızıyla "Ne yani, güzel olsa beğeneceksin ve bakacaksın öyle mi?" der. :) Gol olmayacak topa vurmak istemem.. :D
'O kiz kim' imajini olusturucak hareketi yapmissan adam akilli bir aciklamanda vardir da şasiyorum soru sahibi biri size boyke bir soru mu yonlendirdi :) ?
Dürüst ol çünkü yalancının mumu yatsıya kadar söner. Sonra kızın güveni yıkılır. İlişkiyi toparlaman çok zor olur. Dürüst olursan ve o sana kızarsa, elbet gönlünü alırsın. :)
Bizim mahalleden yaa eaaa uuu 😒 öyle ağızlar en nefret ettitğim. Yakarım o mahalleyi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hangi kız? derler genelde ama en iyisi "o kız kalbimin sahibi yani sensin" demek bence. Kız minnoşlaşmaya başlar ve siz de olaydan sıyrılmış olursunuz beyler...
Sana büyük bir sürpriz hazırlıyordum ama sen farkına vardım şansına küs derim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Askerlik arkadaşımdı yıllar nasıl da değiştirmiş bak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nasıl yakalandığına bağlı mesajda kalp varsa zor eğer takipleşiyorsan da öyle gördüyse sıradan basit bir insan ki öyle olmasa yanımda sen olmazdın ama bunu bana soruyor ve güvenin yok ise o konu başka diyerek çevir 😂😂
En İyi Cevaplar