tutkulu olsun yatakta iyi olsun süper yemek yapsın becerikli olsun kendine güvenli olsun Güzel koksun Güzel gülsün Tüysüz olsun vicdan gelişime açık olması çocuk sevmesi emek nedir bilen özgüven boşverci olmaması sorumluluk sahibi çıtkırıldım olmaması hayvansever kendi ile barışık yazayım mı daha?
😃 Bunları yapabilen varsa anahtar teslim alabilir beni ömür boyunca
@FireBreather43 lütfen avrat demeyelim hanımefendi diyeceksiniz. Neden olmasın Bir kadını mutlu edebilecek bütün özelliklere sahib olduğumu düşünüyorum.
Vayy be :) Olmayan birisini savunuyoruz bakıyorum da.. Düşünmekle olmuyor o işler bence.. Yani sanki ruh eşi değil de ofisine eleman alır gibi nitelik istemişsinn. Sahip olduğun özellikleri merak ettimm
Avrat günümüzde zaten özellikle batılı kültüründe sadece espri amaçlı kullanılıyor olup benimde bu amaçla kullandığımı hesaba katarsak bir orta yol bulabiliriz mösyö :)
@babetlibirkedi Rihannanın dayak yediği Adriana Limanın aldatıldığı dünyada biz napsak zaten olmazz. Erkeklerin bütün o ilgileri elde edene kadar. Bu arkadas buraya yazdığı niteliklerde birisini buldu diyelim. Kız 4 4lük ama güzel değil.. Nolacak. Illaki ilgisi kaybolacak kimse mükemmel değildir.
@babetlibirkedi Belli ki senin ağzını iyice bir yanmış bu konuda O yüzden sana ben ne dersem diyeyim kendi bildiğini okursun. 😊 Ama şöyle bir şey var genelleme yapmasan daha iyi olur şimdi senin eşinin kişiliği farklı benim farklı başkasının ki daha farklı benim saydığım özellikteki bir kadına sahip olsa ömür boyu başının tacı edecek bir çok erkek var. Eğer sen benim Saydın özellikleri taşıyorsa ne musun erkek seni kaybettiysem hayatının en büyük hatasını yapmıştır
@FireBreather43 Tamam avrat kişi😅 sana avrat denilmesini nasıl karşılıyorsunuz. Mesela sevgilin bir topluluk içerisinde sana avrat diye hitap etse nasıl bir tepki verirsin?
@FireBreater43 aynen katiliyorum👏🏻4x4lukte olsan varsayalim guzelde olsan elde edene kadar👍🏻bir degisigi dikkatini ceker ona yonelir bunu bilir bunu soylerim yaranamazsin hic bir zaman 😉
@DüşbaZ_ evet kirildigim nokta bu zaten hic bir zaman hic bir iliskimde sorun problem yaratmadim her zaman olgun ve anlayisla tatli dille karsiladim. sayacagim bir suru sey var aslinda fakat evet bu gonul islerinde yoruldugum dogrudur artik ugrasmiyorum 👍🏻
Ben kutahyalıyım. Kimse burda eşine avrat demez... Hatun der sevgi sözcükleri olur ya da isim. Köyde bile duymadım. Ama biz böyle avrat bacı gibi kelimeleri aramızda espri olarak kullanırız. Bana denilince nasıl karsilarim cevap vereyim. Senin dediğin anlamda kaba ve ciddi bir biçimde derse belki bende sevemeyebilirim. Ama samimi arkadaşlarım olur tatlı bir şekilde hanimiş benim avradm der espri yapar guler geçerim. Dediğim gibi küfür degil sonuçta. Ayrıca eski zamanlarda gayet normal kullanılan bir kelime.. Kocam bana avrat kalk çay koy derse çaydanlık kafasına geçer. Ama gelir sen benim avradmsn der alnımdan öper kedi gibi göğsüne girerimm
@babetlibirkedi uğraşmıyorum diye bir şey yok illaki bir gün yine yolunu düşecek oralara😊 yaşadığın kötü ilişki tecrübelerinden İyi dersler çıkartıp gelecekteki ilişkilerde uygularsan güzel yarınlar seninle olabilir
@babetlibirkedi 😊 seni gerçekten büyük üzmüşler onu çok iyi anladım. Her ne kadar bu sözüne sadık kalamayacak olsanda belli bir süre böyle devam et bakalım...
bir kaç belki başkasını için küçük ama benim için büyük ince detaylar var eğer beni gerçekten ordan yakalarsa o adam gönlümün baş köşesinde sabit kalır zaten ki
@grandfatherlssi O bilmemiş değerini zaten sevdiğin kişi seni sevmez, seni seveni de sen sevmezsin. Bu hep böyledir. Bir insana fazla değerli olduğunu hissettirsen onun gözünde değersiz oluyorsun..
En İyi Cevaplar