Eski nişanlı sorunu?

Merhaba arkadaşlar. yaklaşık bir yıl önce tanıdığım bir bayan ile tanışmanın 6 ay sonrasında nişan yaptık. kendisi daha önceden boşanmış bir kızı olan birisi. beni hep gerçekten sevdiğine inandığım birisi.3 ay önce yanlış anlaşılmalar yüzünden ailem ile arası açıldı. ben uzlaştırmaya uğraştım fakat oda bunaldı yüzüğü attı. yüzük attıktan sonra konuşmaya devam ettik birbirimizi yıprattık. en son sevmiyorum dedi bende görüşmeyi istedim. bende sevdiğim için uğraşmak istedim son olarak. oda görüşelim dedi ve görüştük fakat herşeyi muallakta bıraktı. olmaz sevmiyorum istemiyorum ölüler dirilmez dedi. ellerini tuttum bir süre hiç kaçırmadı bir zaman sonra kaçırdı saçına dokundum engel olmadı omuzlarını tuttum yine kaçmadı. ben konuşurken gözlerini kaçırdı çoğunluk ile. olan bize oldu deyip ağlamaya başladı. sonrasında belki içimde sevgi var ama öfkem var üstünde hem bazen insanlar sonra da bir araya gelir öyle olanlarda var dedi ve sonrasında işi olduğu için gitti. ben tabi orada kaldım. yağmuru yedim ıslandım. sonra tekrar yanıma geldi. ıslandın eve gitmen lazım dedi. ben evimdeyim zaten dedim sonrasında gitti. daha sonra kızı geldi onunla konuştuk biraz ve kızı evdeki eşyaları nişanda olanlar isimlerimizin baş farfleri olan balonların hala durduğunu söyledi. oysa bana attığını söylemişti. hatta iki gün öncesinde kalpli gönderdiğim hediyeyi açıp baktığını söyledi. bir zaman sonra kızın teli çaldı ve kıza b3nim orda olup olmadığımı sormuş, 15 dk sonra tekrar arayıp sordu. zaten bende sonrasında gittim. Benim anlamadığım arkadaşlar sevmiyorum istemiyorum deyip sonrasında az da olsa sevgi var belki ama öfkem var bazıları sonradan da bir araya gelir neden dedi? Dokunmama neden izin verdi? Gözlerini neden kaçırdı? Eşyalarımızı neden saklıyor? Özel olan bir eşyaya neden çıkarıp bakıyor? Üstüne kalkıp iki defa kızı arayıp beni soruyor? yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu son olay yaklaşık 13 gün önce oldu ve ben üstüne gitmemeyi seçtüm. Sessizlik ile sadece bekliyorum. Belki zaman ile öfkesi geçer özler ve gelir diye düşünüyorum
Eski nişanlı sorunu?