• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevdim çünkû; ... Hadi gerisi sizden. Nedenli mi Nedensiz mi Sever İnsan?

ladyhuysuz
ladyhuysuz Takip Et
Guru Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• innacoldsta
    innacoldsta Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 62%
    +1 yıl

çok sevdim be ben onu ne zaman üzülsem hep onu düşündüm sesizce ağlarken ona sarıldığımı beni teselli ettiğini düşündüm odaya kapattım kendimi hayalini kurdum onun sanki karşımda oturuyormuş gibi gerçektende konuşuyorsun sanki onunla hayali bile güzeldi onu gerçeğini siz düşünün her anımda yanımda olsun istedim sanki onu düşününce tüm kırgınlıklarımı tüm yaralarımı yara bandı gibi sarılıyordu ne zaman birisiyle biryere gitsek sanki o yanımdaymış gibi hissediyordum hiç yalnız hissetmedim rüyalarımda hep onu gördüm ben hiç bitsin istemedim hergün izledim onu herşeyini biliyorum onun resmen hayatımın bir parçası olmuştu o işte ööyle beni bu rüyadan kimse uyandırmasın beni kendi halime bırakın.

1
    1 Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

😔.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• letonca_gods
    letonca_gods Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41 , eic 89%
    +1 yıl

Aşık oldum çünkü; rahat battı.. 4 koca yılımı verecek kadar, uğruna hayatımı xikecek kadar, hatta kalbimi söküp, önüne koyabilecek kadar aşık oldum.. Oldum da ne oldu? Parçalandı hayallerim, kırıldı düşlerim, yok oldu geleceğim, bana taktığı bir çift, Google Earth'le dandik gezegene bakıldığında bile parıl parıl parıldayan boynuzlarımla, ne kapılaraaaa, ne kainataaa, ne de kabıma sığamaz bir haldeyim.. Bittim, tükendim, hayattan, yaşamaktan soğumuş, tanımlanamaz bir cisim gibiyim.. Heee, soruya gelelim; insan nedenli sever, nedensiz aşık olur efendim.. Aşk ise çok tehlikeli, ve sağlığa zararlı bir eylemdir, kaşınırsanız olunuz.. Benden demesi 😎👍

3
    18 Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

Him🤔

Yorumla
    • 1-cangema
      1-cangema
      +1 yıl

Uzuluyordum bende kasınmayım

Yorumla
    • letonca_gods
      letonca_gods
      +1 yıl

@1-cangema Vallahi benden söylemesi 😕 Ciddi anlamda travma atlatmaya çalışmakyatım.. 7 ay oldu, daha kendime geldim miii.. Gelmedim miiii.. Gelecek miyiiiiiim.. Bilemiyorum.. Yani, demem o ki; herkes için aynı şey geçerli olur mu? Olma ihtimali, olmama ihtimalinden daha yüksek.. Hani dedim ya; Sevmek nedenli, aşık olmak nedensizdir.. Aşık olacağın kişiyi seçemezsin çünkü.. Hatta bakarsın, dersin "ki biz olamayız mümkün değil" ama aşık olduğundan yine koşarsın peşinden, yine gerekirse ölürsün yoluna.. Heee.. Birde şöyle bir durum var; Gerçek aşkı bulmak çok zordur.. Öyle herkes bulamaz.. Bulamadan, gerçek aşkı yaşayamadan, aşk yaşadım sanıp ölüp gidenler var birde o ayrı.. Aşk çok değişik bir deneyimdir ya, çok farklı.. Şu çok güzel bir tanımlama olabilir gerçekten aşık olmaya, düşün; Ona kalp nakli gerekir, ve seninkiyle uyuşuyordur nakil olayı.. Derler ki mesela, senin kalbini alıp ona takmamız gerek yaşaması için, ancak böyle kurtulacak, bir an bile düşünmeden yatarsın o sedyeye..

Yorumla
    • 1-cangema
      1-cangema
      +1 yıl

Ben bikez asık olmustum. Melul melul bakısırdık. Vere nı bulunca gıttı. Bende sogudum. Ogun bugun asık olamıyorum. Kalbımın ayarları degıstı.

Yorumla
    • letonca_gods
      letonca_gods
      +1 yıl

@1-cangema Ya işte böyle.. Vereni bulunca giderler zaten.. Hep bir alma, hep bir çıkar peşinde oluyorlar nedense.. Benimki de kısmen aynı mevzudan gitti.. Benim verdiğim maddiyattı ama o ayrı 😂 Lakin seni tebrik ediyorum kardeşim, aşk karşısında bile korumuşsun kendini, nefsini.. Zaten evlenmeden senden cinsellik talep eden bir adamdan hayır gelmez.. Niyeti salih, iyi biri değildir.. Allah'ın sevgili kullarındanmışsın da, gerçek niyetini, karakterini göstermiş sana.. Ya birde aşkın verdiği körlükten göremeseydin bunu, iş işten geçmiş olsaydı ne olacaktı.. İnan bana bak, yine gün gelecek başkasına gidecekti emin ol.. Hiiiiiç kafana takma, güzel kalbinin ayarlarını bozma, sende kendini doğru yoldan ayırma.. Bizler doğru yolda oldukça, Allah'ın izniyle karşımıza doğru kişiler çıkacaktır inşallah..

Yorumla
    • 1-cangema
      1-cangema
      +1 yıl

Benım ıcın evlenmeden bır erkekle yatmak cok buyuk ahlaksızlık. Sevmek baska o iş baska.

Yorumla
    • letonca_gods
      letonca_gods
      +1 yıl

@1-cangema Kesinlikle öyle zaten.. Ki ahlaksızlığı geçtim, Rabbimiz yasaklıyor bir kere herşeyden önce zinayı, evlenmeden birlikte olmayı.. Durup dururken ahlaksız, günah olarak tanımlamıyoruz evlenmeden seks yapmayı.. Biiiiiir sürü kötü sonucu var çünkü.. AIDS i var, hepatit i var, bilmem nesi var.. Hadi onu geçtim, hamile kalma riski var.. Ki karşı taraf zaten çok büyük ihtimalle bırakıp gidecek.. Evlilik düşünen, niyeti ciddi olan biri, evlenmeden önce cinsellik talep etmez çünkü sevdiğinden.. Sevmiyor, kullanmak istiyordur, bu çok net.. Alacağını alacak, sonra hadi bana güle güle diycek bir sorun çıkarıp.. Ki çooook daha kötü şeyler yaptıranlar var kızcağızların zaaflarından faydalanıp, ama en basiti bu dediğim işte.. Keşke bütün kızlar senin gibi olsa da, şu dünyada bazı şeyler artık yoluna girse.. Sen sınavını başarıyla geçmişsin kardeşim.. Bırak o herifte senin gibi değerli bir kızı kaybettiğine yansın.. Çok vuracak kafasını duvara çooook..

Yorumla
    • 1-cangema
      1-cangema
      +1 yıl

Beni ilgilendirmiyor artık. Sadece verdıgım degere kurdugum hayallere zıhnımı onla mesgul ederken harcadıgım zamana acıyorum. Cok masum sevmıstım. Yemın ederım 1 kez bıle onu severken onla ufacık cınsel sayılcak bır dusunce hayal aklimin ucundan gecmedı.:(

Yorumla
    • letonca_gods
      letonca_gods
      +1 yıl

@1-cangema Zaten gerçekten aşık olduğunda, aklına gelen en son şey cinsellik oluyor.. Al mesela bu da bir işareti mesele gerçekten aşk mı değil mi diye.. Benimde öyleydi.. Herşeyden önce o iyi mi, bugün neler yaptı, bir sıkıntısı var mı, yemeğini yedi mi, uyudu mu onu düşünüyor insan ayrı olduğunda.. Beraberken de zaten yanında olması bile herşeyden çok zevk veriyor.. Cinsellik bütün bunların yanında küçücük bir ayrıntı, aklına bile gelmiyor.. Zaten herşey doğru insanla, doğru zamanda yaşanınca güzeldir.. Erkek içinde, kız içinde öyle bu durum vaziyeti.. Ben anlamıyorum, kendini temiz temiz mutlu olacağın, evleneceğin kişiye saklamak dururken, niye pis, pasaklı onunla bununla olan eden adamların kadınların peşinden koşarsın be kardeşim.. Ne hayır getirecek sana bu? Kendini yozlaştırır, kalbini katılaştırır, sadakat duygunu yok edersin.. Sonra evlenince de yuvan dağılır gider, gözün dışarda olur çünkü hep.. Allah bizleri korusun vallahi böyle kişilerden uzak eylesin inşallah..

Yorumla
    • innacoldsta
      innacoldsta
      +1 yıl

ben kendim istemeden kaptırdım ona

Yorumla
    • letonca_gods
      letonca_gods
      +1 yıl

@innacoldsta istememek yeterli bir gerekçe değil ne yazık ki canım kardeşim.. Yaklaşmamak, yaklaştırmamak gerekiyor herşeyden önce.. Rabbimiz zaten bizi önce zinaya yaklaşmamamız gerektiğine dair uyarıyor ki, böyle kötü sonuçlar çıkmasın ortaya.. Hedefi cinsellik olan kişi, amacını zaten belli eder, ortamı hazırlar, seni ona itmeye çalışır.. Bunun normal olduğunu, herkesin yaşaması gereken birşey olduğunu söyler.. Evet, doğrudur da, seks tıpkı yemek, içmek gibi bir ihtiyaçtır, ihtiyaçtırdaaaa, doğru kişiyle, eşin olan kişiyle paylaştığında güzel olan, ona güvenerek gerçekleştiği zaman asıl tatmini yaşayabileceğin ve çiftleri birbirine bağlayan muhteşem bir eylemdir.. Ama evlilik mertebesi işin içine girmediğinde yaşanılan pişmanlığa, korkuya, günaha da değmeyecek bir anlık nefsine kapılıpta yanlış yollara sürüklenmeye değmeyecek bir eylemdir.. Gerek yok yani.. Şimdi senin burada yapman gereken benim nacizane görüşüm; "Aman ya, bir kere gitti zaten ne olacak" demek yerine.. Hatalarının

Yorumla
    • letonca_gods
      letonca_gods
      +1 yıl

Farkına varıp, bundan pişmanlık duyup, aynı şeyleri bir daha yaşamamak adına, sana o şekilde amellerini belirten erkeklerden uzak durmandır.. Zamanı geldiğinde doğru kişiyle, evlendiğin esinle yapman senin için en hayırlı olan olacaktır kardeşim.. Unutma, bizler doğru yolda gidersek, Allah'ın izniyle karşımıza da bizim gibi kişiler çıkacaktır..

Yorumla
    • innacoldsta
      innacoldsta
      +1 yıl

kaptırdım derken aşık oldum ama genede haklısın be abim

Yorumla
    • letonca_gods
      letonca_gods
      +1 yıl

@innacoldsta Heee, öyle desene kardeşim 😂 Muhabbetin altına yazınca, bende öyle anladım, bağışla lütfen.. İstemeden kaptırıyor insan aşka kendini zaten.. Yoksa bile isteye o topun altına hiçbir aklı selim insan girmez.. Hani sonu belli çünkü, kazığı yiyeceğin belli yani.. Bile bile aşık olamazsın, başka bir durum vaziyeti bu.. Aslında biliyorsun, yani olmayacağını, yürümeyeceğini, sonunda kazığın feriştahını yiyeceğini biliyorsun da, bir umud, belki sihirli bir değnek çıkar karşıma, bir dokundururum, herşey güzel olur diyorsun daaa.. O öyle olmuyor yani, masal aleminde değiliz.. Zaten insan bir kere gerçekten aşık olur diye düşünmekteyim hayatı boyunca.. Toparlana bilirsek eğer, yırtarız 😎👍

Yorumla
    • innacoldsta
      innacoldsta
      +1 yıl

ben kendimi asla elin erkeğine kirletmem mesela benim bu yaşıma kadar daha bir erkeğin eline değmişliğim yoktur umarım karşıma beim gibi temiz ve iyi kalpli bir insan çıkar ne diyim Allah beni o tür insanlardan korusun

Yorumla
    • letonca_gods
      letonca_gods
      +1 yıl

@innacoldsta İnşallah, hepimize öyle temiz insanlarla, helal süt emmiş kişilerle karşılaşmayı nasib eder Rabbimiz.. Mübarek kadir gecesi'nde belki de en güzel temennimiz bu olacak.. Vallahi böyle düşündüğünüz için o kadar mutlu oldum ki, sizin gibi kendini bu yaşına kadar korumuş, bir duruşu, hayata doğru bakışı olan hanım kızların varlığı bana umud verdi geleceğe dair 😊 Ortalık çığrından çıkmış durumda çünkü, insanlar çok kötü, daha da kötüye gidiyorlar.. Lakin yine de temennim şu yönde ki; Allah herkesin gönlüne göre versin İnşallah..

Yorumla
    • 1-cangema
      1-cangema
      +1 yıl

Dogru

Yorumla
    • yurekacisidirr3
      yurekacisidirr3
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • Tanisiyormuyuz
    Tanisiyormuyuz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Sevdim çünkü sevginin en cok sana yakiştiğıni görmesi gerkirdi kendini bilmezlerin dillerinden düşüremedikleri aşk sözlerinin hafifliğinde bir sis perdesi gibi dağılırlar ufak bir rüzgarda oysa ben göğüs gerdim firtinalara yağmurlara seninle ısındim ayzalarda yine seninle islandi kalbim.. (Doğaçlama)

1
    11 Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

👌👍👏

Yorumla
    • Tanisiyormuyuz
      Tanisiyormuyuz
      +1 yıl

Tesekkurler tezavrata gerek yok çicekler yan odaya 😂

Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

Ahaha😁

Yorumla
    • Tanisiyormuyuz
      Tanisiyormuyuz
      +1 yıl

Kokunun kokuma karişmasindan baska ne diledim ki şu hayatta ne olabilirkin bundan yüce ne olabilir ki bundan güzel biz olmanin verdiği hazzı bize bizden baska kim verebilir ki kim gülüslerinde ki güzelliği benden daha cok sevebilir ve taktir edebilir sevgili gel artik Hasretin yüreyimin sadik bekçisidirr...

Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

Şiirlerle aranız pek bir samimi, duygular dolup taşmış, aksamınız güzel geçsin..

Yorumla
    • Tanisiyormuyuz
      Tanisiyormuyuz
      +1 yıl

Siir oluyor olmuyor bilmem ama laf yapmayi bildigimden oluyor bu 😂 sizinde sağolun

Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

Teşekkürler dili süslü arkadaş.

Yorumla
    • Tanisiyormuyuz
      Tanisiyormuyuz
      +1 yıl

Eyw guzel sözleriniz için gönlü güzel arkadaş

Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

Rica ederim efendim.

Yorumla
    • Tanisiyormuyuz
      Tanisiyormuyuz
      +1 yıl

Estafurllah benden buyüksunuz efendim size denmeli

Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

😊.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

8

Cevap

• İnce_Memed
    İnce_Memed Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

çünkü sevgiyle bakmalı insan sevdiğine ona laiktı çünkü , bir güneşin gölgeye hasret kaldığı gibi... bir bekleyiş içinde olmalı, yüzünü ve gözlerini aydınlatan kayıp bir gölgenin bedenini resmetmeli düşlerinde... karşında hayat bulan o karanığa dokunarak hissetmelisin... baktığında gözlerini parlatan bir tebessüm bir mutluluğun simgesidir oysa içini aydınlatan senin karanlığında olsa yürümek istersin ümitsizce olsa bile

1
    2 Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz

Teşekkürler fevkaladeydi.

Yorumla
    • İnce_Memed
      İnce_Memed
      +1 yıl

rica ederim.. ben teşekkür ederim... çok incesin

Yorumla
  • _sedatakar
    _sedatakar Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Sevdim çünkü; hayallerimin en urak noktasına onu koydum. Onun hayaliyle yaşadım, onun yokluğu ile kavruldum.

1
    0 Yorumla
  • Murat_karas
    Murat_karas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Aşk mı sevgi mi? Aşk hayallerle beslenir, sevgi ise kalbin yamacından doğar büyür. Sence hangisi aşk mı sevgi mi?

1
    0 Yorumla
  • Toprağın-Oğlu
    Toprağın-Oğlu Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Merakıma yenik düştüm elimde değildi oysa sevmek

1
    1 Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

👍.

Yorumla
  • İmkan-sıZZ
    İmkan-sıZZ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.

Sevdim çünkü,
    beni anlayan bir tek o idi.

1
    1 Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

Hep öyle sanılır

Yorumla
  • Ourfatherinhell
    Ourfatherinhell Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

Artık sevmiyorummmmmmmmm.

1
    0 Yorumla
  • NicholasTesla
    NicholasTesla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Boşluktaydım

1
    3 Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

Himm

Yorumla
    • NicholasTesla
      NicholasTesla
      +1 yıl

Inanmadın galiba

Yorumla
    • ladyhuysuz
      ladyhuysuz
      +1 yıl

İnanmadım demedim.

Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.

Her şeyimiz uyardi

2
    0 Yorumla
  • sekscambazıyım
    sekscambazıyım Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bok vardı.

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdim çünkû; ... Hadi gerisi sizden. Nedenli mi Nedensiz mi Sever İnsan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ne kadar sevilmediniz? 10 cevap verildi
Senin sevilme yüzden kaç? 19 cevap verildi
Hic gercek anlamda asik oldunuz mu, icinizden cikmayacak kadar sevdiniz mi? 10 cevap verildi
Sevdiğiniz kadar, sevildiniz mi? 69 cevap verildi
Ne kadar sevsenizde napardınız? 4 cevap verildi
Peki Sizce? SEVGİ NEYDİ? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨