Nerden tutsan insanın elinde kalan bir mevzu. Bir yere gidince bazen sen hesabı ödersin bazen o öder. Ciddi ilişkilerde böylesine paranın hesabı mı yapılır i? Bana ters geliyor. Birlikte yiyip içiyorsunuz sonuçta herkes kendininkini ayrı ayrı niye ödüyor?
2. si kardeşine bir şey beğenmesi güzel de. Güzel olmayan sana bir şey beğenebilirsin derken kota koyması. Bak baştan söyliyim 21₺ olursa almam gibi. BHani madem bir hediye alıp bir güzellik yapmak istiyorsun, insanlar saklar aldıkları şeyin fiyatını bu tutarı da kendi belirleyip gözüne sokmuş. Ayrıca baştan bunun belirlenmesi saçma. İstediğin bir şey var mk diye soruyorsa ve bu onu aşacaksa beğendiğin bir şey olunca belirtebilir bunu.
Saçma ya çok saçma. Bana dese 20’liralık bir şey beğen diye, al o 20 lirayı rulo yap,... derim.
Kendine gel!02 Yorumla- +1 yıl
baştan sona haklı
En İyi Cevaplar
+1 yılNiye ayrılmıyorsun? Aşağılanmayı mı seviyorsun? Gurursuz musun? Adam seni sevmiyor daha nediye peşinde koşuyorsun? Nasıl anlatsın seni sevmediğini daha adam? Peşinden düşmeni bekliyor artık adamın yakasına nasıl yapıştıysan. Ağırsa kusura bakma böylelerine böyle konuşulur.
13 Yorumla- +1 yıl
bir de ayrıl diyenler ''neden böyle söylüyorsun''demişsin adamın altına girmişsin işin bitmiş işte daha ne desinler?
Soran+1 yılyok ağır değil. dürüstçe. doğru laf can acıtır. canım acıdı ondan doğru konuştuğunu anladım. dün ayrılmaya çalıştım. sokaklarda ağladı. yalvardı. yerlere kapandı. benim anlamadığım neden bu kadar uğraşıyor?
- +1 yıl
ciddi olamazsın? cidden bunları nasıl yaptı o adam hem ezikleyip hemde yalvarıyor seni kullanmış ayrıl gitsin ne yapıyorsa yapsın kendini ona kullandırtma
Seni aşağılayan, sürekli üzen ve en azından senin düşündüğün kadarın yarısı kadar bile düşünemeyen insan ile ilişkini sürdürme. Bu hem sevgili hem de arkadaş olarak aynı. Sana değer verdiğini hissettiremeyen birine bağlanma. Tanıdığım kızları üzen o kadar öküz sevgilisi olan var ki ben gördükçe diyorum. Ulan nasıl bir hayvansınız, biz sevmeye bulamıyoz. Bunlar sevenleri üzüyor.
00 Yorumla
+1 yılYazık sana.
28 Yorumla
Soran+1 yılneden yazık?
- +1 yıl
Anlattığın hikayeye bakılırsa sana haksızlık yapıyor. Eve tek başıma döndüm falan deyince acıdım haline. Tabi hiç bir partner böyle bir davranışı hak etmez. Heleki aranızda bir problem yoksa. Büyük ihtimal sana mobbing uyguluyor. Sen ufaktan ufaktan limandan uzaklaş bence. Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Sonrası şiddetli geçimsizlik benden demek.
Soran+1 yılsonra ben benim için hiç endişelenmiyor musun dedim. sen ben kendim gidebilirim demiştin ama dedi. ben o yorulmasın diye öyle söylemiştim. ben düşünemedim artık eve bırakıcam seni dedi. ben sen feministsin diye falan dedi.
- +1 yıl
Üçkağıt yapıyor. Ne şiş yansın ne tavuk ideolojisi. Bir cacık olmaz o çocuktan. Tam bir çakal hayvanı.
Soran+1 yılya sadece aklına gelmiyorsa?
- +1 yıl
Sen çok iyi niyetli bir kızsın. Ama sana şunu söyliyebilirim. Hayatta herkeze gereğinden fazla değer verme. Eğer fazla değer verirsen gözünü açıp etrafa baktığında iş işten geçmiş olur. Sende hayal kırıklığınla kalırsın. Tahminen güzel bir bayansın talibin çok olur. Uzaklaş o çocuktan daha iyilerini falan bulursun.
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim. haklısın ben biraz daha süre tanıyacağım. bir sonraki hatamda ısrar etmeyeceğim ayrılmayalım diye dedi. sonraki hatasında biticek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılayyyy gerçekten çok üzüldüm ya bu adam ya cimri ya da çok sevmiyor ama sana göre biri değil insan sevdiğinden asla parasını esirgemez mesela eşime ben sevgili nişanlıyken hep hediye alırdım bir tane de değil en iyisi en güzellerini o da almaya çalışırdı yapacağının en iyisini yapardı gücü yettiği kadar lakin hiç böyle birşey yaşamadım hiçbir kız da yaşamasın sende yaşamamak için artık bu ilişkiye son ver.. Bu arada yaşlarınız kaç ayıptır sorması çok çocukça geldi de
16 Yorumla
Soran+1 yıl20yiz ikimizde
- +1 yıl
bak sana nacizane tavsiyem kendinden büyük olsun hayatında olan insan erkekler geç olgunlaşıyor benim eşimle 6 yaş var aramda çocukça davranmıyor hatta bazen ben davranıyorum düşün ve biriyle tanıyıp iyice vakit geçirmeden hayatına sokma
Soran+1 yılbir sonraki sefer öyle yapacağım. tabi bir sonraki sefer olursa. soğudum artık. yanlız yaşamak çok daha iyidir
- +1 yıl
kesinlikle kafanı topla :)
Soran+1 yıl@ruslanbey inşallah canım.. ama tıp gelişti diktiririm belki sonra seninle evlenirim. anonimim nasıl olsa.
+1 yılBiliyorum bunlara katlandığına göre çok seviyorsun onu. Ama böyle seni sevmeyen bir insanla oluyorsun farkında değilsin belki seni aşşağılan biriyle olma bu hayatta insanın kendisinden daha değerli hiçbirşey yok unutma, sende çok değerlisin hiç düşünme ayrıl ondan ve Bir daha asla muattap olma belki bir kaç gün ağlarsın ama biter sonra be gurur bir kadını kadın yapan en önemli şeydir unutma canım benim 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden evlenmeden verirsiniz ki abi kıymetiniz kalmıyor vallahi de billahi de kalmıyor..
Adam senden hevesini almış neden seni düşünsün ki.
Seni sikip bırakmış gece eve tek başına gittiginde başkası sikse nolur ki?
Ayrıca duysa bile eminim bundan tahrik olur.
Karısını başka adamlarla sevistirip kayda alan Türk erkekleriyle doldu artık Türkiye31 Yorumla
Soran+1 yılben onunla beraber olmak istedim o yüzden beraber oldum. evlenmek umrumda değil
Yazik ya kadin olarak asil bunu kendinize yediriyorsunuz birde sevgilim diyorsun. Kullaniliyorsun sasece bunun sende farkindasin ama kabullenmek istemiyorsun hepsi bu
27 Yorumla
Soran+1 yılne açıdan kullanılıyorum sence?
- +1 yıl
Anlattigin her sey tamamen ya troll ya da o cocuk tamamen ökuz. Hic hediye istememen her zaman kendi hesabini odemen eve kisa elbiselerle de olsa yanliz gelmen en son magzada yaptigi su assalama daha nasil kullanilacaksin ki sadece seks partnerisin onun icin baska hicbir degerin yok hatta o bile icten ice diyordur buldum bir aptal isimi goruyorum diye bunu kendinize yapmayin sevgilim bari demeyin yazik yaa...
Soran+1 yılben ne zaman ayrılık konusunu açsam veya 3 aylığına bir yere gideceğim bu yaz. o konudan bahsetsem ağlıyor. ben seni çok özlerim diyo
Soran+1 yılböyle ağlayınca ben de inanıyorum
Soran+1 yılerkekler kolay kolay ağlamaz derler ama
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılKaç oradan hemen kurtul değil kız arkadaşım tanışıklığım olan bir bayanı bile gecenin o saati tek başına eve göndermem
30 Yorumla
+1 yılAranızda cinsellik yaşanıyor, adam seni kullanıyor... Walla böyle bir odunluktan aklıma gelenler bunlar sadece kusura bakma...
17 Yorumla
Soran+1 yılevet cinsellik yaşıyoruz
- +1 yıl
Tamam işte...
paran var, gel diyor gidiyorsun, cinselliği yaşıyorsunuz, alacaklarını alıyor, bitti gitti. Başka bir kız arkadaşı bile olabilir kanımca... Üzgünüm...
Soran+1 yılo mümkün değil sürekli benimle beraber. hatta bazen ben bugün buluşmayalım evde dinlenmek istiyorum diyorum
- +1 yıl
Walla o iş belli olmaz... :)
Vermemeyi dene, yani cinsellikten uzak dur bakalım biraz ne olacak?
Soran+1 yılbir kere kavga ettik ben bundan sonra seks yok dedim bağırdım çağırdım tamam sorun değil dedi. kondomların hepsine yakalım hatta dedi. sonra ben istedim seks yapmak
- +1 yıl
Çünkü sende çok istekli birisin :)
Ama yine de sana tavsiyem uzun süreli bir cinsellik engeli koy önüne. - +1 yıl
Gece 2’de 3’te evine yalnız göndermek nedir yahu sevdiğini? Nan ne diyeyim ki, bizim hemcinsler de bir geniş oldu iyice...
+1 yılİlerde inşallah seni hak eden, değerli biri ile ilişki kurarsın. Hakkında hayırlısı. Kalbinden çok mantığını dinle böyle konularda. Beraberlikte sıkıntı çekmektense ayrılık tercih edebilirsin.
00 YorumlaKısacık elbise giyip çıplak gezen kadın seks objesidir sana herkes aynı davranır çünkü seni sadece yatak için düşünüyorlar değerin bu işte
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen haklısın
Geçmiş olsun sende yanlış insana denk geldin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. sen yalan konuşuyosun. ne anlıyosunuz sacma uydurma seyler paylasmaktan?
06 Yorumla
Soran+1 yılinanıp inanmamak senin tercihin. burada anonimim zaten. neden yalan söylemeye ihtiyaç duyayım?
Soran+1 yılbir şans daha ver dedi. bekliyorum ne yapacak gene diye.
Soran+1 yılyok ben çok iyi niyetli veya mükemmel bir insan olduğumdan değil. sevdiğim için bu kadar ultra toleranslı birine evrildim. ama tabi her şeyin bir sınırı vardır.
+1 yılDüzelceğini sanıyorsan yanılıyorsun böyle gelmiş böyle gidecektir biliyorum katlanırım diyorsan sen bilirsin ama ayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılGeçmişler ola hanım kızımız. Adam seni kullanıyor. Kendini kullandırtma.
02 Yorumla
Soran+1 yıldün ayrılmak istedim ama yalvardı benim istediğim gibi biri olacağını söyledi
- +1 yıl
Yalan, hikaye
+1 yılSana saygısı yok ve değer vermiyor. Ayrılmanı öneririm.
10 YorumlaBiz böyle yaptığımız için oluyor bunlar. İyi insanlar hep kazık yiyor maalesef. O adamdan sana hayır gelmez. Unut kardeşim
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın keşke bu zamana kadar böyle davranmasaydım diyorum şimdi. ama hatamı anladım
Soran+1 yıltamam çok teşekkür ederim canım benim
+1 yılHemen bırak o çocuğu. Ya şöyle soruları görüyorum delikanlılık bitmiş be ne biçim adamlarsınız lan
20 YorumlaNeden bırakmadın bu zamana kadar? Parası yetmeyebilir evet, ama saygısız ve bu kadar kaba olmamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBence o kişiden ayrılmalısın seni haketmiyor. Benimle çıkarmısın ;)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrılma iyice seni daha aşağılasın sonra acele etme. Allahım siz ne içiyorsunuz bu kadar katlanıyorsun aklım almıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılbana şuanki hali yeter sandım ama yetmiyormuş demek ki
- +1 yıl
bende onu ima ederek söyledim zaten niye devam ediyorsun böyle biriyle kendine güven biraz
+1 yılkıskansa o zamanda kıskanıyo diye soğuyosnuz adam seni hiç sallamıyoki seven adam o satte tek bırakırmı o kıyafetle
07 Yorumla
Soran+1 yılher şeyin tadında olması lazım. kıskançlığın da ilginin de.
- +1 yıl
nasıl tadında mesela
Soran+1 yılevet işte kıskanılır ama yok dışarı çıkma yok onu giyme gibi değil.. kıskanırsın belli edersin. ama kişiyi ve kişinin hayatını kısıtlamadan. kendin koruyup kollayarak
- +1 yıl
öyle yok işte onu giyme bunu giyme diye olur o iş gyime denilen şeyler kıçı başı açık şeyler zaten giyince ne elde ediyosnz
Soran+1 yılaçık derken neyi kastettiğine bağlı.
- +1 yıl
göbeği açık gkıçına kadar açık şort felan
Soran+1 yılerkek şort giyiyorsa kız da giyebilir. swn denize girerken şortla girmiyor musun? mahrem bölgelerini gösterecek şeklide giyinmediği sürece ki o şekilde giyinmek zaten yasak türkiyede karışma hakkın yok. demek ki düşünce şekli sana uymuyor. kendine göre birini bul. çeşit çeşit kız var.
20 liralık bir şey beğenebilirsin mi? şaka gibi hemen ayrılmalısın bu ne böyle
10 Yorumla
+1 yılbir kıza bu şekil davranan erkek o kıza değer vermiyordur, cebinde son 20 lirası da yokmul yani bildiğin aşağılamış seni bence böyle bir insanla hayatına devam etme derim
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru haklısın ben de ayrılacağım zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki üstünde yok sonuçta eşin değil düşünmesi yeter alınmayın herşeye çocuk gibi
00 Yorumla
+1 yılNe garip insanlarla sevgili oluyorsunuz arkadaş ya :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılHahah o değilde 8 aylık bir bebeğimiz var diye okudum 😂😂😂 yürümez o ilişki sevgi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam sana hediye almak zorunda mı evine bırakmak zorunda mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılhediye istemedim zaten hiç istemedim. beni üzen kızkardeşine 50 liralık bişe beğenip bana da yiemi liralık bir şey beğen kendine diyerek aşağılaması.
Cevap sahibi+1 yılKompleks yapmışsın resmen. Onlar kardeşi benimde hayatımda en değer verdiğim varlık kardeşimdir sekiz aylık insansın sen. Olan verebileceği duruma göre bir şey beğen demiş sanada işte.
Soran+1 yıleve bırakma meselesine gelince insan sevdiği insan için endişelenir bence çok geç bir saatte yanlız bırakmaz
Cevap sahibi+1 yılValla sevdiğim insan eve döneceği saati bilmiyorsa çok umrumda olmaz.
Soran+1 yılo zaman yalan söylemesin. bana en çok değer verdiğini söyledi. ayrıca sadece kardeşi de değil herkese daha çok kıymet veriyor
Soran+1 yılayrıca ben ondan önce gece 2de eve dönen bir insan değildim sürekli dur biraz daha diyerek o beni zorluyo
Cevap sahibi+1 yılSende bunu yedin yani en kıymetli olduğunu 👌🏻Durma sende duruyorsanda üstüne başına dikkat et.
Soran+1 yıltamam teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sen o çakala aslan postu giydirecek kadar gereksiz cömert olmuşsun ya da davranmış sın değer mi
15 Yorumla
Soran+1 yıldeğmez doğru söylüyorsun bir daha kimseyle birlikte olmak istemiyorum zaten
- +1 yıl
Başka kimseyle olamam lafı sence de çok klişe değil mi arkadaşım.
Sana bu şekilde davranan biri bir kız arkadaşın olsa onunla bir saniye bile konuşmazsın değil mi?
Bu durum bir erkek arkadaş olunca ne değişiyor?
Aslında sen ondan sonra başkasının olmayacağı endişesindesin. Bunu kabul et ve kendini biraz zamana bırak
Zaman her şeyin ilacıdır. Belki karşına başka güzellikler çıkar😊
Soran+1 yıl@3Maymun yok olurum olmasına. ama olmak istiyor muyum? ben kendime zaman ayırsam çok daha hayırlı olur benim için
Sakın bırakma... Mutlaka sabret. Ta ki tam rezil olana kadar...
00 Yorumla
+1 yılhatayı kendinde arama, karşı taraf değer bilmez bir andaval, koşarak uzaklaş ve gelecekte daha az iyi niyetli olmaya çalış bence çünkü bu durumda gereksiz iyisin yani
00 YorumlaBu kızlar ne salak ya 😃gidiyorlar cacık hıyarı gibi erkek buluyorlar bukadar salak olunurmu hala da sevgilim diyor Türk kızları kafadan kırık
02 Yorumla
Soran+1 yılsalaklıkla ilgisi yok birini ilk tanıyınca ne mal olduğunu anlayamıyorsun. anlayana kadar da çoktan bağlanmış oluyorsun iş işten geçiyo
- +1 yıl
Tamam kardeşim ilk baştan. Anlamazsın da sonradan anlıyorsun ayrılacaksın ne olursa olsun sen devam ediyorsan zaten beynin çalışmıyor dağ odunu cacık bile yapılmaz bu hıyardan davranışlarına bak düşün tek taraflı sevgi ilgi yetiyormu belkide vazgeçemeyeceğini bildiği için bu kadar rahat bir düşün derim
+1 yılHadi her şeyi geçtim kısacık elbiseyle gece gece sokağa salması seni değer vermediğini gösteriyor bence kardeşim. Hemen ayrıl demiyorum ama bağlanmamaya bak
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım yol yakinken dön. Adam dediğin kadini kollayip koruyandir. Biran önce bitir. deveye diken insani s... ken derler iyilikten anlamiyor maalesef erkek milleti.
00 Yorumla
+1 yılUlan o adamı öpte başına koy ne kadar güzel 1. Sıraya kardeşini koymuş ilk ona beğenmiş kalan parasıylada sana beğenebilirsin demiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılben bir şey istediğimden değil zaten hiç istemedim. ayrıca yanında daha çok parası vardı. son yirmi lirasıyla bana hediye alsın diyen yok zaten
+1 yıldelimisin sen ya hemen hayatına bak
22 Yorumla
Soran+1 yılbana kötü davranmadığı zamanlar mutluyum ama. onu seviyorum.
- +1 yıl
sevgi bu değil sen sadece sevilmek istiyorsun tam tersine aslında , yapma kendine gel silkelen hemen
+1 yılSen de onu ezikle. Ayrıl.
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapıcam o ezikleme işini? şu an en büyük ezik benim bence :D
- +1 yıl
Kendini neden böyle görüyorsun? O kim ki.
Soran+1 yılben onu ondan çok sevdiğim için ezik ben oluyorum :D
Ayrıl bence 20 liraya sakız alırsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılHayvan mı eğiteceksin uğraşma postala
00 Yorumla
+1 yılKomik duruma düşmüşsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sorman kabahat ayrıl tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşalanmakla ömür mü geçer
11 Yorumla
Soran+1 yılyani aşağılamak derken o dediği laflar işte. belki ben çok abartıyorumdur. o yüzden başka görüşler de duymak istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Salagin tekiymis cocuk oyle kiz birakilir mi
21 Yorumla
Soran+1 yılişte inşallah salak olduğu için öyledir diyorum. beni düşünmek istemediğinden değil düşünemediğinden aklına gelmediğinden öyle yapıyordur diye umuyorum
Bacım sevgilin kereste
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarakterszmiş uzaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOfff şu salak kızlar ya
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin paran yok mu sende 100 liralık elbise alsaydın kasada da vursaydın parayı masaya
Soran+1 yılmesele fiyat değil ki yirmi lirayı küçümsediğimden hiç değil. mesele yaptığı kabalık. gerek yok bir şey almana dedim çıktık sonra zaten
Cevap sahibi+1 yılYani o da iyi
+1 yılkesinlikle devam etme
00 YorumlaAyrıl ya böyle işmi olur
10 Yorumlakoy dotune tekmeyi rahvan gitsin
00 Yorumla
+1 yılayriĺ ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılbelki düzelir?
- +1 yıl
bak canim duzelcek diye bisey yok anladin mi sokun o kafaniza sonra evlendiginizde bu niye boyle diye cekiyosunuz
Soran+1 yılhaklısın galiba. zaten asla evlenmek gibi bir niyetim yok onunla
- +1 yıl
ee o zamann bak ne zaman icine sinmeyen bisey olursa ilkk hatasinda ayril ya da suphelendiginde okeyy kafan rahat olur
Soran+1 yılaynen öyle yapıcam çok teşekkürler
- +1 yıl
onemli degil canim😂
+1 yılhemen ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle söylüyorsun? sence düzelmez mi?
+1 yılHakaret olan ilişki de sevgi yerine menfaat vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılhakaret etmiyor sadece biraz küçümsüyor sanırım
- +1 yıl
Hakaret etse daha iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılHala soruyor musun?
10 Yorumla
+1 yılyaptığı hoş bir şey değil
00 YorumlaAyril daha fazla cnini sıkma ben cee
00 Yorumla
+1 yılve hala sevgilin..
10 Yorumlaayrilmalisin
00 YorumlaAyrılmalısın
00 Yorumlaayrıl gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılonu seviyorum ama düzelmez mi?
+1 yılAyril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayril
00 YorumlaAyrıl
00 YorumlaDurduğun kabahat
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası