Merahaba arkadaşlar. Bundan 2 sene önce bir kızla tanştm 7 ay sevgili kaldık. Bana ilk aşkımsn diyor ve beni gerçekten sevdiğini iyi biliyordum. Ablasıda başkasıyla evliydi ve tehdit etmeye başladılar. Ablasınn eşi kardeşin kardeşimle evlenmezse boşarım seni diye ve buna benzer tehdit ettiler. Daha sonra biz ayrıldık. Bunu fırsat bilip kızı isteyip aldılar. Söz oldu ve şimdide nişanlandılar. Eylülde düğünü var. Geçtiğimiz aya kadar instagram profilinden bana sürekli laflar yazar görsel paylaşırdı. Ölmek istiyorum, başkasını mutlu etmek için varız gibi şeyler paylaşıyordu. şu an sadece nişanda çekindiği sadece kendi fotoğrafını koyuyor. Ve face ve diğer hesaplarını kapattı nişanlısıyla olan. Sizce beni hala seviyor mudur yoksa unutmuş mudur. İlerde mutlu olur mu. aradan 2 sene geçecek hala unutamadıysa unutması mümkün müdür? Sizlerden samimi cvpları bekliyorum ve teşekkür ediyorum arkadaşlar...
Cevabın nedir?
+1 yılSevebilir, seviyordur, unutmuştur, unutamamıştır, başkasını sevmiştir hiçbirini ne sen nede kimse bilemez ondan başka ve bunların cvbı ne olursa olsun artık sen yoksun. Unutman gerek bazen gördüğün ama kimseye anlatamadığın güzel rüyalar gibi ya da korkunç kabuslar gibi. unut.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
En İyi Cevaplar
Bu iş senin için bitmiş dostum. Uzatırsan canın yanar tikkat et ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten uzatmamaya çalışıyrm
Kaçır. Gerçek sevginin önüne kimse geçemez. Başkasının mutluluğu için sakın vazgecmeyin birbirinizden. Allah sabırların en büyüğünü versin. Çok üzüldüm. İnşaallah kavuşursunuz. Şu mübarek ramazan ayında dua edicem sizin için.
19 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun ama artk kaçma işi bitti eylülde düğünü var hala belki seviyrdr diye umutlanmaktan başka çarem yok
Soran+1 yılAmin bu güzel duaların için Allah razı olsun
Soran+1 yılEylülde wvlenecwk
Soran+1 yılKızda isttemez ailesinin başını yere eğdirmek istemez
Soran+1 yılOlaylar anlattığımdan da çok o yüzdn imkansz gibi acılarla baş başa kaldık
+1 yılUnutmuş ya da unutmamış olabilir. Ama o iş bitmiş. Düşünme bile bence kendine yeni bir yol çiz. Senin ya da eski sevgilin için de söylemiyorum bunu. Biraz o nişanlanılan kişiyi de düşünmek empati yapmak gerek.
11 Yorumla
Soran+1 yılO nişanlısı tam bir şerefsiz 3 sene istemişler kızı kız varmamş önceden tehdit edip iftira bile atmışlıpı var
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
12Cevap
Bu sorduklarının hiçbiri bence artık seni ilgilendirmez çünkü elinden bişey gelmez. Sen unutmamışsın belli ki ama unutmaya çalış. Çivi çiviyi söker. O arkadaşında umarım mutlu olur. Seni hala seviyor olabilir ama bu bişey değiştirmez. Sen artık kendi hayatına bak
05 Yorumla
Soran+1 yılKendi hayatıma bakmaya çalışıyrm ama arada sırada aklıma geliyor keşke hemen unutabilsem
Soran+1 yılNe kadar bir zaman
Soran+1 yıl2 swne olacak o bir aydan çok geçti ama hala aklıma geliyor
Bilader mecbur kalmış kız diycem de yok öyle dünya ablasının kocasi it'miş kaçır kızı seviyorsan bok mu var bıraktın seviyor olabilir de olmayabilir de ama şu kesin unutamaz asla unutmak diye birşey yoktur alışabilir...
00 YorumlaSevse nolur ki evlenecekmis ne diye hala bakip duruyosun ki birak herkes yasasin hayatini ablasi kendisi icin kardesini harcicak kadar bencil biri yahut olay baska seni kandirdi bilemedim😊😊😊
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni kansırması kendim şahit oldum bizzat
Soran+1 yılEvet öyle unutmam gerk ama içim acıyor
belki seviyor belki sevmiyor bilinmez ama bu saatten sonra olmaz sizin iş sen unutup yoluna bak en iyisi..
01 Yorumla
Soran+1 yılBu saatten sonra umudum kalmadı ama benmkisi merak işte
+1 yılKimseyi silah zoruyla evlendirmiyolar bunu aklindan cikar bir kere ve sevse baskasiyla evlenmezdi gecmis olsun 👍🏻
15 Yorumla
Soran+1 yılO işler elbwtte öylw olmuyor ama bir yerde mecburi kalıyrsn
- +1 yıl
Mecburi diye bir olay yok kardesim Rabbim hakkinda hayirlisini versin
Soran+1 yılAmin diyelim görüşler farklı
- +1 yıl
Aynen bir ornegi kendimim beklese bekler evlenmez 👍🏻duaciyim allah yardimciniz olsun
Soran+1 yılAmin cümlemizin
Kardeşim hayatında kendine büyük bir iyilik yap ve unut yakışmaz bizim gibi birine evli birini düşünmek ve emin ol kız için herşey yolundadır seni bile düşünmüyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılSavmiyordyr hem ben anlamadığım nasil birisiyle sevgiliygen istiyorlar bence sende unutmaya calis
039 Yorumla
Soran+1 yılKızı zaten 3 yıldır istiyrlarmş kız varmyrmş benden ayrılınca isteyip aldılar en sonnda
- +1 yıl
Kardeşim zor biliyorum ama unutmaya çalış Disara cik gez doz ne seviyorsan onu yap
Soran+1 yılSevmese instagramdan ya da farklı şeyden nişanlısıyla fotolarını paylaşır facesini bile kapattı
- +1 yıl
Demekki zamanla sevdi sende onu kötü şeyler düşün sevmezsin
Soran+1 yılNasıl yani zamanla sevdi nişanlısını mı zamanla sevdi
- +1 yıl
Belki büyü yapmışlardır bilemedim günah almak Istemem ama sende unut bence
Soran+1 yılİlk başlarda bende çok düşündm ama yapacak birşey yok unutmaya başaldm ama nişanlısıyla mutlu olmadığını düşünmek üzüyr keşke nişanlısıyla ilgili şeyler paylaşsa mutlu olduğunu bilsem bende mutlu olurum
- +1 yıl
Belki aklına geliyorsunudur kavga ederken ya arkadaş ben varken baskasiyla sevgili olan biriyle cikmam benden sonra karışmam ama sonrası bilemem kafam almiyor iyice amerika diziler dönmüş sizi olay
Soran+1 yılBizim olaylar aynı dizi gibi oldu çok şeyler yaşadık kızın ilk aşkı oldum asla senle yaşadıklarımı başkasıyla yaşayamam diyrdu şimdi ne haldedir kim bilir
- +1 yıl
Bak insanlar karar değişir şimdi benim 17 yaşımla şimdi 19 aklım aynı degil her an insan akli degisebilir hem sızı ayrılma sebebiniz nedir
Soran+1 yılKarar değişmekle aşk aynı değil ki eğer birini unutmak elinde olsa zaten unutrsn herneyse yaşanmş benden dolayı ayrıldık atışıyrdk bende bu ilşki olmaz dedm ayrılma kararı aldık ve bana sözlendiği gün benm hayat hikayemi sen yazdn dedi o gün bugndür o laf içime oturdu
- +1 yıl
Belki sen cani yakmak istedi
Soran+1 yılBencede öyle iatedi ama hem kendisini hemde beni yaktı buda bçyle gidecek gibi
- +1 yıl
Boşver artık geçti gitti bence şükür et kurtuldun evleneydin bırakıp gitseydi daha mi iyidi
Soran+1 yılOrası da var ama ben şükrediyrm her halimize binlerce şükür
- +1 yıl
Bak hayat seni hayat fakat kimse icin uzulecek kadar uzun degil hayat bu dunhada akrabalar bile vuruyor arkandan
Soran+1 yılOrası öyle ama ben artk ölümü beklyem şükür edip ölümğ beklyrm özgüvenimi bile kaybedyrm zaman zaman
- +1 yıl
Emin ol ölüm hepimiz ansiz yakalar ben bu dünyada tek ALLAH aşk gerçek geldi
Soran+1 yılBencede en doğrusu bu zaten bende artk sevgili işi yok heralde görücü usulü evlenip Allah'a olan ibadetlerimizi yerine getirmek olacak
- +1 yıl
Insllah ne hayirliysla o olsun neyse fazla konuştum basin sismistir 🤣
Soran+1 yılYoo bana iyi geldi içimi açtın keşke diyrm bende senn yernde olsam çok iyi bir kalbin ve temiz bir yüreğin var Allah gönlüne göre versn kardeşim
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum Insllah cumlemiz
Soran+1 yılBende sana teşekkür edyrm asıl ben başını şişrdm hep ben derdimi anlattm dinledin akıl verdn çok saoalsn
- +1 yıl
Yardım etiysem ne mutlu bana ama unutmaya calis bence kız pişman olacak gibime geliyor hisllerim guveniyorum
Soran+1 yılUnutmaya çalşyrm ama yakınlarımda derdimi kimseye anlatamyrm akıl alacağım kimse olmuyr birde ara sıra bakyrm kızın profile nişanlısıyla ilgili yine birşey paylaşmaynca acana mutsuz mu diye düşndkçe delryrm ölesm geliyr içime ata ata ölüp gidecem
- +1 yıl
Bak onla olan herşey at sil ve kızı resimler bakma artık bitsin seni icin de onu kötü hakaretler sevmedigin bisey düşünün
Soran+1 yılOnnla ilgili herşeyi attm oma dair tek şey bir instagram hesabı aslında o heabaa önceden 2 ay gibi bakmadım çokda huzurlydm ama sonradan bir bakym düşncesne baktm ve sonra bir baktm ki sürekli bakyrm ve kendime bakmym diyrm ama bazen dayanamyp bakyrm yinede
- +1 yıl
Bence instram kapat veya dondur
Soran+1 yılKapattm zaten instagram ve faceyi kapattm bir haftadr bakmyrm bakalm ne kadar dayanacağm daha
- +1 yıl
Sen daha çok boyle yaptıkça saplantı haline döner kimse hint kumaşi değil
Soran+1 yılYa şöyle oluyor derdimi kimseye anlatamyrm soranlara iyi diyrm ama içim içimi yiyr zaman geçmyr özellkle akşamları ve bazen kendime hakim olamadan bakıyr mutsuz oluyrm beni anlayan birileri olsa derdimi playşasam ama olmuyr kimse ya anlamyr ya da boşver diyip geçiştryr o yzdn sana ne kadar teşekkür etsem az saolasn
- +1 yıl
Rica ederim Bak kimse seni anlamiyorsa ac eller rabbine dua et ben veya baskasi anlamasada olur ALLAH anlasin bak imtihan belki budur
Soran+1 yılBiliyrm hergün dua edyrm her gün şükredyrm ama çok acı bu şey Allah kimseye yaşatmasn saol desteğin için gerçekten içimi ferahlattn
- +1 yıl
Bak ben akrabalarim darbe yedim okadar canım acıdi ki ama genede şükrettim ama birine eğer biri kötülük yaptiysa cikar ya bu dünyada ya obur dunyada
Soran+1 yılOndan şüphem yok herkesn adaleti şaşıyr ama Allah'ın adaleti adla şaşmyr hepimzn gönlüne göre versn
- +1 yıl
Amin abi
Soran+1 yılAmin kardeşim saol herşey için
- +1 yıl
Rica ederim abi kendine iyi bak
Soran+1 yılSende kendine iyi bak Allah'a emanet ol
+1 yılBen olsam ne pahasına olsun seviyorsam başkasına gitmezdim,,, bence sen bu kızı unut kardeşim,,, bu saatten sonra kendine zarar verirsin
00 Yorumla
+1 yılSevmiyordur ama eşiyle sorun yaşadığında aklına geliyorsundur
01 Yorumla
Soran+1 yılOda olabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere tehdit filan hikayeleri garip geldi. Hadi diyelim ki öyle, kız evlenmiş başkanın artık. O seni unutmuş mudur bilmem ama sen onu unut bence
15 Yorumla
Soran+1 yılBende unutmayı deniyrm bir başarabilsem
Cevap sahibi+1 yılBu kadar sure geçmiş hala unutamamışsın belli ki zor ama unutamıyorum dedikçe unutamazsın. Kendini unutmak zorunda olduğuna inandır daha kolay olacaktır
Soran+1 yılGiderken benm hayat hikayemi sne yazdın dediği için bana çok dokunsu unutmaya çalşyrm sonra acaba mutlumudur diye düşünnce çok canm yanıyor
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin adına. Ama kendini şartlandırmışsın. Unuttuğunu düşün. Unutmasa sana ulaşırdı. Ulaşmıyorsa iste anla o artık başkasına ait
Soran+1 yılBende unutmaya çalşyrm sizlerden fikir alıyrm çaresiz gibiym
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüğünü bas. Bu kız ya benim ya kara toprağın ulan de. Kızı düğünden kaçır. Yaparsın kardeşim sen aslan gibisin.!!
030 Yorumla
Soran+1 yılO kadar fıttırmadm oda beni aeviyor kendi mallığına yansın artık bir ömür mutsuz olacak o
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ne desem boş. Bişey diyemiyorum çünkü benimde ablam var. Ve yarın bir gün benimde başıma gelme ihtimali var. Kınamak istemiyorum. O kızı da anlıyorum. Bu dünyada 3 kişi için yaşıyorum. Onlardan birinin mutsuzluğuna dayanamayıp bende böyle bir fedakarlık yapabilirim. O yüzden bişey diyemiyorum.
Soran+1 yılBirilerine fedakarlık yaparken senn elinden tutup en mutlu anlarını yaşatan canndan çok seven birinin elini uçurumn kenarına götürüp bırakıysn bunun özeti bu
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ne desem bilemedim. Öyle ani kararlar alınacak bir şey değil bu. Bir tarafta yıkılan yuvanın sebebi belki de sen gösterileceksin. Bu ne kadar ağır tahmin bile edemezsin. Bir tarafta sevdiğin adam. Gerçi ben o kızdan için konuşuyorum. Ben çünkü hissizim. Kimseyi sevemeyecek kadar duygusuzum
Soran+1 yılKimseyi sevemiyecek kadar duygusuz olamazsın kimse senin sevgini ortaya çıkartacak kadar sana yanaşmamış bu daha uygun
Cevap sahibi+1 yılÇıktı. Duygularımı önemsemedi. Artık umurumda da değil. Ben onunla beraber belki kamyon arkası bir söz olabilir ama ben onunla beraber duygularımı da gömdüm o toprağa.
Soran+1 yılDemek ki doğru insan değildi aşkı iliklerine kadar tattıracak mutluluktan uyuyamadığn geceleri yaşatacak birisini tanıdığında böyle konuşmazsn
Cevap sahibi+1 yılBen onu gördüğümde bile sevinçten zıplayan biriydim. Her duyguyu yaşadım. Ama bir türlü kavuşamadım. Gururumu ayaklar altına alıp aşkımı da itiraf ettim. Hiçbir şey fayda etmedi ama. Bu saatten sonra istemiyorum artık
Soran+1 yılUnuttun mu peki ve bu olaya ne kadar oldu
Cevap sahibi+1 yıl6 yıl geçti aradan. Şimdi nişanlı ve evlenmek üzere sanırım. ya da evlendi.
Soran+1 yılSenn baya olmş ama ne kadar sürede tamamen aklından çıktı ne zamandan sonra onsz yapmaya başladn
Cevap sahibi+1 yıl4 senedir görmüyorum onu
Soran+1 yılİyide resimlerine bakmadın mı hiç takip etmedn mi
Cevap sahibi+1 yılİstekleri kabul etmedi. Sahte hesap vb. Her şeyi denedim.
Soran+1 yılAma sonnda unutmayı başardn dimi
Cevap sahibi+1 yılBu konuyu konuşup yaramı deşmek istemiyorum. Konuyu kapatalım lütfen
Soran+1 yılSonnda unuttun mu unutmadn buna cvp ver sonra kapat
Cevap sahibi+1 yılBazı anlar vardır. Unuttuğunu zannedip bant altından insanı sızlatan.
Cevap sahibi+1 yılUnuttum artık.
Soran+1 yılÖyle ama eminm şimdki acı kadar değil çok hafif bir sızıdır ilerde karşına başkası çıkarsa ve aşkı daha iyi yaşarsn tamamen unutrsn
Soran+1 yılÇok saol yardmlarn için iyi geldi sohbetn
Cevap sahibi+1 yılBen artık hayatıma gerçekten birini sokup yine üzülmek istemiyorum. Bana iyi gelmiyor. Ben düzelene kadar neler çektim. İntihar etmeyi bile düşündüm okul çatısına çıkıp. O zamanlar yine bu sitedeydim. Onlar vazgeçirdi beni bu karardan. Ruh halim çok bozuktu.
Cevap sahibi+1 yılSitedekiler vazgeçirdi beni bu kararımdan
Soran+1 yılHadi ya geçen sene inşaatın en tepesine çıkıp atlamaya çalştm ordakiler vazgeçirdi polis felan geldi bilirim o psikolojiyi Allah yardmcmz olsn
Soran+1 yılBizi böyle yarı yolda bırakıp gidenler Allah'ından bulsn
Soran+1 yılİyi ama napacaksm illaki evleneceksn görücü usulümü olacak illaki seversn yine
Cevap sahibi+1 yılO yüzden diyorum ya. Kalbimi tetikliyor en ufak bir üzüntü. Kapatak
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum. Görücü usulü evlenirim. Eşime karşı vazifelerimi yerine getiririm. Daha ilerisi de asla olmaz. Yok aşkmış. Meşkmiş
Soran+1 yılValla bilemiyorum görücü usulüde olsa sonçta olacak inşallah mutsuz olmuyalım ya yoksa bu avılar ömür boyu bizimle herkesn bir zor zamanı oluyor önemli olan atlatmak
Cevap sahibi+1 yılAynen amin
+1 yılSevse de sana yar olmamış bu saatten sonra da olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende biliyrm
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizi kimse böyle sevmez zaten..
o yüzden kimseyi sevmicem bir daha asla..167 Yorumla- +1 yıl
Bilemezsin ,, bir bakmışsın aşk kapını çalıvermiş bir anda,, neye uğradığını şaşırırsın,,
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğum biri var ama güvenmiyorum... kimseye de gerçek içimi açmam artık
Soran+1 yılBöyle sevwnler birbirni bulmaz
- +1 yıl
Ben şu an birine aşığım mesela ama beni hayattan soğuttu resmen,, karı koca gibi yaşıyoruz resmen,, ama sonumuz yok,, ben aşık değilim sonumuz yok diyo bana ,,, napiym ben şimdi,,, istesem yarın görüşmem herkes kendi yoluna gider diyo,,, sıyırdım aşktan soğutacak bu kız beni
Soran+1 yılGeeçekten güvenmedwn ve sevgini hissetmeden bencede açma sonra zararlı olan bizler oluyoruz
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂🙂 o da üzülmek istemiyor belkide
Soran+1 yılMutluluk rolünü oynamaktan başka çare yok zaten nereye kadar giderse
- +1 yıl
İyi hiç aşık olmayalım günü birlik aşk aş mıdır
Cevap sahibi+1 yılBenimkide bana yapışıyor. Çok acele ediyor. Eskiden tanıyorum onu. Orta okuldan. Seneler geçmiş. Buluşmadan sevgili olduk. Beni arkadaşının düğününe götürecekmiş. Hiç içimden gelmiyor. Belki de amacı farklıdır.
Asabımı bozuyor bu yapışması insana düşünme payı bırakmıyor sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılSen aşık mı oldun
Cevap sahibi+1 yılBenimle hava atacak gibi geliyor asabımı bozuyor ya. Doğum gününde yanında olmam lazımmış. Banane, senden ben üzgünsem seni mutlu etmek istemiyorum. Kendimi toparlayamadım şunun yaptığına bak. Bencil çocukça hava cıva peşinde sonra arkamdan düğüne gelmiş oynak kız derler mi?
Soran+1 yılDuygularnla hareket edip yanlş yapma amacı farklı belli ki evwt aşık olmuşum şimdi daha iyi anlayabiliyrm
- +1 yıl
Oldum valla😔
Bak mesela bende orta okuldan tanıyorum ,, yıllar sonra buldu beni ,, konuştuk falan , sonra buluştuk tabi,, o zaman da beni bırakıp gitmişti,, aynı yaa hiç değişmezmi bir kız,, biliyorum yine bırakıp gidecek beni bu,, o Gebze’de ben İzmit’te , canı sıkıldıkça çağırıyor ,, işine gelmeyince yürü git diyo,,,
Cevap sahibi+1 yılAşktan soğuduk ya
Cevap sahibi+1 yılBeraber oldunuz mu
- +1 yıl
Hafta da iki kez beraberiz
Cevap sahibi+1 yılHıım belkide sadece öyle olmak istiyordur hisleri yoktur
Cevap sahibi+1 yılBanada bir akıl verin daha buluşmadan bu niye acele ediyor?
- +1 yıl
Amaç farklı,, bence dikkatli ol ,, hatta hiç gitme,, görüyosun memleketin halini sapık dolu,,, boş ver
Cevap sahibi+1 yılAynen😢 hep aynılar
- +1 yıl
Harbi hisleri Yok ,,, ama maşallah diğer hisler hep yerinde
- +1 yıl
Üzülme kız değmez
Cevap sahibi+1 yılErgenlerden bıktım bana olgun insan lazım düğünmüş Doğum günümüş banane 😒😒😒
- +1 yıl
Ben hayatımı anlatsam hayattan soğursun
Cevap sahibi+1 yılBana Doğum günümde hediye almasın istemez ben anlaşılmak istiyorum ya. Yedi yirmidört yanımda beklesin istemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılOfff ya 😞😞😞 morallerimiz 0
- +1 yıl
Ergenler evet malesef onlar İÇİN aşk Yok,,, eğlence var
Cevap sahibi+1 yılGösteriş peşinde
- +1 yıl
Beni tarif ettin deli seviyorum mesela,, ama yaranamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBişey dicem bu beni köyüne düğüne götürcek sizce köydekiler kötü gözle bakar mı bana?
Cevap sahibi+1 yılBir sürü arkadasım var hepsi bize bakar ve köydekielr dedikodu yapar dedi
- +1 yıl
Köy yeri valla bilemem,, ama sen illa gidiym diyosun sanki bana öyle geldi
Cevap sahibi+1 yılYok demiyorum. Daha buluşmadık ya
Cevap sahibi+1 yılSize bayhandan seninle olmak varya yı ithaf ediyorum 😞
- +1 yıl
Bakarlar ben köyleri çok severim ama insanlar hep birbirini tanır, dedikodu diz boyu, bende köyde doğdum büyüdüm bilirim
- +1 yıl
Size bayhandan seninle olmak varya yı ithaf ediyorum 😞 burada ne demek istediğini anlayamadım
- +1 yıl
Ooo şimdi düştü benim jeton,, canım sen neden böyle acitasyon yapıyosun kaç yaşındasın sen,, dinleme böyle müzikler
- +1 yıl
Burdan her şeyi yazamıyorum sana,, fakat hayatın gerçekleri var,,, her şey dilediğimiz gibi olmuyor malesef ,,, sen bence en iyisi gerçekten olgun bir insan bul kendine,,, güven çok değerli insanlar İÇİN , güven varsa her şey yoluna girer ,, sen üzülme boşuna ,,,
Cevap sahibi+1 yılMesajların Yen'i geldi
Cevap sahibi+1 yılAcıtasyon yapmıyorum üzülmüyorum dinlerken. Güzel geliyor kulağıma onu dinliyordum o yüzden o şarkıyı söyledim
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin
- +1 yıl
Hayat senin ,,, başkalarının planlarına uymaktaysa, başkalarının senin planlarına uymasını sağla
- +1 yıl
Mesela ona deki,,,
Bırak düğünü falan bir cafede oturup kahvemizi içerken sohbet edelim de hayata dair,, seviyorsa evet der bence,, düğün umrunda olmaz,,, yok ısrar ederse uzak dur bir daha görüş me bile
Cevap sahibi+1 yılAynen şey gibi. Hani arkadaşın bişey almaya giderken seni çağırır ya. O gibi
Cevap sahibi+1 yılBende öyle dicem zaten
- +1 yıl
Yani
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni başladık 1 ay sonra Doğum günü var daha bir dur develim birbirimizi boşuna para mı harcicam ya 🙂
- +1 yıl
Doğrusunu yaparsın
- +1 yıl
😂😂👍👍
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Benim aldığım hediyeler Boğaz’a köprü olurdu
Cevap sahibi+1 yılO da almış hediye bana. Süpriz hazırlıyormuş
- +1 yıl
Yani sen bayansın ve ailenin her şeyisin,, temkinli olmak her zaman faydalıdır
- +1 yıl
Yaş kaç senin
Cevap sahibi+1 yılHerşeyi konuştuk burdan ya özelden mi konuşsak 😂
- +1 yıl
Olur ama nasıl olucak
- +1 yıl
Ben göremiyorum seni
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumlarıma tıklayıp bir daha görmek istemiyoruma basar mısın? Herşeyi döktük ortaya ya
Cevap sahibi+1 yılBen yazarım sana
- +1 yıl
Peki tamam
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılya da soruyu soran kişi silebilir mi
- +1 yıl
Olmuyor
Cevap sahibi+1 yılPeki
- +1 yıl
Kimse tanımıyor zaten boş ver
Cevap sahibi+1 yılİsek atım
Soran+1 yılYeni bir izdivaç ha hadi hayırlısı olsun 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendiyse sanmıyorum seni sevse böyle bişey yapmazdı ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYa elinden birşey gelmiyrsa
+1 yılGeçmiş olsun umarım yeni gemelere yelken açarsın karşim
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Allah razı olsun kardeşim
+1 yılKardeşim işin zor ama kızda istemeyebilirdi onu... Zaten kızlar işine geldimmi seni seviyorum ser işine gelmedimmi basar tekmeyi..
00 Yorumla
+1 yılevleniyorsa bitmiş kardeş sevmiyor. bizlere yakışan adam olup içimize gömüp peşini bırakmak
00 YorumlaHadi diyelim seviyor , elinden ne gelir?
15 Yorumla
Soran+1 yılRn kötüsüde buya eldwn gelen birşey yok
Soran+1 yılOrasıda var bende istyrm keşke diyrm böyle olmaktansa mutlu olduğunu görsem evet canm daha çok yanardı ama eminm bir sğre sonra umudum kalmaz unutrdm böyle yapması daha çok canımı yakıyor dediğin gibi olsa keşke
Soran+1 yılBu saatten sonra çekip alacak durumda değilim hayatıma bir şekilde zorda olda şükrederek devam etmem gerekecek belki biride zamanla benm hayatımı değiştirr o gğnü bekleyeceğşm
Neden onuda bir zahmet yazarmısın
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptığı işlere çok kızdım ayrıldım bu iş olmaz diyen bendm benm yüzümddn çok ağladı
Soran+1 yılSwvgimi fazlasıyla hak etti aslına onn kadar benmde hatam çok oldu sonçta ayrıldktan ve o sözlendikten sonra beni aradı kaç kez pişman olmştk ama artk geri dönülmez bir yola girdik
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Kız evlenmiş gitmiş bak önüne ya ne sevmesi
01 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay baiına gelen bilirmş
Onu burada değil kendisine sormak gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir imkanm olsa sorarö
+1 yılkizii kacirrr seviyosan hersey yaparsin
0103 Yorumla- +1 yıl
aa ama evlenmus yapcak bisey yokk
Soran+1 yılÇok geç daha önce kızla irtibata geçtim ama el elalem ne der diye geri durduk
- +1 yıl
yazik hersey kader ama seviyosan bence hala gec degik
- +1 yıl
ama napalim kader
Soran+1 yılKız bile ikna olmaz kaçmaya ailesine önem veren tip
- +1 yıl
himm yazik olmus ya zateh kiz istemess bir sekilde bisey yapar herLde kizin rizasi olmadan zorla evlendirilirss o nikah olmuyor zaten
- +1 yıl
Allah katinda kiz tecavuze ugrar
- +1 yıl
Ailesinin uzerine vebaliii kalir
Soran+1 yılYok ailesi ve ablası için kız kabul etti bilmiyorum artk unutmaktan başka çaresi yok gibi bir daha aever miyiz Allah bilir
- +1 yıl
kiz ailesi icin kabul etsede rizasi yok zorla kabul etmiss nikah olmaz yani istedigi kadar evlensinj zorla evleniyor kiz tecavuz ediliyor yani
- +1 yıl
vebalii buyukkk
- +1 yıl
kiz zorla kabul etsede ailesi kabul ettirsede Allah kabul etmez
Soran+1 yılBu olanlardan sonra kız mutlu mudur acaba aklıma takılan şey bu bide düğün gününü naaıl atlatacam ben
- +1 yıl
sence mutlumudur tabikide degil kizi zorla evlilikk yasiyo resmen
Soran+1 yılOrası öyle ama bilmem belki ısınır sever mutlu olur diyrm ama sonra bakyrm mutlu insan nwden nişanlısıyla fotosunu paylaşmaz neden onunla ilgili şeyler yazmaz diyerm kendi kendime
- +1 yıl
mutlu degil diyorum ya
Soran+1 yılEyvallah kardeşim Allah razı olsun senden be
- +1 yıl
o nikah gecmiyo zorla evlilikk resmennk kiz tecavuze ugruycak
- +1 yıl
vebaliu cokk buyukkk ailesinde resmen kizin hayatinii karartiyolar kendi ellerinde
Soran+1 yılAklıma kaçıracam düşndükçe Allah kimseye vermesn böyke dertler
Soran+1 yılAllah'a havale edyrm hepsini
- +1 yıl
kizin hayatiniii karartmislarrr
- +1 yıl
hepsininnn Allah belasini versin
Soran+1 yılAmin inşallah ilerde mutsuz olacak kız
- +1 yıl
aynenn Allahim ya kimsenin basina vermesin gunah ya
- +1 yıl
bile bile kizin hayallerini herseyini oldirdulerrr
- +1 yıl
cok sey yasadi derken
- +1 yıl
nasil yani kiza ciplak mi dokundun oha
- +1 yıl
insann sevdigineeeoyle yapar mi ya
- +1 yıl
sen o kizi hic sevmemissin
Soran+1 yılO anlamda değil ya öpüşme vb gibi şeyler birlkte olma gibi birşey yok
- +1 yıl
valla sen adamsann o kiziii onunneline birakmassin
Soran+1 yılBen çok çabaladım deneism kızın dediği ailemn artk balını ywre eğdiremem benim kaderimde başkasını mutlu etmek için kendm mutsuz olmakmş dedi daha ne yapabilirim
- +1 yıl
Allahim yazik ya
Soran+1 yılNe yapcam nasıl unutacağım bilöiyorum
- +1 yıl
kizi yazikk bile bile cehhenneme attilar
Soran+1 yılBelkide bana öyle geliyor kendimi avutuyorum mutludur belki keşke nişanlısıyla resim felan paylaşsa bilsem ne halde olduğunu
- +1 yıl
kizi zorlaa evlendiriyolar ne mutlusu Allah askina yapma
Soran+1 yılOrası öyle ama ne bilim aklıma herşey geliyor belki alışmştır belki sevmeye başlamştr mutlu değildir ama acısıda kalmamştr belki off aklm karışık
- +1 yıl
kizin hayati sonmus artikk hicbiseyi umursamiyo sadece olumu bekliyo
- +1 yıl
belki bu kizz 1 yila kadar yasamaz yazikk cokk kavga olucak evde
Soran+1 yılBanada öyle geliyor bir ara instagram duvar yazısına ölmeyi en çok isteyenlerdenim diye şeyler yazıyrdu bu ara yazmyr sadece nişanda çekindiği sadecw tek olan kendi fotosunu koyuyr başkada birşey yok
- +1 yıl
kizinn hayatii yakilmiss Allah belalarini versin ya
Soran+1 yılBu acı çekilecek gibi değil ya ne yapacam akıl ver bana Allah için
- +1 yıl
umarimm herseyy gecer senun icin iyi ama kizz bir keree cehenneme girdii artik ne olur bilemem butun vebal ailesinin uzerine ya nasil kizi tehdit ederler
Soran+1 yılKızı 3 yıldır istemyrlae hatta benmle sevgilyken istemeye geldiler evet dedi ablası için sonra pişman olup ben onu sevmyrm kocam diyemem diyerek ağladı sonra ailesiyle konştm geri vermekten vazgeçtiler zaman sonra ayrıldık kızı veemişler
- +1 yıl
yazikk ya Allahim
Soran+1 yılValla ya acaba ne durumda mutku mu tek merak ettiğim bu
- +1 yıl
mutlu degil bunu aklina sokk
Soran+1 yılEmin olamıyrm eskiden benle ilgili çok şwy paylaırken şimdi nişan resmini koyıyr yazıda yazmyr ya gitgide alılıyr seviyor ya da evliliği yanaşdığı için bu şekilde olması mecbur oldupu için mi bilemyrm
- +1 yıl
mecburlukk zorundaalik iste
Soran+1 yılNe olacak bizim sonumuz kardeş daha önce böyle bir olay yaşadın mı
- +1 yıl
hayirrr
- +1 yıl
hic sevgililm olmadi ben istemem sıkılırım
Soran+1 yılAslında güzel birşy herşeyn oluyor elin ayağın ama acısıda çok ağır oluyor
- +1 yıl
yokk ya ben cekemem
Soran+1 yılBencede çekme keşke bende senn gibi olabilsem
- +1 yıl
bosverr amanb
- +1 yıl
burcun ne
Soran+1 yılYay
Soran+1 yılSenn burcun ne
- +1 yıl
benumde yay😂
- +1 yıl
kizin burcu neydi
Soran+1 yılTesadüfe bak onunkide balıkdı 😂
Soran+1 yılSorması ayıp yaşın kaç
- +1 yıl
baliklar aglak oluyo benum 15 aralik senin
- +1 yıl
20 senin😂
- +1 yıl
hem niye sordu
Soran+1 yıl25 kasım benmde
Soran+1 yıl23 benmde
- +1 yıl
himmm
- +1 yıl
3 yas buyukmussub
Soran+1 yılBana yarfımlaeın için çok teşekkürler kendi derdn gibi görüp elinden gelenn fazlasıyla yardımı oldn saolasn
- +1 yıl
ne olcak canim ben seni cokk iyii anliyorum Şu an kiza ben agladimm resmsnn icimm yandi
Soran+1 yılÖyle bie büyüklkde yok yani
- +1 yıl
bisey anlamadim😂
Soran+1 yılSenide dertlerimle üzdm sanırım ama içimin acısına ortal oldun saol yinede
- +1 yıl
onemli degil ne zMam dertlesmwk isterssn
Soran+1 yılNeyi anlamadın
- +1 yıl
onceki yZdigin seyi
Soran+1 yılSaol ben daha bugn girdm aürekli buraya gelmem nu konuyuda silerm herlade belki bir daha ne zaman gelirm bilmem ama sem olursan dertleşiriz
Soran+1 yılHangisi önceki söyle anlatıyım
Soran+1 yılŞu arada yaş farkı yok dediğimi diysn benm sevdiğim kızda sennle yaşıttı sen onu diyosun sandım ondan dedim sonradan anladım kusuruma bakma yanlş anlaşılmadan dolayı
- +1 yıl
sorin degil
Soran+1 yılÇok saolasın nerelisn bu arada
- +1 yıl
yari mardin yari yunanliyim endaksi
Soran+1 yılHmm o nasıl oluyor 😂
- +1 yıl
baba mardin anne yunan😂
Soran+1 yılValla oda iyi 😂
Soran+1 yılSeni tanıdığım için memnun oldum senn gibi iyi insanlar iyiki varlar yüreğime su serptin
- +1 yıl
ben mi iyiyim ben seytanim seytan😂
Soran+1 yılBaşkasına nasıl olduğun benm için önemli değil bana bugün melektin ben ona bakarım 😂
- +1 yıl
ben hep seytanim😂seb beni melek mi zannettin😂
Soran+1 yılNe şeytablıkların var merak ettm hayalimde melek olarak hayal ettim 😂
- +1 yıl
melek unut ben melek olmam herkezi birbirine dusururum yapim oyle😂
Soran+1 yılHahhahaha oda iyiymş valla bana niye uygulamadın bu şeutanlklardan merk ettm 😂
- +1 yıl
karnim agrida hadi iyi tarafima denk geldin😂
Soran+1 yılİyi tarafına mı denk geldm valla oda iyymş
- +1 yıl
heee😂
- +1 yıl
normalde iyi olmM ama hadi yine iyisin
Soran+1 yılValla arkadaş oarak tabımak isterm seni senn içinde sorun olmazsa
Soran+1 yılYablş anlaşıldıysam özür dilerim hayırlı akşamlaeın olsun hweşey için saol
- +1 yıl
byy😂
oluyor böyle şeyler unut gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlay bitmiş. Yoluna bak kardeşim.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacz mecbur kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan sonra senin hayatına biri girmedi mi
11 Yorumla
Soran+1 yılGirdi ama unutamyrm
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerdekten sonra unutulursun
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızı seviyorsan kızla konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok geç
+1 yılseviyorsa bile artık olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı senn gibi üşnyrm tek çarem oda beni seviyrdur diye kendimi avutmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirde sana yaksınlar be kral 🚬
04 Yorumla
Soran+1 yılBen çok yaktım en sonnda ciğerlerim yandı
Cevap sahibi+1 yılHadi ya nasıl nefes alıyorsun
Soran+1 yılBir süreden sonra ciğer kalmıyor ölü gibi yaşamaya başlıyrdn
Cevap sahibi+1 yılBiliorm onu bilmez miyim
+1 yılSeviyosada sonuç önemli.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonuç derken
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasının artık ne diyelim ki üzgünüm..
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylik versin
00 YorumlaEvlenmiş gardaş ne sevmesi
013 Yorumla
Soran+1 yılDaha evlenmedi kardeş doğru okuyup yorum yapsan daha iyi
Soran+1 yılEylülde evlenecek dedim
Soran+1 yılEvet ne yazık ki aklıma geliyor
Soran+1 yılİnşallah tek temennim unutmak
Soran+1 yılEvet orası öyle belki karşıma seveceğim insan çıkmadığı için bu haldeyimdir yine de her halimize şükürler olsun Allah'a bırsktm kendimi
Soran+1 yılİnşallah kardeşim saolasn desteğin için Allah razı olsun
Soran+1 yılİyi geveler
+1 yılSevmiyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilie
ne yapacan içinemi alacan
00 Yorumla
+1 yılsevmezzz
10 YorumlaSeviyordur
00 YorumlaGitmiş p
00 Yorumla
+1 yılkendini kandır böyle