Adet dönemindeyim küveti beraber kullanalım dedım .Eşim olmaz suyu kirletirsin kanlı kanlı dedi .Cok kırıldım . Itici bir durum mu gercekten ?
.
.
.
.
.
.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın olarak ben bile bunu itici bulurum. Girmem adetliyken öyle, herşeyin de bir uslübu adabı vardır bence, hayat arkadaşı filan okeyde ben bile adetliyken kendimden rahatsız oluyorum eşimde doğal olarak olur şahsen adetliyken gel gir dese de ben girmem bu tarz fazla yaklaşımlar her zaman ilişkilerde tehlikelidir.kocanızda olsa mesafeyi bir yere kadar koruduğunuz ve kendi özel alanlarınızı belirlediğiniz vakit inanın daha uzun vadeli bir beraberliğiniz olur. bu tarz şeyler sizin iyiliğiniz için söylüyorum yapmayın okadar yakın hissetmesin kendini size, hissetsin ama hissetmesin gibi düşünün. Mesela buna benzer bir örnek daha vermek gerekirse, beraberlik yaşadıktan sonra nasılsa yaptık aman o benim kocam ya da karım deyip insanlar tuvaleti bile beraber kullanabiliyor. Kapı açıkken eş görüyor ya da oda eşi tuvaletini yaparken içerde oluyor. Komik gelebilir ama bunlar çok önemli şeyler özel sınırlarınızı çizmek. ANlatabilmişimdir umarım.
Sen onun kan akıttığı bir küvete girerken iğrenmezmisin
bak sımdı ... bu konu uzun zaman boyunca erkeklerın alkı alamadıgı ve anlam versede aslında veremedıgı bısey... dusunsene erkeklerden bole bır sey geldıgını :) kapıya ambulans cagırıp hastaneye gıderız valla :)
duruma gore ıtıcı aslında esınıze bu konuda kızmamanız bozulmamanız gerekıyor bence..bırıncısı koku olayı benı benden alan bır mesele mesela..ama bazısıda kokmuyor oda war ..ama goruntu hos dııl...ha bır konda war ole bır durumda kuvete gırmek sızın ıcın de dogru dııl bana sorucak olursanız..bastan assagı hatalı bu durum :D
cumleyı baglamak gerekırse bence saglık acısında ole demıstır o ..beraber gırmıyelım sen mıkrop kapma ( malum o gunlerde mıkrop kapmaya musaıttır )
dıyerekten konuyu baglıyor..ıyı kuvet sefaları dılıyorum :)
sakat kalan, yaşlanan eşine yemeğini yediren, altını alan fedakar Türk kadınları var, ey gidi ey siz siz olun böyle erkeklerin eline düşmeyin yani başınıza kalıcı bir hasar gelmesin, evden atar yenisini alırlar
O ne gazdı be :)
ben ne olursa olsun eşimden tiksinmem öyle durum varsa ne kanmış sanki oluk oluk üstüne kan gelecekte ama nazlı nazlı adamla da ilişki olmaz la :D
Bu insanlarda öyle bir anlatmış ki görende küvet kanla doldu sanacak ben onun için her şeyi yaparım ben ağrı çekıyorummmm halim yok ondan demiştim
yani bencede abartıyorlar oluk oluk kan akacak değil işlerine gelince adetliykende sevişmek isterler erkekler yok muerkekler..işlerine gelincede iğrenirler.
O gun de gelir gösterecegım ben ona :(
üzülme ama adetliyken ilişki bile isteyen erkekler var rezilliğin daniskası ve işlerine gelincede böyle tiksinirler güya
al kunteper ergeni güya laf atmış sana..ne alakaysa kız sanki banyoda oluk oluk kan akıyor ve eşinin yüzüne akıyor o kan ulan sürekli fiskeden su akıyor zaten tıkamazsınız 5 dkda yıkanır çıkarsınız olayı nereye çekiyorlar yaw .
Biliyorum bir siz anladınız kızlar falan hepsi bırlik olmus sanki
kızlar birbirini kıskanır zaten ki eşinizden tiksinmiyorsunuz sperm felan yüzüne boşalmasına izin veriyorsun benim evleneceğim kız oral bile yapmıyor düşün..
Ben her konuda fedakarım esimin mutluluğu önemlidir zmnla alışır belki cok ağrım var ıyı geceler
o her konuda değil gibi ama, yok beni terk eder yinede oral yapmaz öyle biri..
iyi geceler kafanıza takmayın sizde ondan iğrenin diyeceğimde nasıl olur blmem :)
Ya deli deli konuşmayın adet kanı gelirken küvette su doldurup içine neden girelim. Eşime zorunlu ise seve seve yemeğini yediririm yıkarım herşeyi yaparım da arkadaş o bir zorunluluk neden bile bile lades yapayım. Siz adet kanını arada gelen 2-3 damla sanıyorsunuz galiba? Küveti tabi doldurmaz ama o küvetteki su bildiğin bordoya döner karışınca. İğrençleşmeyin ya. Kadınlar durumu daha iyi bildiği için karşı çıkmışlar zaten. Anca bilmeden konuşun arkadaş. Kontör olacaksınız ya herşeye.
Cevap
21Cevap
EVLİLİK ÇABA İSTER
Evlilik gibi önemli bir kararlara varmadan önce çiftlerin yapmaları gereken, evlilikten ne anladıklarını sorgulamaktır. Evlilik, sadece iki insanın toplumsal kaygılar ve alışkanlıklar nedeniyle devam ettirebileceği bir kurum değildir. Önemli olan çiftlerin evliliğin keyfini yakalaması ve hem beraber hem de tek başlarına mutlu olabilmeyi başarabilmeleridir. Bu sebepten önce evliliğin olağanüstü güzel yanlarını görüp, evlilikten ne anlaşılması gerektiğini sorgulayalım
eşinde tam bir hanzoymuş kusura bakma insan eşine o şekilde der mi ya valla ben deli oldum burada. Sonuçta senin bir yanın ben eşimden tiskinmem kardeş. Hastalık var dert var kime dayanacak elin adamına değil ya sonuçta eşin ben o şekilde düşünmüyorum.
Aynen ayının teki aslında küvet e ikimiz sığmayızzz dıyemedıgi için bahane si oldu
evet sende bana hak verdin artık süründür de aklı başına gelsin ayının diyecektim ki demiyorum ama hanzo.:)
yani itici bir durum ama kaba bir şekilde sölememeli yani, hem adet dönemindeyken ayakta banyo yapılır küvet kullanılmaz sağlığa zararlı.
adam haklı yani sende biraz bu konuda düşünceli ol
Sen eşinin spermlerini ağzına yüzüne boşalmasına izin veriyor musun?
Evt
O zaman ayıp etmiş. Tamam kan hoş değil ama her kız bunları yapmazken sen yapıyorsan o da senin kanından iğrenmemeli hatta tampon kullanmanı isteyerek tamam diyebilirdi.
yazık sana :D kırışlmşısındır eşine de bu lafına cok kırıldım de olmaz böle eşine görevini vermiyen kadınlar var snn k i gene dua etsin böle karısı var :D
Herkes bugun alem ya öyle ilişkiye giren erkekler varmış bugun herkese itici
evet var ama adamda bir yandan haklı dindarsa bida günah
İlişki ye girmek ıstemıyrm ki bende istemem de ağrım var halsizim ondan dedım yanımda olsun istedim
hm vaala eşin haksızlık yapmış güzel dille redsseydi bare
Dedime pişman etti tövbe bida
EVET
Yani eşin olduğu için iğrenmemesi gerek ama bence bunu senin dememen gerkirdi
olabilir ama kocan kakasını yaptıktan sonra dötünü sana yıkatsın <3
İğrencsiniz
Bunu Söylerken Gülmüyormuydu Yoksa Ciddi Ciddi mi? Konuştu.
Tabi ki de haklı hoş bişi olmamakla birlikte sağlıksızda
tabiikide yani itici
öyle diyeceğine. beraber duş alalım desene
küvet doldurmak abes olmuş yani
biraz sabret sende
Utanmadın mı hıc o halde esınle aynı küvete gırmekten.
Girmedim ki utanılacak bısey degıl bence
Çocuk haklı... Yani eşine iğrenç taraflarını göstermemelisin... Hatta yanında gaz çıkarmak gibi...
sen ne pis bir kadınsın ben bile iğrendim :/
haklı bence de eşini kendinden soğutmak istemiyorsan bu tarz şeyler yapma
malesef ;( erkekler cok cabuk iğrenir böyle seylerden.. bn öyleyim yani
asla ne güzel sen söylemişsin anlayışlı olmalı kocan ama...
Cok anlayişlıdır lafı ağzına tıkar pişman etti
tabiiki itici...adet görmediğin dönemlerde girin beraber..eşin haklı:)))
ben girerdim eşimle açıkçası zor günlerin de yanında olmak lazım
o da işesin eşitlenin
<3
Çok normal eşinin tepkisi.
Adam hakli sabret bir kaç gun
yani biraz rahatsız edici..alınma o kadar
Çok kırılmış yazık :(
duşta kesilme olmuyormuydu ?
adam haklı.2 gün sabret sonra girin
Bi hAfta
Ya benimde olsun istedım sadece halsizdimm neyıne sabredim
Gelsin ne yapalım suyla gider
Yasınız kac
Yani bencede haklı :)
Haklı adam...
Adam Haklı başka bir gün bulamadın mı :)
ıyy bunu nasıl dedin ya iğrenç :D
Bad troll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar