yurt dışında adamları yatalak hale gelene kadar şişiren zihnyette kızlar var onlara bunu yaptıran dürtü ne?

Babyfaced2 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben hayatıma almak istediğim kişinin karakterine ve kalp güzelliğine bakarım. Göbekli olmuş, kaslı olmuş önem teşkil etmez. Adamın muhteşem bir vücudu vardır ama ne karakteri ne de kalbi beş para etmiyorsa ben onun güzelliğini ne yapayım. Görsellik geçici ama diğer bahsetmiş olduğum şeyler maneviyat ve insanlık için önemli.
özellikle şişman olmasını isteten bir dürtü var sormak istediğim şişman birisi yanı partner ilişkisi özelinde ne gibi bir çekici hissiyat oluşturabilir? yoksa tabi ki bunlar 2. planda kalan konular bir ilişkide ama sen zayıf karakterini sevip evlendiğin bir adama yedirip yedirip onu obez yapar mısın bunu istetecek ne var ben onu merak ediyorum kadın tarafından
EİG için teşekkür ederim :)
rica ederim sorduklarıma cevap olmasa da güzel görüş
Görselde göbek seviliyormuş. Göbüś fetişleri demek ki onlar
kadına da göbeği yakıştırmazlar ama millet gögüs dekoltesine bakar ben pantolonun kemerinin üstünden taşan yağlara bakıyorum :D güzel büyük meme varsa ona da bakarım tabi :D
2. fotodaki adamdaki şans bende olsa varya :D...
Hahah neden?
Ben sevmem
Öpecek alan artıyor.
hak verdim sana düşününce kadın göbeğinde de öyle böyle kat kat oluyo hep yüzey alanını arttırmak için :D
Evet.
güzel göbek nasıl olur dm e gel benimkine bak istersen :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar