😃 Beyler sizin bıyıklı kilolu diye reddettiğiniz kızlar zayıflayınca altından daha değerli oluyor bir ayıktırayım dedim 😅 ben en büyük pişmanlıkları mı lisede reddettiğim kızları 5 yıl sonra eski mezunların toplandığı ortamda görünce yaşadım. Özel görüş alanı bilerek açık bırakıyorum, kilolu kızlarla bu konuyu masaya yatırıp uzun uzun konuşmak isterim 😅(not; bu bir şakaydı)
Kilolu bir kızla sevgili olup spor ve diyet yaptırsam mı daha karlı yatırım olur, yoksa altın alıp yastık altında saklasam mı?
Kimsenin tipiyle kilosuyla dalgagecmemek lazim kilo veriliyo kucukken kizin biri sismandi balina diodum ona sonra o zayifladi ben şistim kutup ayısı gibi ozamandan beri kimsenin kilosuna flan laf etmiyom ☺☺
3
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Resimdeki kizdada gobek varmis basenler ince duruyo fotoda o gobek gdincede ipince kalmis bravo kimse azmini👋👋👋
Böylesi kızları kilolu bıyıklı diye reddeden adamlar çüklerini kaldırsın önce şekerim. Neymiş bu böyle o kilolu bu bıyıklı.. O tipler kızlarla diyalog bile kuramaz ellerini mikiyorlar
Allah razi olsun kardesim EstagfuruLAllah tabiki yardim ederim elimden ne gelirse... Bak Simdi kardesim aslinda hersey senin beyninde basliyor ilk once on yargilarini kır ben yapamam edemem degil yaparim ederim olmali...
Sonra mesela yemeden duramiyor musun ben durucam de zayiflicam ele güne gostercem de hepsi kiskancak de.. en onemlisi bol bol su ic... yemek tabagini kucult azarr azar ye.. yatmadan once asla bisey yeme... aksamlari agir yemekler yeme.. elinde imkan varsa her gun sabahleyin yuruyus yap.. ben insaatta calisttim tarlada calistim gece gunduz demeden calisiodum onunda çok etkisi vardi...
Kahvaltini asla atlamaa her sabah yap.. oglen çok agir tutma ama yogurt ye surekli zayiflatici etkisi vardir... hersey sende bitiyor kardesim sen ne istersen olur sen eminim basarirsin çünku sen Bir kadinsin güçlüsün yaparsin. 😊😊
Ya cok tesekur ederim canim cok sicak kanli geldin bana dime ya biz kadiniz biz yapariz. Ama benim sorunum su ben sabahlari 1 kahve iciyorum asla kahvalti yapamam oglende hic bir sey yemiyorum aksamlari da bir tabak makarna veya kucuk bir tabak kuru fasulye ole seyler sonra da bir kahve, kahvesiz duramiyorum ya :/ ama basaricam inshallah
Kahve ne kadar zararli kardesim olabildigince uzak dur ani ölümlere yol acan bir etken o... ama kahvalti ne kadar iyi yaparsan gün boyu o kadar zinde olursun.. ha birde abur cuburlar asla ama asla yeme icme onlar tatli gorunen hain bir tuzaklar uzak dur... sizde bu azim oldukca basarirsiniz eminim asla umitsizlige kapilmayin Allah büyük yar ve yardimciniz olsun 😊😊
Ne demek kardesim EstagfuruLAllah asıl ben Tesekkür ederim bu yolda boyle buyuk ve güzel adim attiğınız için kendinize çok dikkat edin... hayirli sabahlar 😊😊
Kahve zararlı demişsiniz ama türk kahvesinin şekersiz olanım da ve fazlaya kaçmadan sonra zayıflatma etkisi de var bende kahveye çok düşkünüm ve çokça araştırdım çok abartmadıktan sonra şekersiz olduktan sonra zararı olmaz yeter ki dozunu bilin
@Kiss01 evet dediklerinizde dogrusunuz ama kullandigi dozu veya ne ictigini bilmiyordum kahvesiz duramadigini soyleyince uzak durmasinin daha mantikli olacagini düşundum..
@uyuyan_prenses Yok yorumunuz çok doğru mesela türk kahvesi dışında kafein olan kahveler de kilo selülit yağ yapıyor bende sadece türk kahvesi konuşun da dikkatli bir dozla alınırsa en azından kahvesiz kalmaz özellikle sabahları içilen kahve üzerine kahvaltı yaparsanız hem daha az yemenizi hem de o öğnü atlamamanıza sebeb olur ☺
@fransızboncuk eğer ki gerçekten kilo vermek istiyorsanız öncelikle sizi yavaşlatan şeylerden uzak durun ce kesinlikle ne yediğinizi ne içtiğinizi bilin derim en basit kahve olayı gibi siz ne kadar çabalarsanız çabalayın bir yandan da kiloya destek olursunuz aslında
Okuyarak, kültürlenerek kendine yatırım yaparsan daha iyi olur. Yoksa böyle sana anca beğenmediğin kızlar bakar. Onlar da sadece bakar yani devamı gelir mi bilemiyorum.
Kilolu, zayıf ne farkeder? Şimdi kendini kilolu birinin yerine koy ve sana böyle denildiğini duysan ne hissederdin? Tabi sizin için sadece dış görünüş.
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Kilolu bir kızla sevgili olup spor ve diyet yaptırsam mı daha karlı yatırım olur, yoksa altın alıp yastık altında saklasam mı?
En İyi Cevaplar