Kendimi kirlenmiş hissediyorum napmalıyım?

1 hafta önce tinderden tanıştığım birisiyle dün buluştum falan birşeyler içtikten sonra cafeden çıktık arabadaydık ilerleyip bir yere park edeyim sohbet edelim dedi önce istemedim sonra tamam dedim sohbet ederken benden hoşlandığını sevgilisi olmamı istedi bende duygum olmadığını karşılıksız olduğunu Söyledim birden ağlamaya başladı uzun süredir bir duygum yoktu birine karşı diyerek biraz yapmacık gelmişti ama merhamet duygusu işte tamam dedim sevgili olalım ama içten tamam demiyorsun dedi ne yapmam lazım tamam diyorum işte dedim hissettirmen lazım dedi lütfen bir kere öpeyim dedi dudaklarını işaret etti bende sert bir şekilde hayır dedim sonra öpüşmeye başladık öpüşürken kendine doğru çekti elleri kalçama doğru felan getirirken ellerini çektim ama hala öpüşüyorduk kokumu içine çekiyordu seni seviyorum diye fısıldıyordu sonra kendimi çektim dudaklarımı sildim neyse beni indirdi bir yerde eve gidince haber ver dedi eve gittim haber verdim mesaj attım yanı cevap Yok 1 saat sonra cevap ver yazdım 10 dk geçti Seni üzmek istemem duygu karmaşası içinde anlık fevri konuşmalar oldu ve seni tanıdığıma memnun oldum Yazdı bende sende kendine iyi bak yazdım yalvarcak halim yoktu ama dünden beri kendimi kullanılmış kirli hissediyorum
Kendimi kirlenmiş hissediyorum napmalıyım?