AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Ben varım aşığı bir istek oluyor cinsime karşı şuanda libidom çok yüksek
Bebimde
evet ben mesela kadınlara aziyorum çok pis düşüncemi geciremiyorum ama her kadına degil
Seçicisin yani
Aramıza hoş geldin🤣🤣
Son zamanlarda arttı bu hissim en yakın arkadaşım o kadar hoş geliyor ki
Tanisalimmi
Naptınız oldu mu bi şeyler 😅
Olur
Bu cvb okuyan olur mu bilmem ama hatay da olan bisexsuel olan varsa görüşmek tanışmak isterim
biseksüel olduğumu düşünüyorum şu aralar bı kızla öpüşmek istiyorum garip şekilde
Garip bişey değil
@melisaaa81 öyle mi sende denemek isterim o zaman bu şerefi bana verir misin hahahsjas
Hahah denek miym ben
@melisaaa81 şaka be kusura bakma alındıysann
Sorun değil
Ben şu an böyleyim. Hemcinslerim ilgimi çekmeye başladı
Öylemi 😂
@melisaaa81 Evet
Bi anda olunca bişey değil
@melisaaa81 Olsa çok güzel olur ama bir anda değil zaten bir süreç olsa bile eminim sürekli isterim
Anladım
Evet lezbiyen değilim ama kadınlara ilgi duyuyorum son zamanlarda erkeklere de aynı şekilde
Evet bu sıralar bayanlar daha ayrı ilgimi çekiyor ve heycan veriyor
bende ilgi duymaya başladım
Bazen bana da oluyor ya canımın kadın istediği de oluyor ama bazen
Ekle bakam
Yaşamasan bilemezsin dene o zaman anlarsın
Bendede öyle olmuştu ama artık öyle hissetmiyorum kızlara karsi
Bunun üzerine konuşmak ister misin
Yoo gerek yok insanlık hali olabilir ama insan kendisini Böyle alistirmamali kız ve erkek vardır kız kıza olamaz
İnsanları baydın ba shdjjdkd bı kını hıkkındı kınışmık ıstırmısın sbsjjdjd
Ben varım ama cekiniyorum
Bana dönüş yaparmısın
evet bende de var o durum
@catwalkcat ben çok merak ediyorum bu lwzbiyen konusunu nasıl bir hiss olduğunu felan
Benim oldu ama çözemedim aslında bende arkadaş olarak mi yoksa farklı mi seviyorum diye
Neyi çözemedin
Benimde çok fazla ilgim var yaaa acayip hemde
Merakım var
Benimde
Anladım
Bana yazabilirsin
Niye milletin yorumuna Abaza bunlar vs diye salladın
Öyleler çünkü
Çoğu erkek
Bendee
Biseksuelim :)
Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
Çok istiyorum böyle bir deneyim
Yaşanılabilir
Bende istiyorum :((ama hep sahte hesaplar var. Sirf bu programa kaydoldum belki bulurum diye. Yardim pls 😪😪
Duygusal anlama degil ama sadece deli gibi bir bayanla sevismek istiyorum sadece 🙈🙈😊😊
@Güneşş24 mesaj atar mısın?
@gizemhtn efendim canimm
Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
@Güneşş24 Birisini bulabildin mi bari?
6 yıldır erkeklere karşı hissizim.
İlgim var ama güvenilir biri çıkmadı henüz. 😭
Ayni durumdayım, hiç deneyimleyemedim henüz hem dost hem yakınım çok yakınım olsun istiyorum
Gerçekten mi 😂
Gercektenmi diyip kahkahanı anlamadım pardon
Çok yapmacık geliyor 😂
Bu sorudaki görüşler 😂
Yapmacık geliyor ama an an takip ediyorsun belliki bu soruya gelen tüm yorum ve görüşleri
Evet merak ediyorum çok ilginç yorumlar var çoğu erkek 😂
Evet bende farkındayım... nedende senin de erkek olduğunu düşünüyorum
Ahaha nerden vardın bu kanıya
Minyon bir kızım
Çünkü benim yorumum bi yoruma oldu direk soruyla ilgili değilim.. ve niyeyse sen bu yoruma atladın ve başka bir cumle ile dahil olabilecekkken gercektenmi 😂 diyerek çok antipatik yaklaştın cidden konuya
Böyle bir soruya 320 görüş gelmiş ve soruyu takip ediyormuşum bildirim geldi ilginç bişey değil yaniii
İyi geceler minyon kız... sende daha saçma bi yorum gelirse banada haber ver 😘
Çoğu saçma zaten 😂
Haha tamam:)
@İsimsizruh89 yaz
Bazen erkeklerden bıkınca 😂
👍
evet denemek istiyorum
Çok ilgimi çekiyorlar
Ben biseksuelim
yalnız değilsi. bende de aynı durum var
Ben lezbiyen im hangi kiz görsem hoşuma gider
Hayır öyle bişey hiç olmadı allah korusun
Niye allah korusun ya ciddi anlamda desteğe ihtiyacın var senin eşcinsel insanlar öcü mü çarpar mı sbsjjdıd aman allah bizi sizden korusun
@Medkit iğrenç geliyor bana
Bana da senin gibi at gözlüğü takanlar ve bundan memnun olanlar iğrenç geliyor
@Medkit iyi ne halin varsa gör,
Cinsel ilgi evet ama duygusal ilgi olmadı
dimi evt
@duruymuş tanımadığın bi erkek yerine bi kızın yanında çıplak kalmak daha güvenli geliyo bana sonuçta ihtiyacını gideriyomusun evet
Benim öyle derdim yok lezim zaten :)
Konuşmak istermisin?
@miraym0 Sevgilim var üzgünüm
@miraym0 ben konusmak isterim
@miraym0 yaz bana