Biliyorum artık bir artım kalmadı. Sıfırdan baslamak artık sadece kendime odaklanmak istiyorum. Maddiyat konusunda eğitim vs sonra iş bulucam. Erkekler bakire olmayan kadınla gelecek düşünür mü? Doğuda yasarken evlenebilir miyim? Yoksa ailemi alıp İstanbul civarlarınamı geleyim? Düşüncemiz vardı ben kalkıp gelsem peşimden gelirler orada da yadırganırmıyım sizce? Üniversite de sevgili olaylarına kendimi kaptırmıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz bakire olmayan kadınlar, kendinizi bu yüzden değersiz görmeyi ne zaman bırakırsınız? Seks yapmış bile olsa, bekar bir kadını değerli kılan şey karakteridir, cinsel geçmişi değil. Seks yapmış olmak seni ahlaksız veya kötü biri yapmaz, bunu anlayın artık. Bunun tam tersini düşünen erkeklere de yüz vermeyin, evlenip de üremesinler. Bu tip erkekler kadını birey olarak değil, bir mal veya eşya olarak gördükleri için "ikinci el" almak istemezler. Size insan olarak değer vermeyen biriyle de işiniz olmamalı.
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız. Çok üzerine düşüyorum bunun farkındayım. Kendi değerimin farkında olup maddi olarak iyi yerlere gelip kendimi güzelleştirip değer verdiğim zaman fark edecek oda değerimi. Bazı seylere adım atmayı düşünüyorum bende bu sefer ondan vazgeçicem
- +1 yıl
Bu kafadaki bir erkeğe yol ver, değerini ona ispatlamak zorunda değilsin. Birisine değerli olduğunu göstermek için değil, kendin için yap maddi durumunu düzeltmeyi, kariyer yapmayı, çekici bir kadın olmayı. Sen sadece kendi değerinin farkında ol, bunu birine göstermeye çalışmak nafile çaba. Sonunda "ulan ben ne kaçırmışım" demeyecek. "Zaten bakire değildi" diyecek. Sen değerlisin, unutma. Bakire olmaman bunu değiştirmez.
- +1 yıl
Sana bu şekilde değer verecek, seni bir vajinadan ibaret görmeyecek biri de umarım karşına çıkar.
- +1 yıl
Sakın ola ki kendin için "bir artım yok" diye düşünme. Bakire olman ancak kadını sıfır eşya olarak isteyen erkekler için artı olabilir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğudasın ve sanırım bu kişide doğulu niye senin hayatını etkileyeceği halde yaptı ki. Ailen çevren biliyor mu kızlığını kaybettiğini. Bilmiyorsa önemsememelisin. Tövbe kapısı açıktır. Sana ibret olsun hayatına temiz devam eder iyi yerlere gelirsen seni iki bacak arana bakan birine denk gelmezsin. İnancında olan, bir şey yaşadıysa zaten bakire hakkım değil istemem doğru olmaz der. Peygamber eşlerinde dul olan vardı ama zinaya bulasmıs değillerdi onlar. Bilerek bozduysa o kadar şeyleri bilmesine rağmen iyi değilmşş o kişi seninde sucun olabilir ama artık geçmiş. Tövbeni et ayıbını ört yoluna bak dersine çalış.
029 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes yarın için ne yaptığına baksın.. haşr suresi 18. Ayet
Soran+1 yılO Aydınlı ama ailesi be yasam sartları doğuda yasıyor Şu an ama isterss orayada gidebilir sözde benim için gelmiş..
Cevap sahibi+1 yılSenin kız çıktığını gördü demi niye yaptı veya kabul etmiyor
Soran+1 yılOrtada bir bebek süphesi bar suanda dün gece bunalıma girdim ve ben ayrılığı düşünürken konusmaya çalıstım ulan aramız bugün düzeldi tamam istemiyorum cinsellik yok birdsha dedi ama sanah çok tartıstık önceki gün beni kovmustu ben barısmaya gittim benimle ilişkiye girdi ve hap al dedi sakın böyle bir aptallığa girme kapılma saçma seylere ben Cocuk istemiyorum dedi
Soran+1 yılSırf bu yüzden beni kullandığını düşünüp içime attım olan biteni aradığında konustum. Heveslenmedim değil doğrusu. Amne olma hakkım eğer Şu an varsa elimden almaya calısıyo ben ona söylemiştim kondom kullanmasını 2 haftadır aralıksız korunmasız ilişkiye o girdi Şu an sorumluluk almıyor..
Cevap sahibi+1 yılEngel olsaydın keşke ama senin kız olduğunu kandır vs gördüyse günahına girmiş bide duzenli yaptınız Şu an sana yukluyor herseyi ah kardeşim nikahsız niye girersinizki
Soran+1 yılAilesi yüzünden korkuyor sanırım çünkü hala babasından harçlık alıyor dersaneye gidiyor
Cevap sahibi+1 yılEvi yok mu senle nasıl birlikte oluyordu. Niye bu işlere girişiyorki
Soran+1 yılHersey çok karısık inanın bana.. Ama olan biten bu kısaca.. Cocuğu doğursammı bilmiyorum cana kıymakta istemiyorum cesaretimde yok avana adamı ikna edebilir miyim bilmiyorum varsa bu mucizeyi içimde yasatmak istiyorum olmasa sonrasında bosansın ama cocuğuma sahip çıksın istiyorum. Krndim için değil hayata tutunmak için sebebim olsun beni sevmesede olur bir beklentim yok o konuda ama ağlarken falan yanımda destek oluyor her zaman su durumda istese gidebilirdide oda korkuyor bazı seyler için. Biz daha küçüğüz ama yapabilirmiyiz bunu bilmiyorum basarmak istiyorum ona tıtunmak beni bırakmasın diye herseyimi ona göre ayarlarım ama bu cocuk eğer olusmussa öldür demeesin çok günah işledim zaten ben bunun ağırlığını vebalini tasıyamam..
Cevap sahibi+1 yıl1hafta olmadıysa git aldır cana tutunmadığı için günahda değil
Soran+1 yılKendi adına Şu an yok ama seneye beraber gidicez nişan yapıcaz diyordu sana istediğin ne varsa vericem benimle yasa dedi varnısın benimle bu yolda olmaya dedi. Duygusal bosluğuma geldi hersey yani o gel dedi bende inandım ve gittim
Soran+1 yıl5 katlı sadece kendi evleri var miraslar yatırımlar dediğim gibi cocuk bakmak istese bakar. Aile muhafazakar ve narsist cocuğun kendine güveni yok ben o soğukta ıslanıp gelmişim bana o kadar kızgın ki kovmasına rağmen o yağmurda ilgilemdi eve aldı ağlamama müsaade etmedi battaniyeye sardı yani şu seyler bile bana o kadar değerli geliyorki beni ailem önemsemiyor böyle
Soran+1 yıl2 haftadır düzenli ilişki var.. Tutundumu bilmiyorum tedt yapıcam
Cevap sahibi+1 yılKorun ve tövbe et kardeşim benim ya bak aynı yaşlardayızz ben bu tür şeyler olur diye erkeklere dahi yaklaşmam. Aileden yana seni anlıyorum ama seven insan kullanmaz böyle ya. Gerçek sevgi bu değil faydalanmaktır. Uzak dur cinsellikten bak bakalım devam edecek mi sen kimseye muhtaç değilsin ailen var namusun var iffetini sakın. Ayette kızlığını koru yazmıyor iffetini sakın yazıyor? Tövbeni et lütfen geleceğin için.
Cevap sahibi+1 yılKendisi veya sen muhafazakar sayılır mısın. Dinden ötürü böyle bir inancınız varsa ikinizde tövbe edin
Soran+1 yılEvet muzafakarlık var adamda namussuz diceğim birşeylerini görmedim önceden çok açık giyinirdim onunla değiştim Şu an sadece basım açık ben ona karısmam zaten diyor ama geniş giyorum ayak bileklerine kadar indiriyor benim pantolonu. Crop tayt giyordum eskiden Şu an oversize sweat tayt ve simsiyah giyiniyorum coğu zamanda bol esofman tarzı. Kısacası onunla iken ona benzedim benimde bazı huylarım ona geldi. Evlilik olur mu sizce sanki ufakta olsa cabasını görüyorum sadece yatmak için erkek beraber olsa aklından sasece bu geçer kadının hislerini duygularını öenmsemez diye düşünüyorum. Ama bana karsı sadıkta aramızda benim ne erkek arkadas cevrem var nese onun konuştuğu kızlar var olsada haber verir ama olmaz yok zaten en basından beridir dedi hiç 3. Kişiler yüzünden de tartısmadık sadece birbirimizi yiyoruz sinirden ama ayrılamıyoruz. O özür diliyor ben onsuz yapamayıp affediyorum veya ben üzsem asla bırakmıyorum gidip sarılıp af diliyorum hemen barısıyoruz. Bırakmam seni ama köpeksin sinir ediyorsun beni diyo sarılıyor mesajda asırı soğuk mesela ama yanımda iken Hanımcı erkek gibi oluyor
Cevap sahibi+1 yılDindarsa niye gunahına giriyor🤦🏻♀️ nasıl kıydı cidden sana. Evlilik olmasa bile karılığını yapıyormussun zaten kardesim. Her zaman istediğini verme nikahsız yasamak gercekten kötu
Soran+1 yılHaklısınız be artık o yok dediğim gibi akıllandım elini bile tutmucam kendisi istemiyor bunu
Cevap sahibi+1 yılZorladı mj peki ilkinde farkındasındır bozulacağının istemesende bir anda olur derler. Erkek o nefsine zor hakim çıkar ama kadınsın herseyi bilir hissedersin. Mesafeni koru koruyabildiğin kadar. Ama sevdiği için karşılıklıysa ne kadar desende dokunmak ister çünkü heryerini görmüş tatmış zaten. İlk dokunduğu kızsan , duyguları nasıldır bilmem ama yerin ayrıdır. Her erkekte aynı mıdır bilmiyorum ama kanı gördüyse bakireliğini bozarken bağlanıyor çoğu bazılarınında sorumluluk almak korkup kaçıyor umarım sana yaptığından sana sahip çıkar seviyordur gerçekten.
Soran+1 yılAyrılmak istemediğine göre bizden vazgeçmek istemiyor
Soran+1 yılEvet zorladı Çünkü ben korkuyordum yavas yavas alıstırdı 2 hafta falan ikna etmeye calıstı hrr defasında o ilk girdiği günde de gecesi kendisi aradı ben hafif bir pişmanlık hissetmiştim
Soran+1 yılBana doymuyordu bitmiyor ben onun kadar buna istekli bir kızda değilim olan oldu zaten simdi de sanırım istediğim dısında bu olay adam mutlu olsun diue sürdürüyorum çünkü pozisyonu daha değiştiremedi öyle küçüldü orada. * güç sanıyorlar ama bana göre ben onun kalbini seviyorum sekse hiç iştahlı değildim tek değişen sey Şu an sadece kadınım yine utanıyorum bu arada hani * kız bacım olur gözüyle bakanlar falan oluyor ya ne bileyim aksine daha kapalı giyinip olgunlastım ruhen de
Soran+1 yılEvet resmi değil ama karısı gibi oldum be beni rahatsız eden sey de bu
Cevap sahibi+1 yılSahibin olmak istemiş. Ama cidden doğru değil. Öncesinde arka veya oral olsun normal yakınlaşmalar oldu öu bence olduysa o yönden yürüyüp senide yoldan çıkarmış. Seni sahipleniyorsa bırakma ama mesafeni koru nikahlı yapmak varken helal yoldan niye böyle yapmış bir sor. Sadakati sevgiyi kaybetmeyin yolunuzda hayırlı olanı seçin
Cevap sahibi+1 yılBak böyle yaşayanlar var mı var ama geleceği cidden etkiler nikahsız karı koca gibi yaşamak vs. Az çok videolara baksanız birlikte anlarsınız. Ben cevremde birinde gördüm aklını kurcalamasın ama bakireyim dediği halde inanmadığı için birlikte olmuş kanı gördükten sonra inanmış ama zihniyete bak yani ayrılan oluyor bağlanan da. Bağlılık ve mantık önemli şeyler. Kız değilim diye üzülme bunun önemi yok. İyi yönlere bak artık. Yapacak bir şey yok en azından ped takmana gerek yok tampon takabilirsin rahat rahat🙂 bu konuda kendini baskılama. Onada söyle karısı değilsin seni tatmasına izin verme taviz verme yani. Sevgili oldukça yakınlasırsın ama dozunda koru. O zaten bozdum benim oldu yol açık problem olmaz gibi düşünebilir ama kızlık zarının olmaması senin her zaman seks yapacağın anlamına girmez kafana takma
Cevap sahibi+1 yılGelmez*
Soran+1 yılHaklısınız zaten dün bunun tartısmasını yasadık artık onunla ya bir yolda yürücez ya da yoluma bakıcam.. Tesekkür ederim yorumunuz için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, bir şey olursa guncelleme yaparsın takip ederim hersey gönlünce olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🤲🏻✨
Soran+1 yılİnsallah.. Tesekkür ederim tekrardan🤗💗💗
+1 yılHayatın bekaretten mi ibaretti. Neden bacak arana sıkıştırdın kendini? Evlenmek hayattında kaç problemi çözecek? Yeterince hazır hissediyor musun? Başkaları ne der diye yaşarken gözündeki at gözlüğüyle kaç gün daha ağlayarak uyuyacaksın?
011 Yorumla
Soran+1 yılOlgunlasıp hayatımın direksiyonunu elime alana kadar sanırım. Şu an üzülmeyi hal ediyorum hepsi ergenliğimde yaptığım hatalar bir anlık heveslerden ibaretti. Sadece oturup bir düşündüm şu duruma neden geldiğimi ve fark ettiğim sey duygusallığı bir kenara bıraktıktan sonra doğuda yasamama bağladım herşeyi çünkü ruhen burada mutlu hissetmiyorum kendimi ve huzursuz olmam pamik ataklarımın sebebi baskılamıs olduğum seylerin gün yüzüne çıkmasıydı. İntiharın eşiğinden döndüm artık hayatımda yeni birşeyler yapmak sıfırdan baslamak istiyorum en basında ise yasasığım sehirden zorda olsa sonunda kopabilmek
Soran+1 yılVe bunu basarabilirsem ailemde yanıma gelicek ailemi tanıyorum çünkü ben aldığım bir karardan sonra o kararımdan dönmediğim zamanda beni destekliyorlar maddi olarak. Manevi belki olmasada. Zoru basar diye diye beni bu duruma getirdiler. Sevgisizlik yüzünden duygusallığımdan utanıyorum ağlamak bana hep yanlıs gösterildi ama sinirlendiğim sırada da ben hep ağlıyorum
- +1 yıl
Etrafındaki herkes neredeyse sen böyle düşündüğün için mutsuz ol diye çabalayacak zaten insanları bir yerden sonra s. Etmeyi öğrenmelisin. Büyümek sancılı biliyorum. Geçeceğine inan kimsenin seni üzmesine izin verme. Sevgiyi sen kendine ver kimseden bekleme beklersen yaralanırsın insanlar hele ki kötü insanlar pusuda bekliyorlar adeta en ufak bir taviz de canını yakarlar. Başka şehirde mutlu olacağına inanıyorsan evet şehrini değiştir. Ama öncelikle kendini sen bu şekilde hor görme. Sen kendine acımazsan kimse acımaz.
- +1 yıl
Ayrıca ağlamak utanılacak bir şey değil ağlamanında sebebi önemli kendine acıyarak ağlama mutluluktan ağla mesela 😊
Soran+1 yılAbla 23 yasım çok acıyor çok fazla ağır geliyor her şey. İnsanlar bana çok travma yasattı hayattan bir an vazgeçmek istedim bedenimden kendimden tiksindim. Baskılara insanların koyduğu seylerle yasamaya boyun eğdim zamanda bunlar Şu an patlıyor içimde neler yasıyorum bilmiyorum zamanında olan seylerin öfkesi kusuyor içimde. Doktora gittim aileme anlatmaya çalıstım yalvardım iyi değilim duygularımı kontrol edemiyorum dedim psikolog dediler maddi gücüm yoktu ailem duygularımla alay etti. Sadece abartıyorsun diyorlar bazı seyleri bugün kadın olduğum bilinse öldürülücektim zaten ama daha 23 yasındayım ben yasamak istiyorum beni seven bir babam ailem yok belki ama beni seven koca bir esim olsun istiyorum bu hayatta ama o kadar zor ki hayat. O kadar fazla narsist vardı ki iş hayatımdan vazgeçtim dersane zaten imkanım yok eve geçtim derse verdim kendimi çevremi bitirdim koca bir sıfırım Şu an sadece düzgün bir bölüm okumaya sehri terk etmeye odakladım Kendimi ama biraz korkuyorum geleceğim adına attığım her adımda bacaklarım titiriyor
Soran+1 yılUmarım.. Mutlu olmak istiyorum artık bazı seylerin farkına fazlasıyla vardığımı düşünüyorum kimi beni sevip kimi beni sevmediğini neler yapmam gerektiğini çok acı çekerek öğrendim ve bazı seylere hayır demekle vazgeçmek ile bir adım adım Şu an duygusal olarak bana zarar veren insanlar hayatımda yok o yüzden üzülmüyorum hissiz hissediyorum
- +1 yıl
İnşaallah geçecek İnşirah ı bilir misin? Bol bol oku ben sana inanıyorum sen de kendine inan. Bunaldığında benimle her zaman konuşabilirsin içini dökmüş olursun aklını kullan sen bunlar geçecek ve seneye ula geçen sene nasıl saçmalamışım diyeceksin
Soran+1 yılİnsallah abla Tesekkür ederim ❤️
Soran+1 yılİnşirah suresini bilmiyorum onada bakacağım artık Allah ile dertlesmem gerekiyor sanırım beni çok bekledi belki bu yüzden se yaşatıyor bunları kulum banaa dönsün diye ama hep sırtımı döndüm ben ona bir süre önce küsmüştüm asil olmayan seyler için sanırım özüme dönmem gerekiyo artık. Tövbe edeceğim..
Soran+1 yılBana din çok yanlıs öğretildi benim elimde olmayan seyler oldu ve soğutuldum bazı seylerden. Ama biliyor beni görüyor kalbimi hissettiklerimi belki affeder beni
- +1 yıl
Belki değil aslında o. Sen yanlış öğrendiğini biliyorsan sorun yok yeniden öğren. Bak sana kapyala yapıştır yapıyor o kadar güzel açıklayamam belki
De ki: “Ey günah işleyerek kendilerine yazık eden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümîdinizi kesmeyin! Çünkü Allah, bütün günahları bağışlar. Şüphesiz O, çok bağışlayıcıdır, engin merhamet sahibidir."
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir Bırak bu ayakları ya bir zevk için yatmış kalkmışsın O da sayısı belli değil yorumlarda da ağlayıp zırlamışsın yok Bilmem bazı şeylerin farkına vardım da hatalarımı Fark ettim de onların hata olduğunu yaşamadan önce de biliyordun Kızlar nasıl evleniyorsa evlenip gitseydin sende şimdi bir koca merakı başlamış Onu birkaç kişiyle yatmadan önce düşünecektin evde kalma korkusu başladıktan sonra değil
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel değilsen veya zengin değilsen. bence zor. yani evlenirsinde karşı tarafında bir sorunu vardır yaa çirkindir ya fakirdir ya da sorunlu insandir
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyle söyleyeyim güzelliğim bes para etmiyor..
+1 yılSevilir İstanbul'da daha rahat edersin bekarete takılmak mantıksız
024 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yasadığım coğrafya ilede alakalı bu çok yordu burası beni
- +1 yıl
Kıyamam sana. Bekaretini eski sevgilin mi aldı
Soran+1 yılSuanda sevgilim oluyor ama evet öyle oldu
- +1 yıl
Diğer yorumlarını okudum güzel becerememişte sanırım. Hem doğru düzgün seks yapamadin hem bekaret gitti üzüldüm. Sana benim gibi deneyimli o işte iyi niyeti ciddi biri lazım
Soran+1 yılOnu seviyorum onunda beni sevdiğini düsünüyorum ama gebelik şüphem var bu işi hallet istemiyorum diyor ben sğır bir bunalıma girdim eğer gebeysem zaten zina oldu cocuğun canına kıymak istemiyorum don zamanlarda tuhaf hissediyorum midem bulanıyor anormallikler yasıyorum tansiyonum düşük moodum düşük..
Soran+1 yılBen bebeğimi kaybetmek istemiyorum..
- +1 yıl
Ayrıl ondan buraya gel doğur çocuğu
Soran+1 yılVarsa böyle bişey istemiyorum bakmak istese bakardılar ailenin durumu çok rahat 70 binden fazla maas gelirleri yatırımı var anne babasının. İstese sahip çıkardı Şu an baba olmak istemiyorum dedi gözlerimin içine bakarak duydun mu dedi çok incindim.. Zaten bu yüzden ayrılmayı düşündüm tüm gece ondan dün cinsel hayatımızı bitirelim dedi biliyorum hiçbir sey eskisi gibi olmucak banada sırf dokunmuyo diye tekme atacak ortada kalıcam
Soran+1 yılNasıl bakıcam? Hamile iken. Tek basıma basıma iş gelmezmi. Biraz cesaretimde yok dıs dünyadan korkuyorum
- +1 yıl
İçine mi boşalttın onu? Hemen ayrıl bence ondan seni haketmiyor çok net
Soran+1 yılBekar anne olmak türkiyede pek noröal bişey değil çünkü. Hayalim zaten İzmir'de yasamaktı ama gücüm yetermi bublara Şu an emin değilim
- +1 yıl
Yani zor olacak ama ailen yardım etmez mi? İşe girip hem çocuk bakamazsin
Soran+1 yılAilem duysa ya eblenmek zorunda adam benimle ya da bebeğimle beraber beni öldürürler
Soran+1 yılAdamın polis çok vsr çevresinde beşa olma basına bu işle diyorlar kapatırlar sesimi kestirip çünkü devletle ilgileri var bunların
Soran+1 yılAilesi çok sağlam bir aile değil anne babaa ayrı yasıyor ama bosanaamıyor cocukta daha 21 yasınsa8ne hissettiğini oda az çok bilmiyor
Soran+1 yılCocuk istememesi bir yandan haklıda ama onun cocuğu bizim çocuğumuz olacak bu yasamaya hakkı olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılHayır parasınıda istemiyorum gerçekten cocuğumla bana sahip çıksa basta verdiği o sözü tutsa yanındayım dediği ileride ne olur bilmiyorum ama o cocuğu öldürmek istemiyorum ilk deneyimde birde tuttuysa ilk ve son kez bu duyguyu yasamak istiyorum anneliği heves ettim..
Soran+1 yılEn azından ileride bosansa bile cocğumla kendi basımın çaresine yine bakarım hayata tutunmak için nedenim olurdu. Kendimi çok yalnız hissediyorum
Soran+1 yılBen içime bosaltmadım geri çekilme yöntemiyle arkadan girdi bosalırken çıkıyor dün emin değilim dediğinde ödü kopuyordu anladım birşeyler ters gittiğini belli etmemeye çalısıp sakın dediğinde amlasıldı zaten ne yaptığının oda farkında
Soran+1 yılİstemiyorum dedim anlamadı kondom kullan dedim bana mikroplumusuna getiriyorsun dedi zaten birley söylemeye çalıssam kadının söz hakkı yok senin istediklerinin önemi yok dedi. Beni kızdıran seyde herşeye tamam dedikten sonra olan biten sorumluluğu da bana yükledi ben hiçbir sey yapmadım yine hiçbir sey yapmadan bunun altından kalkmak neden bana düşüyor..
- +1 yıl
Ben de korunmam seks yaparken mesela. Senin gibi tatlı birinin de içine gelirdim ondan eminim. Çevresi var veya yok sorumluluk almak zorunda
- +1 yıl
Anaç birisin çok tatlısın çok etkileniyorum böyle kadınlardan
Soran+1 yılben ona aidim umarım aramız en basta kavga eserken iyi bir evlilikle biter Allah'a tövbe edip dua edicem onu istiyorum çünkü ama Allah için seviyorum
- +1 yıl
Benim ol istiyorum
+1 yılBakır olmayan erkek sevilir mi peki herkes kendi dengini bulması lazım
020 Yorumla
Soran+1 yılBundan tecrübe ettim ki bskir erkekle beraber olmayın kızlar. Kadınlığınızdan soğursunuz heleki ilk deneyimi ise. Benim için tek güzel yanı ilklerini benimle yasamasıydı umarım ileride kocam olur olmazsa o boslukla susnki yasadığım durumla güçlü durmak zorundayım
- +1 yıl
Yani diyorsun ki Bakır erkekle asla olmayın diye
Soran+1 yılEvet. İlk olarak özelsin ama sonu olurmusun orası olduğun erkekle belli olur zamanla
- +1 yıl
Haklılık payı var yani erkek sonuçta
Soran+1 yılBirde bazı seyleri tam olarak bilmediği için gerçekten sana iyi seyler yasatamıyo duygularını o an sende Bakireysen anlamıyorsun. Benim durumum bu her gün kavga ediyoruz ayrılmıyoruzda. Ama seviyormu da bilmiyorum hep eleştiri benden hiçbir konuda memnun değil sürekli değiş değiştir Kendini diyor ve her tartısma sonunda ben gözünde kötü adamım au kalıbada soktun vay be yazıklar olsun sana diyor hee tartısma sonunda ağlayan ben pişman olan o ve bu durumu yasıyoruz
Soran+1 yılEvlenirmi gelecekte bilmiyorum ama ben en kötüsüne Kendimi hazırlamayı düşünüyorum
Soran+1 yılVe seks yaptıktan sonra kadında da erkekte de bir düşünme seyi var kadında pişmanlık o kesinde erkek bir karmasa yasıyor çok fazla. Seks yapıp bırakan erkek kitleside var biliyorsun benimki de sey dedi açık açık basıma kalma diye ona olan güvenim bu yüzden sarsıldı cinsel ilişkiyi bitirdik. Heleki Hamilelik suanda varsa ve onun yüzünden ben bebeğimi kaybedip canada kıyarsam onun baskısıyla onu asla affetmicem ben ayrılıcam ondan
Soran+1 yılAnne olmayı çok istiyorum çünkü karnımdaki bebeğin varsa sucu ne ama oda haklı daha 21 yasında baba olma sorumluluğu Şu an fazla gelebilir haklı olarak ama ona defalarca söyledim kondom kullan diye yapmasaydı kendisi beni su duruma koydu
- +1 yıl
Gerçekten senin adına üzüldüm hayır haklı değil benim başıma kalmak nedemek ya naneyi yerken aklı neredeymiş kusura bakma ama ondan baba falan olmaz sana nasılsa iki sonra bebeğine nasıl olur empati yoksunu düşüncesiz kaba o kadar sinirlendim nasıl bir erkek sana sahip çıkacağına öyle mi diyor karaktersiz gerçekten
Soran+1 yılBen bebeğimi aldırmak istemiyorum.. Ve Şu an var birseyler hissediyorum 2 haftadır aralıksız girdik ilişkiye kondomsuz hatra dün emin değilim dedi eve gittiğimde mide bulantısı arttı zaten ilacı almalımıyım hala emin değilim bebeğim varsa düşer mi 3 güne kadar etkisi varmıs ama bu 2 haftada olustuysa eğer gidip aldırmam gerekiyomus netten baktım biraz. Akıntılarım arttı mide bulantısı düşük tansiyon halsizliğim var
Soran+1 yılKusucak gibi oluyorum gelmiyor ve karnımda birseyler var kalçadan bele bir ağrı ilişkiden sonra artmaya baslıyor kemdisi zaten dün söylemişti çok ileri gidiyoruz diye o istediğinde geri çevirsem bile sus demesini biliyordu Şu an olamlstı kabul etmiyor
- +1 yıl
Eğer karında bebeğin varsa umarım bir şey olmamıştır ve doktora git ilişkiye de girme sakın
Soran+1 yılİstemiyorum diyor ama
- +1 yıl
Onu karar verecek ya yazık değil mi sana kurtul bundan gerçekten hayatını zehir edecek
Soran+1 yılAma ortada olan bir bebek var Şu an bugün test yaptırıcam kesinleşirse kan vericem. O habı al diye ısrar etti bana
- +1 yıl
Umarım hersey gönlünce olur inşallah
Soran+1 yılOldu ya da olacak orada söz hakkım yoktu Şu an olanları onun kararıyla son verdirmem zoruma gidiyor yani kullanmasam hamile kalıcam. Bile isteye olacak sen bela oldun demesiyle yok olurum ortadan dedi ben korkuyorum suanda ne düşündüğümü bilmiyorum
Soran+1 yılBüyük ihtimalle sonunda bebekten de ondan da vazgeçicem
- +1 yıl
Bebeğinden vazgeçme asla
Soran+1 yılGeçmek istemiyorum zaten anaç bir yapım var ve hayatımda iyi giden hiçbir sey yok belki o olsa ona tutunurum zaten beni seven önemseyennbir ailem olsaydı Şu an bu durumda olmazdım. Ben ilk kez kadın oldum ve anne olmaya heveslendim Biliyormusunuz bu hissi düşününce hosuma gitti
mikilmiş mamın davası olmaz ama kolay kolay öyle iyi aile çocuğu falan bulup evlenmezsin. ancak bir şaşkın acemi bulup aşık edersen olur...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kendin bulursan kabul eder evet yeni bi baslangic yap hayata kusmek yerine
03 Yorumla
Soran+1 yılİntiharı da bir süre önce düşünmüştüm sonra ailem bunu yapmasam yapacağını ama sanırım evet hayatımdan su en güzel yaslarımda vazgeçmek istemiyorum. Evet kötü yasam tecrübeler edindim belki ama yinede gülebilir ve birşeyler değiştirebilirim diye düşündüm
Soran+1 yılİnsallah.. çok Tesekkür ederim
Bakirelige takılan çok yok şu zamanda. İnsan olmak önemli olan
023 Yorumla
Soran+1 yılBenim duygusal bosluğuma geldi hepsi yaptıklarım zaten tanısalar su durumda bile isteye yapacağım sağlıklı kafayla alınan bir karar değildi hatta ben bile yapmadım bunu erkek kullandı bunu.
Soran+1 yılPeki ondan sonra basarabilirsem kimseyle iliiki yasamayarak olgunlasıp işimi hayatımı kurduğum zamanda evliliğe hazır olurmuyum? Artık tüm niyetim bu yönde
Soran+1 yılÇok korkuyorum 30 yasıma gelip evlenemeyeceğimi..
Soran+1 yılAmacımda o yönde ama insanız olur ya isteriz canımız çekiyor mutlu evlilik seven bir koca. Sonra kardeşlerim evlense işte benden önce bunlarda biraz beni düşündürüyor ne olucam diye
Soran+1 yılPeki.. Tesekkür ederim yorumunuz için. Yani bilmiyorum yasadığım yerden mi yoksa 30 yasıma yaklasma seysindenmi ağır bir bunalıma yani giriyorum. Hep düşünüyorum bazı seyleri birde aldatılma olayları oldu 3 yıl önce beni sarsan kadınlığımdan olma nedenlerimden biriside bu olmustu zaten. Ağır panik ataklarım var bilimcimi kaybediyorum erkek Arkadasım Şu an yanımda ama sürekli kavgalar ediyoruz cinsel hayatımızı bitirdik ben onunda gidebiliceğini düşünüyorum suanda ama onu sıkmıyorum kalkıp içimde ağlayarak Mosmor oluyorum yanındayım diyor ama yoksun bosluk diyorum orası hissetmiyorum birşeyler diyorum ve toplum algısı 3 ay sonra bekle diyor bırakır diyorlar ee bende muzafalar sehirde yasıyorum insanların düşünceleride beni etkiliyor çok şükür öyle kapalıda değilim bazı seylere ama inancım ve imanım var. Vicdanen yasadıklarımdan pişmanlık duyuyorum
Soran+1 yılSebebi benim işte duygularımı kontrol edemiyorum. Onuda üzdüm travması vardı söylememem gereken bir şey söyledim kapıdan kovuldum ertesi gün yine geldim affetsin diye yine kavga ettik yağmur yağıyor ben ıslanmısım üsüyorum içeri aldı ilgilendi falan istemiyorum sadece affetmeni istiyorum dedim bana yazıklar olsun sana verdiğim emeğe dedi ne yaptımsa geri adım atmadı zaten dayanamadım gidiyordum çantamı aldım ağlayarak çıkarken gidersen yüzüne bakmam birdaha dedi aldı odasına az çok anlamıssınızdır sonra olanları ve hamile olabiliceğimi düşünüyorum mide bulantısı vardı birkaç gündür 2 haftadır aralıksız İlişkiye girdik zaten yeni kadın oldum ve bana fazla geldi duygularım iyice karıstı yeter dedim sonrası iste malum onun gözünden bakılınca onun kötü bir adam olduğunu kadınları sikip sikip atan bir erkek olduğumu görüyormus bana baktığında onu gördüğüm. Bitiriyoruz ilişkiyi dedi. Büyük ihtimalle de bu ilişkide sağlam bie darbe aldık ben kafadan bittiğini düşünüyorum zaten. Hayır aldatma asla düşünmem bunu yasayıp 3 yıldır kafayı yiyen ben asla aklımın ucundan geçmez ama onada sanırım biraz güvenmiyorum bende yasadığım su psikoloji ile onunda güvenini sarstım dürüst olmayarak ama sandığınız gibi 3. Kişiler yok bu yüzden hiç kavga etmedik. Ben bazen yoğun olarak duygulara kapılıp kendi dünyama çekiliyorum. Yanındayım diyor atlatırmıyız bunları bilmiyorum açıkçası. Sanırım ona tutunmak yerine hayatıma tutunmaya çalısıyorum çünkü ne zaman birine tutunduysam yarı yolda bırakıldım
- +1 yıl
Yani birşeyler yaşamışsın evet üzücü olmuş olan olmuş yapacak bir şey yok. İlişkinizde üçüncü kişilerin olmaması sizin açınızdan avantaj ama onun sana bakış açısı nasıl bilemiyorum. Yani hemen bu kadar çabuk teslim olmasaydın keşke 2 hafta boyunca ilişkiye girmek nedir o garip geldi biraz. İnsanların ne yapacağı belli olmaz yarı yolda da bırakabilir sahip de çıkabilir onu tanımadığım için bir şey diyemiyorum ki
Soran+1 yılİşte herşeyi göze aldım 1.5 aydır ilişkim var fakat adamda çok normal düşüncelere sahip değil ailesi garip zaten. Bana hem kızıyor hem önemsiyor ağlamamdan nefret ediyor ama ağlamamada müsaade etmiyor
Soran+1 yılKaç kere üzdüm onu gel buraya dedi sarıldı affetti beni. Karakterini bende insam olarak anlayamam içini bilemem düşüncelerini sadece defalarca yarı yolda bırakıldım yine aynı seyi neden yasamayayım diyorum kendime ve bunu Şu an kabullendiğim için ileride yaparsa fazla üzülmücem. Kendimi heveslere kaptırmamayı hiçbir seyim bu hayatta garantisi olmadığının farkına vardım..
Soran+1 yılÇok Tesekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için. Şu an daha iyiyim sanırım. babamda dahil olmak üzere istemediğim üniversite bölümü var ondan da kurtulup seneye egeye yerleşicem oradan sonra da sanırım beni artık doğu hayatı kurtarmaz sevgilim aydınlı aslen orada yasıyor eğer dediği gibi yanımda olursa devam ederim ben ona onu üzücek bir şey yapmam onunla devam ederim olmasada kendime böyle beni yormayacak düşüncelerimi yargılamıcak toplumda yasamak istiyorum çünkü ben bireyim insanların manipüle ettiği seylerle yasayan bir süs köpeği değilim. Belki yaptıklarım yanlıstı ama hesabını ben vereceğim. Şu an tek vicdanımın rahat ettiği sey ne biliyormusunuz kendimden baska kimseye zarar vermedim ve hayvanları seviyorum insan sevemiyorum
Soran+1 yılSevgilim aydınlı aydında yasıyor dedim ya ama burada buraya benim için geldi konu biraz derin konular onunda ailesi ile arası kötü. Bu sehre cehenneme benim için geldi geçen sene tanışmıştık o benden hoslanıyordu 1 senedir eski dersanemde. O kadar kız varken sen farklıydın erkeklerle konusmuyordun dedi.. Bilmiyorum yani beni sevip yanımda durmasını en çok ben istiyorum ama beni dediği gibi üzmeden yormadan olduğum gibi sevmesini istiyorum beni sevmek istediği kişiye dönüştürmesini istemiyorum
Soran+1 yılOndan bu yüzden bir ayağımı çektim iterse düşmeyeyim diue çünkü o hem güzel ama aynı zamanda acı bişey. Acı çeksemde onun için kendimi sevmekten vazgeçmeyi birdaha o hatayı yapmayı düşünmüyorum
Soran+1 yılYapmayacağım artık kendimi seveceğim. Beni üzen herkes herşeye mesafemi koruyacağım. Biliyordum zaten aklımdaydı ama çevre ve sartlar etkisiyle yıpratıyodu bu süreç beni. İyi ki bu soruyu sormusum gerçekten o kadar adam akıllı insan yazdıki birde çevreme bakıyordum beni delirten kısım da anlasılmamaktı..
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecavüz edildim demişsiniz bunu yapan erkek arkadaşınız mıydı neden onunla devam ettiniz böyle olduysa
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik sorunlarım var sevgi eksikliği yasıyordum
Soran+1 yılOlaylar çok karısık ama insanlar duyunca hemen tepki veriliyor belki yaptıklarım doğru değildi ama o an sağlıklı bir kafayla yapmadım hiçbirini kimse destek olmadı ve sonucu bu oldu
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden sevilmesin
bakrelik tercihtir. sevginin ön şartı değildir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru zamanda doğru insanla tanışırsan her halini ve şeklini kabul eder. Hatta hayatını bile değiştirir.
09 Yorumla
Soran+1 yılUmarım. Çünkü artık çok yoruldum. Kalkıp inanırsam bana bu konuda yadırgarsa ayrılırsa ya da kendime zarar verme esiğine geldim. Mutlu olan insan zaten kendisine değer veren insan bu kötülüklere maruz kalmazdı. Kullanıldım ve atıldım
Cevap sahibi+1 yılMesele aslında insan seçiminden kaynaklı muhtemelen statüsü düşük değmeyecek birisiydi hem fiziksel hem de mental olarak.
Soran+1 yılolabilir evet çok kötü travmalar oldu bana artık hayatıma insan alırsam asırı seçici davranıcam ama önce kendimde açtığım yaraları sarmam lazım bu yüzden uzun bir süre kendimle bas basa kalmam lazım. Narsist insanlarla arama mesage koydum 0 a indirdim kendimi oturup geleceğim adıma çalısmaya basladım zaten hedefim önce burdan bu yobaz yerden kurtulmak sonrası okul kariyer iş ve olursa insanlarla olan ilişkilerime yönelicem. 30 lu yaslarımda sanırım normale dönerim umarım hayatta çok geri kalmam bu konuda
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın büyümüş ve küçülmüş gibi konuşuyorsun
Soran+1 yıl23 yasındayım. Herşeyi gördüm diyeyim size. 7 yılını uğruna verdiğim adam 3 senedir beni aldattı ve oyaladı bu ayda daahil olmak üzere 2 ay içerisinde evleniyor ben çok sey yasadım. Çok manipüle edildim gerek iş yerinde gerek aile gerek arkadas ilişkileri sevgililik. Tecavüz edilip atıldım kenara. İlk seks yasadığım kişi benim hamile olabiliceğimi düşünüp kabul etmedi. Korkarak kafamda olmazsa zorlama mooduna getirdim. İntihar eşiğinden döndüm en sevdiğim veya samimi olmadığım insanlar sırf onlara ters geliyor diye düşünceme bana vurdu canımı yaktı insan içinde Çalısırken hatam yüzünden erkek çalışandan kadınların arasında rokar yedim babam bıcağı 2 kez boğazıma dayadı evden kaçtım annem bosanıyoruz dedi kadın sığınma evinden kapı önünden alındım.. Şu an bunlar aklıma gelenler
Soran+1 yılRokar değil tokat pardon..
Cevap sahibi+1 yılSeninle iletişim kurmak isterim ama akıl sağlımı kaybetmekten çok korktum şu an hahaha
Soran+1 yılHaklısınız bende çok iyi durumda sayılmam zaten. Su durumda olmayı belki seçmedim ama hayatımı elimden geldiğince güzellestiricem
Cevap sahibi+1 yılİyi bari ara ara konuşalım...
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sevilmesin insan değil mi o. Arkadaş olalım hatta ben de yalnızım çok dostum hiç yok
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yalnızım ama bu kendi tercihim çünkü insanlar arkamdan vuruyor ben iş yerinden de ayrıldım ortamdan insamlardan komple ayağımı çektim derse verdim kendimi
Cevap sahibi+1 yılBende kendimi sen gibi yalnizlastirdim uzun zaman önce. Yeni iş buldum. ve artık iyi insanlar kazanmak istiyorum. Sen ilk ol lütfen 😊
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkim seni neden yadırgasın? nerede mutlu olacağını düşünüyosan oraya git
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında istanbulu da sevmiyorum çok kalabalık geliyor bana ama su sehire oranla en azından bu kadar kapalı yer değil diye düşünüyorum gelişmişlik açısından
Cevap sahibi+1 yılyaa şst. değişik yerdir. bi süre bocalar sonea alışır başka yerde yaşayamazsın.. ama bukadar takıntılı olma.. hem sever hemde sevilirsin. bunun bekaretle alakası yok merak etme..
Soran+1 yılPeki yorumunuz için Tesekkür ederim..
Cevap sahibi+1 yıl👋
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin gibi biriyle evlenebilirsin ama dikkat et sap*k çıkmasın karşındaki düzgün olmayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten pismanmisin bu arada bende doguluyum nerelisin
026 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım. Cinsel hayatımıda bitirdim komple. Beni sevmeyen biriyle beraberdim bunu nir an dün gece sorguladım ve konustum tartıstım cocuk gitmedi ama yanımda olduğunu beni anladığınıda düşünmüyorum. Ayrılık çok uzakta görünmüyor. Su soruyu sordupum zamanda pişmnalıkla sormustum hersey eskisi gibi olur mu diye hayatım belki kız olarak değilde kadın olarak normale dönermi bunu çok istiyorum. Varsa gebelik eğee bunuda istemiyorum durdurucam. Tek o konuda bana yaklasırsa ondan ayrılıcam. Aramız kısacası bozuktu zaten birde sağlam bie darbe aldı. Beni anne olma hevesimi aldı elimden belki alacak. Onu ben bırakıcam
Soran+1 yılOndan sonrası zaten yok hayatımda artık bir erkek istemiyorum gerçekten evlilik niyeti ve geleceği olmayan biriyle olmak istemiyorum bu konuda da kararlıyım. Yoksa yüz güzelliği fizik güzelliği erkek mi beğenmiş beni umurumda değil birde kapalı giyinmeye başladım zaten
Soran+1 yılErkek çevrem de yoktu evimde oturup yks hazırlanıyorum kendime üniversite de böyle gececek sadece akıl sağlığı normal yobaaz olmayan sehire yerleşicem stresten uzaklasıcam ve bu bana iyi geleceğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç yasindasin
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılAğir bir tramva yasamissin inşallah duzelirsin ailenlemi yasiyorsun
Soran+1 yılmaalesef evet
Cevap sahibi+1 yılŞimdi senin hayatına sıfırdan başlaman lazım tövbe et dediğin gibi derslerine çalış bakalım Allah ne eyler
Soran+1 yılZaten düşüncem o yönde herşeyş oluruna bıraktım onuda kendi haline bıraktım. Hiçbir seyi artık zorlamıcam olursa olur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKim bu çocuk sevgilinmi seviyormusun
Soran+1 yılSeviyorum ama ona olan güvenim sarsıldı dün gece ayrılırsam ortada kalıcağımı düşündüm herseye sıfırdan baslarsam yapabilirmiyim işte bir hayatı sorguladım şöyle..
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir birliktesiniz
Soran+1 yılÇünkü onunla iken düşüncelerim çok değişti ben aöık giyinen bir kızdım erkeklerle konuşmazdım ama fiziğim tahrik ediyormus erkekleri ve hem dersanede en sessiz kızken böyle olmam ilgisini çekmiş 1 senedir dibime düşüyordu ona yüz vermemişim falan sonradan açıldı bana
Cevap sahibi+1 yılSadece cinsellik için peşinde geliyor olamazmi
Soran+1 yılşu an kapalı giyiniyorum çevrem yine yok ama duygularımı bazen kontrol edemiyorum onuda üzüyorum bu ilişki meselesi ile gebelik olacağını düşünüyordum bana sakın dedi istemiyorum cocuk diyince dün sabaha dek uyuyamadım tartıstık dün gecede cinsel ilişkiyi bitircez dedi. Bana öyle bişey söyledinki sanki kızları eve atıp atıp sikip gönderiyorum diye olmasın istemiyorum dedi ama ilişkide hala devam ediyor düşünüyorum bunu yasamadıkça isticek ve bir gün ayrılıp tekme atarsa duygu karmasası yasadım bir an ilişkide hiçbir sorun yokken sorun benim sanırım kafamda kuruyorum bazı seyleri ve hep en kötüsünü düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim sana bişey diyeyimmi bu herif sadece sikiiip rahatlama derdinde kullandirma kendini izin verme
Soran+1 yılNe düşünüyor inanın bilmiyorum ama herşeyi göxe aldım bazı seylerin farkındayım artık benimle ciddi değilse de zorda olsa hayatıma odaklanmayı seçtim kendimi sevmeyi öğrenicem tövbe edicem hayatıma kariyerime vericem kendimi.. Olsada olmasada hayatım devam edicek
Soran+1 yılDün gece su soruyu duygusal bosluktayken dediğim gibi en kötüsünü düşünerekten yol çizmeye karar vererek sormustum
Cevap sahibi+1 yılKararın çok doğru emin ol iki gün yazar yüz vermezsen sikkkkecek başka kız aramaya başlar bide hamile falan dedin önceki yorumda hamilemi kalmak istiyordun tam anlamadim
Soran+1 yılHamilelik süphesi var suam ve bunu istemiyor.. Hallet bu isi dedi
Cevap sahibi+1 yılSen hamile kalmak istiyormusun
Soran+1 yılHayır ama bir can varsa ortada ona kıymak istemiyorum. Ben Allah değilim hasa onun verdiği bir cana kıymak istemiyorum. Hem bu duyguyu yasamak istiyorum mutlu bir ailem olsun kim isyemezki karnımdaki olacak seyde mucize benim bir parçam ve tutunmak istiyorum varsa belki. Tartısma nedenimizde aslında daha belli bile olmayan su bebekti yani basıma kalacan dediği sırada düşündüm beni istemediğini seks için beraber olduğunu oda dün kırılıp yok Birdahası dedi bunun ilişki devam ediyor birdaha sana dokunmam diyor triplere girdi yani
Soran+1 yılMesele hamile kalmak istemem değil güvenimi sarstı incindim. Olsada sahip çıkardım ben gelecek düşünüyordum onunla çünkü
Cevap sahibi+1 yılBaşıma kalacan demek sadece cinsellik için seninleyim demek bu
Soran+1 yılAnlıyorum..
Cevap sahibi+1 yılBu durumda inşallah hamile kalmazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da insan ve sevilir mesele seni anlayan biri ile olmak
00 Yorumla
+1 yılTabikide sevilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi mi soruyorsun yoksa dalgaya mi almaktasın
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi soruyorum
- +1 yıl
İnsani sevmenin olayi oraya kadar düştü mü?
Soran+1 yılÖyle oluyormus erkek için
- +1 yıl
Erkekler iliski isterler sadece kendini düşünürler. Sanırım bebek durumu varmış. Evlilik dişi bebek olma durumu seni daha kötü eder. Evet ortada bir can durumu var ama. Umarım olay oralara gelmez. İçine bosalma durumu oldu mu? Seni resmen kullanmış. Psikolojini korumaya çalış. Guclu duramazsan kaldıramayacağın yaralar açarsın kendinde
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sebebi ney neler oluyor
00 Yorumla
+1 yılTevbe et Allah helal erkek verir sana
06 Yorumla
Soran+1 yılTövbe edecek yüzüm gururum pek kalmadı Allah'ın karsısında su durumda gitmek.. Konusmak istiyorum hem ve hissettiklerimide biliyor affeder mi bilmiyorum
- +1 yıl
Olur merak etme yaşiniz nedir
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Yorumları okudum sen islama göre nikahli olmadigin için sevgilin seninle takiliyor sadece birde hamileymissin. Sevgilinin Allah korkusuyoksa seninle evlenmez bir nevi parani alip kaçmiş gibi olmussun dolandirilmissin bedeninle güvenerek bebekle senin yolun ayri çocugunu dogur yani
Soran+1 yılKararımı verdim cocuğu istemiyorum onuda bırakıcam. Her gün ağlıyorum dayanamıyorum artık
- +1 yıl
Kizz
+1 yılValla seven seviyor
14 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojim altüst oldu muzafakar sehirde muzafakar ailem varken burdan temelli çıkmayı düşünüyorum erkek kardeşimde mühendislik okuyor okulu bitince anneanneme yerlesmeyi düşünüyor bende sanırım burada artık kendime yer bulamıyorum. Duyulsa su iş beni öldürürler zaten sabıkalı ve deli amca ve dayılarım var. Kadın sığınma kapısından alındım biliyorum imkansız ama dayımın polis çok çevresi var
- +1 yıl
Destek olmamı ister misin akıl olarak
Soran+1 yılİsterim eğer vaktiniz varsa.. Bu olaylara ilk kez karsılastığım için pek anlam veremiyorum bazı seylere
Soran+1 yılTamamdır hemen dönüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBakire olanmı varmış
010 Yorumla
Soran+1 yılBakireydim 23 yasına kadar
Soran+1 yılÇok böyle gelen olduda tuttum kendimi zamanda sonra işte sonrasında olanlara anlam veremiyorum
- +1 yıl
Artık değilsin zaten kimsede değil
- +1 yıl
İsteğinle yaptığın şeylere kendini üzme
Soran+1 yılİstiyormuydum bilmiyorum sadece istedi ve ona boyun eğmek zorunda kaldım ona sorsan ben istiyordum bunu. Ama öyle değildi
- +1 yıl
Oda gitti öylemi
Soran+1 yılHıhı
- +1 yıl
Burdan olmaz bu şekilde kafan çok karışır
Soran+1 yılNe yapmam lazım
- +1 yıl
Gel bi
+1 yılSevilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılolay ne anlamadim..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılSevilir tabu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Kalbi güzel olursa
00 Yorumla
+1 yılBen sevmem
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!