AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
ben sey düşünüyorum fızık falan ılgı duyuyorum ama sevgılı konusu gelınce bence olur dıyorum lezbıyen mıyım anlıyamadom hala ama bı kızda sevebılırsın ben o kızla ask yasamal ıstoyorum
Bana yazabılır mısın
Sen de bana aynı şeyi yazmışsın çünkü Exper yüzünden yazamıyorum 😂
tabı sız görüş sahıbı misiniz
aktıf olınca yazar mısın
hesabın gizli ve aktıf degıl dıyor gırınce yaz lutfen
Ben sevgilim olsun ve onunda olsun ama bana zaman ayirsin istiyorum cunku bir kızın yüzde yüz bir kızla mutlu olabileceğine inanmıyorum hele ki evlenmeyi düşünüyorsa hersey bir evlilik teklifine bakar nedense güvenemiyorum yaa ben düşünmüyorum ama ya o düşünürse ileride bilemem pzt sevgilisiyle buluşsun Salı bende kalsin hahahhahaha
Benim kafadan 😂😂😂
Maalesef dediğin gibi olmuyor, ama haklısın kız arkdaşım ile yaşadıklarımı hiç bir zaman erkek partnerimle yaşayamadım.
Lezbiyen degilim ama bir kizla ilişkiye girmek isterdim...
Dene
bana ulaş lutfen aynı seyleri hissediyorum
Duygusal anlamda yok ama kızkıza yatakta olmak aşırı kışkırtıcı geliyo. Daha önce hiç yaşamadım ama neden olmasın diyorum zaman zaman.
aynen :)
Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
biseksüel olarak ilgim var kadınlara benimde
Benim de
benim de
Benimde bayanlara karşı bı ilgim var
@Gokkusagiyim ehehem beni de alın aranıza :)
Benimde
@edarella çok iyi olur ikimiz bir arada 👅💋
Abazalar
Melisa Çok kötüsün
Evet çok kötüyüm
@güzelgozlum55 benimde
Yaz bana
Benimde
Yaz bana
benimdee
hangi şehirde yaşıyorsunuz
@Gamzee001 💋😋 olur mu
Dm
@açelya_pinks selam bebek
Selam bebek @stellinahidizim
Ben de biseksüelim
Kız kıza konuşmak isteyen varsa mesaj atabilir
@Cangmiss takip ediyim mi
Benimde ♡
Benimde
Benimde
@Senemm06 yaz
Bişey öğrenmek istiyorum rica etsem bana mesaj atabilir misin?
Kadınlara cinsel açıdan istek duyuyorum ama duygusal hisler beslemedim. Sanırım erkek ruhu seviyorum ama erkek bedenine ilgim yok.
Bende çözemedim
Bunu tartmadan bilemezsin
oha sjjajsj bu da iyii
Benim bu aralar bir kiizla sevismem rüyalarıma girer oldu çok zevkliydi gerçeğe dökmeye korkuyorum...
Aynen bende
Bende
Bennnn hahahhaha
kesinlikle çok zevkli, ama bunu sadece cinsellikle sınırlamak çok yanlış olur. Sevişmeden evin içinde çıplak dolaş ;) mesela bu bile inanılmaz haz veriyor.
Bende bu rüyaları çok görür oldum ama yabancı birini de görmüyorum arkadaş çevremde bana bu tarz sinyal verenler varsa akşamında rüyamda oluyorlar 😕
Bende
Merhaba 30 yaşımdayım evliyim fakat son 5-6 aydan beri bilmiyorum tabiki evligin vermiş olduğu standart sıradanlık manatonluk mu yoksa değişim istiyorum onu çözemiyorum konusu da şöyle dediğim aylar öncesinde başladı ve artarakta devam ediyor lezbiyen videoları izliyor yolda güzel bir kadın görünce dönüp bakıyorum ve hayallerime katılıyorum garip bir duygu his farkındayım ama engel olamıyorum
Bende deneyimlemek istiyorum. Lezbiyen değilim ama 1 kerede olsa sınırı olmayan lezbiyen biriyle birlikte olmak isterim. Varsa burada öyle biri yazsın cidden libidomu düşüremiyorum 😅 İstanbul bahçelievlerdeyim.
Ciddi misin
🙄
Bendeee
@Lezbiyenözleö gell
Hemcinslerimin kiyafetlerini incelemeyi hep severdim ama Son zamanlarda kızların vücutları dikkatimi çekmeye başladı göğüsleri kalçaları bacak aralarının şekli tadı... anormal biliyorum ama dokunmak hatta tadına bakmak istiyorum
mesaj atarmisin
biseksüel olarak ilgim var kadınlara
Demeyelim mi aktifim bende
@paraelwgw bana ulaş soruların cevapları bende
Yazdım
@ilişkikoçu
Bende denemek istiyorum
Evet ama hiç yakınlaşmadım nasıl bi duygu merak ediyorum cidden 😂😂
Herkeste bu duygu var nerdeyse
@melisaaa81 evet 😂😂😂
Bendede var ama ben istemiyorum bi yandan
Bu hissiyat son 2 haftadır çok fazla bende. Eşimle aramızda cinsellik açısından problem olmamasına rağmen alımlı güzel popolu hatun görünce canım çekiyor alıp o kadını sevişme isteği geliyor :))
Sevişelimmmm🥵
@wonderfullx1 sevişelim aşkımm
Yakın arkadaşlarıma falan ilgi duyuyorum bazen cinsel zevki ona yaşatmak istiyorum ve kendimi cidden zor tutuyorum. Biseksüelim galiba bu sıralar bunu düşünüyorum
Sanırım bende aynı durumdayım
Lezbiyenim , hep kadınlardan hoşlanıyordum hala öyleyim :) Kadınlar kadar güzel başka bir şey yok :D
çok tatlısınnnnnnnnnnnnn
@levmont Teşekkürler :)
Denesek mi aktifim
:) aynen
Sevgili bayanlar kendime lezbiyen arkadas ariyorum. Biseksuel de olabilir. Tamamen amaç sevişmek degil tabii. Cok yakın arkadaş da olabiliriz ayni zamanda cok eglenceliyimdir. 😊😏 Yaşım 24. Adim hazal güneş. Ekleyin ve goruselim. İstanbul Küçükçekmece icindeyim haydi kizlar goreyim sizi 😂 instagram dan bulup yazabilirsiniz gayet açık ve netim. Profilimde 2 tane gökkuşağı var anlarsiniz zaten 😘
Bugüne kadar bana hep kadınlar daha çekici geldi, kendimi bildim bileli kadınları beğendim ama kimseyle ilişkim olmadı, bence çok zor ve tehlikeli bir ilişki türü
Neden zor?
Kadınlar egolarını bi kenara bırakıp karşıdakini içtenlikle sevemediği için zor, bu yüzden kadın kadına arkadaşlıkları sürdürmek bile zor çoğu zaman, hem de kadınlar daha intikamcı kinci gibi geliyor bana, mesela bi ayrılıkta en ufak ters düşmende ne yapar korkusu da var bende, tehlikeli yanı da o, her insanla ilişkide bunlar böyle ama insan yine de kendini geri çekiyor kimseyle uğraşmak istemiyor
Merhaba ben biseksüelim öyle başlayayım. Lezbiyen olmadan bir kızdan hoşlanan çok kız var (benim gibi) yorumlarda böyle lezbiyen değilim ama bir çekim var diyen çok fazla kişi gördm. panseksüellik, biseksüellik gibi kavramları araştırmanızı öneririm
Konuşmak isteyen yazabilir
Hatta ben bir kadına aşığım ve onu düşlüyorum sürekli, ona dokunmak, onu yalamak istiyorum. Size garip gelebilir ama aşık olduğunuz insana karşı cinsel olarak da hisler besleyebilirsiniz gayet normal. Ben de lezbiyenim. Ve aşık olduğum kadınla sadece tatmin olabilirim. Tabii isteyen bana mesaj atabilir, konuşabiliriz.
Konuşsak çok iyi olur takip ettim. Ama mesaj atamıyorum xper yüzünden. Sen atsan
Evet, son zamanlarda bu durumu sıklıkla yaşıyorum. Bir kadınla ilişkiye girmek istiyorum çok fena bir şekilde. Benim için olabilitesi var ama birazcık da korkuyorum. Çevremdeki herkes bu tür olaylara çok karşı öğrenirlerse mahvederler beni.
selam karamel
@İlknur3401 selam
Selam
cevreye dikkat
Biseksüel olduğum için kızlara ilgim var tabi. Daha önceden sevgilimden vardı. Ama bu çevrede bir ilişki yürütebilmek zor bir şey. İnsanların önyargıları ve işte o tip şeyler. O yüzden ayrıldık yani.
Evet hoşlandım. Ama onun gibi birini daha bulamam:( bu yuzden cok uzuluyorum.
Hoşlandık ve çok güzel şeyler yaşadık çok güzel paylaşımlarda bulunduk. Gidince bunların daha da güzel olduğunu anladık ya da ben anladım galiba 😕
Hmm :(
Merhaba
19 yıllık lezbiyenim. Kendini biseksüel sanan macera ve deneyim avcısı kadınlardan nefret ederim.
yok yaa 19 yıllık lezbiyen olunca bu seni uzman mı yapıyor. İnsanların macera ve deneyim peşinde koşmasından daha doğal ne olabilir?
@lezzfox kimse sizin deneme tahtanız değil. Avınıza yaklaşırken bunun sadece bir denemeden ibaret olduğunu belirtiseniz bir sorun kalmaz.
peki sen deneyimlemeden mi lezbiyen oldun, hem av ne demek yaa?
@lezzfox bu nasıl bir soru ya. Cinsel kimliğini anlayabilmen için denemek mi lazım? Bir heteroseksüel illa bir erkekle yatıp öyle olup olmadığına mı karar veriyor? Ben emindim ve ilişki yaşadım. Kimseyi kandırmadım. Ayrıca bence av. Sonuçta sizin için sadece deneme tahtası.
Böyle mutluysan bir şey diyemem, ama ben şahsım adına arkadaşım ile bunu deneyene kadar kendi cinsime ilgi duyduğumun farkında bile değildim. İkimizde ne ava çıkmıştık ne de birbirimiz zorlamıştık. av değil bu.
o değilde zamanında intte facebook üzerinden ö. m ile bana ilişki teklif edildi ama ben lezo değilim dedim kabukl etmedim
bir erkekten alacağım hazı asla bir bayandan almam
Aslına bakarsan ancak bir kadın, hemcinsinin neyden hoşlandığını en iyi şekilde tecrübe etmiştir. G noktası denilen o erkeklerin asla anlayamadıkları noktayı ancak bir kadın bilir ve karşısındaki kadını zevkten delirtebilir. Bir erkekten alacağın hazzı bir hıyar ya da bir patlıcanla dene istersen :))
@Medkit olur denerim aklımda bulunsun ;)
bana o keyfi vermez neden? çünki kendimi tanıyorum ;) ;)
bazen güzel tenli bi kadın gördüğümde onu yalarken hayal ediyorum bu cok garip hiç böyle bir deneyimim olmadı ama sanırım beni cesaretlendiren birileri oldugunda bunu deneyeceğim.
Deneyelimmi
Tanışabiliriz belki
@Denizkızı789 neden olmasın?
@Gamzee001 ben virgoya yazdim aslinda :)))
@Denizkızı789 takip atarmısın
Burada yazılanları okuyunca tek olmadığımı anlayıp rahatladım. Nasıl bastırmaya çalışmışsam kendimi... Böyle hisseden biriyle muhabbet etmek isterim. Ne hissettiğini nasıl fark ettiğini dinlemek ve anlatmak.. Çünkü sırf bu konu yüzünden çok yalnızlık çekiyorum. Kimseye söyleyememek zor..
Gel
Anlatmak ister misin
@okunmayanyazar
Lezbiyen değilim, ama ilgi diyorum diğer kızlar gibi beni de p*rno etkiliyor bir defa da olsa yaşamak isterim sanirim , fakat biraz fazla kriterim var (temizlik , estetik ) bu açıdan zor en önemlisi guven tabi...
Biraz geç kalmışım konuya galiba :) kimse yorum. yapmiyor :)
Seni takip ettim kabul eder misin
Heeeyyyy
@ExpectoP takip ettiğin gözüküyor yaw ben siteyi anlamadim hala yeniyim
Sende beni takip edersen mesaj atabilirim sana :)
Benimde öyle lezbiyen değilim ama ilgi duyuyorum güzel bir kız görsem bana temas bile etse etkileniyorum
Takip attım kabul eder misin
@BlueCold 👌
Mesaj atamadım , atabilirsen konusabiliriz :)
@ExpectoP bnide takip eder misin konuşalım
Lezbıyen p*rno izliyorum ama bende cok merak ediyorum
Beğenmenin dışında cinsel eğilimlerim oluyor güzel kız görünce :(
Bana yaz
Benim de
Aynen ama ben erkeklerin cinsel organindan igreniyorum. 1 kadinla yatmisligim var ben direk lezbiyenim. Kadinlardan calinan öpücükler beni cildirtiyor
Bende igreniyorum..