Seven insan pişman olur mu hiç sevdiği için? Pişman olmuşsa nasıl sevmiş ki? Nedir pişmanlığın sebebi? Az sevmek mi, çok üzülmek mi?
https://youtu.be/VLkPXSBb81c
https://youtu.be/VLkPXSBb81c
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan tek bir özellikten meydana gelmemiştir. Sever ama aldatır mesela ya da sever ama öyle bir şey yaparki yaptığı ağır basar ve keşke der pişman olur
Aldatılsam bile pişman olmam..
Pişmanlık görecelidir. herkesin bir limiti var sende biraz daha gevşek bu xD
Tabi ki affetmem ayrılırım aldatılsam, ama bunun pişmanlıkla alakası yok sevdiğim için pişman olmam😐Çünkü onu sevmek bu dünyadaki en güzel şey..
E tamam bende farklı birşeymi dedim. Sevgi farklı diğer durumlar farklıdır dedim. Ha sen pişmam olmam dedinde sana katılmıyorum çünkü bir duygunun diğerine baskın gelmesi kaçınılmazdır bu sebeple o acıyı duyacağıma keşke buda olmasaydı dersin. Demem deme bence yalan olur.
Yaşadım.. Ama demedim.. Bundan sonra da diyeceğime inanmıyorum.. Her zaman herkesden farklı düşünürüm, benim gibisi yok galiba😐
Evet pişman olur kardeşim. Sebebi basit HER ŞEY YALAN
Ben olmadım ama😏
İki
Yok yok ben pişman olmam😐
Çünkü çok seviyorum
Evet olur. Yani ben olmuştum, kişi yanlışsa, hayatına üzüntüden başka bişey katmadıysa pişman eder.
Evet üzüntü olur ama pişmanlık doğru değil bence, gerçekten seven insan pişman olmaz
Sen onu aylarca beklediğin halde aldatılınca da mı, ya da daha beteri köpek gibi sevdiğini bilip bekaretini alıp ortada bırakınca da mı, sevdiğini söyleyip avutuo kalbinde başkası olunca da mı, bir anda yaşadığım herşeyin yalan olduğunu öğrendiğinde de mi pişman olmazsın?
Ama bu kadarını da yapmaz.. Bekaret dışında pişman olmam, ona da asla izin vermem
Bu kadarı bana yapıldı. O yüzden benim sevgimin gerçekliğini sorgulamayın.
Karsidaki kisiyi artik taniyamiyorsa pisman olur. tanidigi gibi severde yeni kisiye alisamaz.
Cevap
5Cevap
Seven insan pisman olur. Sevmek elde olan bir sey degildir. Aa dur ben su kizi seveyim diyemezsin. Bianda ya da zamanla olur. ya da sevdigini sanirsin tabi. Ama karsi taraf davranisiyla biktirirsa tabikide olur. Ve inan cabalasanda yirtinsanda pisman oldun mu bikere bitmeye dogru hizli ilerleyis baslar. Nacizane fikrim
Yanlış kişiyi seviyorsa pişman olur evet. Yanlış kişi olduğunu da zaman geçtikçe Anlıyorsun. Ve şunu söylemeliyim ki biri için çok üzülme.. bir düşünsene o senin için üzülüyor mu böyle?
Ben hiç pişman olmadım olacağımı da sanmıyorum.. Benim için üzülmezse bende üzülmem herhalde, çünkü beni daha çok üzen onun üzülmesi
Seven insan sevdigi icin pisman olmaz.
Bence de.
Olur hemde nasıl olur
Demek ki gerçekten sevmemiş😏
Demekki 😒😒
Sevilmeye değer biri değilse pişman olur
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar