şimdi yeni yeni vazifeler yüklemeye bşalıyor hatunlar çaktırmadan. Sonra da erkekler niye evlenmiyor niye uzun süreli ilişkiler istemiyor diyorlar :) Bir eşşeklik eksik kalmmıştı erkeklere vazife görülmeyen onu da yapıyorlar :)
Yorulduğu için taşıması bana biraz saçma gelir , ama ötesinde bir taşıma eğlencesine mutluluğuna mesela daha bir romantizm kokan davranış olur ki , sevimli görülme durumu yorulduğu için taşımasından daha güzeldir...
Görev mi :) O'nun sırtında olduğunu bile hissetmeyeceğinin garantisini verebilirim, yeter ki onu görev değil ruhunu bedeni üstünde taşıdığını düşünen birini bulun...
ıste o yüzden kocanızdan dayak yıyor… ütü yemek camasır vs yapmak zorunda kalıyor.. sonrada Show tv kanald de MOR GÖZLE ıfade verıyosunuz! sen kızmısın? sen? kız? yapma!
erdege gırerken erkegın kollarında taşınmak ıstıyosunuz yatak odasına kadar cümkü az sonra onun SEYIII var dımı! pıslık!
ıste o yüzden kocanızdan dayak yıyor… ütü yemek camasır vs yapmak zorunda kalıyor.. sonrada Show tv kanald de MOR GÖZLE ıfade verıyosunuz! sen kızmısın? sen? kız? yapma!
evet tabiki de. hatta bir su birikintisi varsa erkek oraya yatacak, kız üzerine basarak geçecek ki ayağı ıslanmasın (!). hay allahım kadını şu kadar yardıma muhtaç gösteriyor ve zannediyosunuz ya.
Kimse kimseyi sırtında taşımak zorunda değil bu sevgili bile olsa ha ayağını burkmustur yürüyemez anlarım taşırsın ama yorulduysa biraz dinlenip yola devam edilebilir
EyvAllah kardeşim zaten zorla olmaz görev değil tabiki essek mi var lan burda hayırdır yani ben taşırım her türlü her yerde laf edeni de öperim 😅bana ne milletten ben kendimden bahsettim😅
En İyi Cevaplar