kimse kirilmayi hakketmez efendice kendini ifade edersin neden istemedigini soylersin karsidakide essek degilse anlar zatenn onceee asagidaki yorumlar igrenc ve kalitesiz oldugunuzu gosteriyo once insan gibi olmayi deneyinn sonra karsidaki kisiden insanlik bekleyinnn
Veeeee bu sorumuzda daaaa... Dört işlemden bihaber olanları ve okuma özürlülerini doğal habitatlarında görüyoruz. Rabbim İnşallah en kısa sürede helak eyleyecek.
eski sevgiliden bahsetmek. .. yemek yemek kızlardan bahsetmek çok iltifat yagdirmak erkek için kanka vs demek hesabı ben öderim demek az makyaj ile gelmek ailesinden dert yanması
Evet 4 fazla 1 kelime bile yeter. Bişeyleri yıkmak çok kolay, yapmaktır elzem olan.
"Hadi gel yıkalım şu Süleymaniye’yi desen, İki kazma kürek, iki de ırgat gerek, Ancak hadi gel yapalım şunu geri desen, Bir Sinan, bir de Süleyman gerek.”
Çok sağlam yerden çözmüşün dostum. Basit insanlar gibi ard arda sorulan sorular insanı çileden çıkarıyor. Gerçekten biri ilk buluşmada bu soruları ya da cinsellik içermese de arka arkaya soru sorduğunda o buluşmanın 2. buluşması olmaz benim için. En sinir olduğum şey. Nokta atışı. Yıldızlı artı.
Çok fazla ukelalık etmek istemem ama ard Arda soru sorulmamasi gerektiğini bende düşünüyorum fakat bazı insanlar kendilerini soru sormakla ön plana çıkarmaya çalışıyor bilakis batırır. Benimde hoslandigim birinden çok fazla cinsellik muhabbeti hoşuma gitmez aksine kendinden beni sogutur.
Aynen. Soruyla muhabbet olmaz. Son derece itici. Bende boş adam görüntüsü uyandırıyor böyleleri boş ve cahil konuşacak bir konusu yapacak esprisi yok ha bire nüfus memuru sorgu hakimi gibi soru soruyo. Bir de yeni tanışmışsın yani. Bekle zamanls öğreneceksin zaten. Ama boş adam işte hiç bir şeyden anlamıyor. Bildiği hiç birşey yok. Yahu madem cahil man kafanın tekisin bari o sırada oturulan cafede çalan müzikle ilgili konu aç. Ya da soracaksan kızın burcunu sor sadece. Buna kızmayız çoğumuz hatta memnun oluruz. Al sana muhabbet açıldı işte burçtan girer ne konular konuşulur. Ayrıca burç muhabbetinden girildi mi kız hakkında bir sürü bilgi de almış olur o bahaneyle kestirme yoldan. Ard arda sorulan gbt soruları gibi itici de olmaz yani. Burçla girseler öyle eğlenceli yerlere bağlanır ki muhabbet. Al sana güzel bir gün. 😊
Kaslarin ne kadar ince. mina dokunmak istiykrum kiyafetin uzerinden param yok daha sayiyimmi ben yasadim cunku ve saf oldugum icin sevip pesinden de kosmustum utaniyorum kendimden
En İyi Cevaplar