Yani manik depresif. Önceleri bilmiyordum böyle olduğunu. Çok zeki birisi. doktor aynı zamanda. dışarıdan anlaşılmiyor. Onunla yaşadıkça anlıyorsun. ilaçlarını da alıyor. manik döneminde saçmasapan paralar harcıyor hiç ihtiyaç bile olmayan şeylere. bana ilgisi tavan yapıyor. Cinsel isteği bitmiyor. ilgiden bogulacak duruma geliyorum bazen. hadi yine idare ediyorum sevdiğim için. depresif dönemine geçtiğinde de ne yapsam onu iyi edemiyorum. benden önce defalarca intihar düşüncesi olmuş bu dönemde. bir kere çok kızdım 1 gün konuşmadım diye intihar etmeyi düşündüm diyor. onu biraksam cidden intihar eder gibi bir izlenim veriyor bana. seneye evlenecektik. tutturdu bir an önce evlenmeliyiz diye. kışı sensiz gecirirsem intihar ederim diyor. apar topar evlilik hazırlıklarına başladık. yani onun bir duygu durum değişiklikleri ikimizi de çok yoruyor. onu çok seviyorum hastalığı yüzünden bırakmak istemiyorum aksine ona destek olmak istiyorum. Ama korkuyorum da evlenince baş edemeyecek bir hale gelir mi diye. depresyondayken intihar eder mi bana şiddet uygular mi gibi sorular var kafamda. asla şiddet uygulamam diyor ama insan yine de böyle hastalar şiddete yatkın diye korkuyor. Babası da bipolar. tedavi görüyor ve eşine yıllarca çok şiddet uygulamış. Endişelerimde haklı mıyım haksız miyim bilmiyorum?
Cevabın nedir?
+1 yılhaklısın ama yarıda haksızsın
haklı olduğun taraf evet bipolar hastalığının tedavisi çok zor ve kurtulanlarda bile kalıcı etki bırakıyo
yani işin zor
ama haksız olduğun taraf
babası bipo ve dövdü diyosun ama belki adamın geçmişinde babası annesini gözlerinin önünde dövmüş ve ya yolda karşılaşmıştır ordanda aklına kalmıştır
bipolar hastalığı beynin saçma sapan şeyleri doldurmasıyla başlar
eşin küçükken böyle birşey ya da hastanede böyle bir durumla karşılaşmadıysa hayatta dövmez
biz normal insanlar sevdiğimiz kişiyi bile döveriz ama bipolar hastaları öyle değildir
onlar sevdikleri kişileri hiç dövmezler
babasına gelisek
adam geçmişte görmüş ve ya film ya da dizide görmüş olabilir
sana tavsiyem eşinden korkma bipoları yenmenin en kolay yolu o hastanın sevdiği kişi ondan korkmamalı
beyin eğer bunu algılarsa sürekli seni düşünür ve hastalık arka planda kalır ilaçlarla da tamamen yok olur00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnda ki bir hastalık mi yoksa bir doyumsuzluk mu önce ondan emin ol. Eğer hastalık ise evlenmeden önce mutlaka tedavi olmalı. Hani diyorsun hastalığı için bırakmak istemiyorum diye evet bırakılmaz hastalık için ama bu durum biraz farklı eğer anladığım doğru ise her türlü duyguyu üç noktalarda yaşıyor kişilik bozukluğu gibi birşey. Bu senin le yetinmez evlense aldatma ihtimali var kendini kontrol edmez diye düşünüyorum bile bile hataya gitmektir bence bu. Kanser olsa, kolu bacağı sakat olsa evlenilir sorun değil ama bu bilemedim. Önce tedavi olsun düzelirse evlenirsin. Anlattığından anladığım kadar cevap verdim konuyu yanlış da anlamış olabilirm.
02 Yorumla
Soran+1 yılhastalık evet. ilaç kullanıyor. ama sanırım bu iyilesen bir hastalık değil. hep böyle ilaç kontrolünde olacak sanirim
Cevap sahibi+1 yılSevgi her şeyden kıymetlidir eğer idare edwbilceksen evlen. Umarım sorunsuz ilerler.
+1 yılçok zor bir durum. bipolar bir arkadaşım vardı. manik dönemde kendisini polat alemdar olarak görüyordu. mafya babası oynuyor ve mafyaya kafa tutuyordu. mafya da bunu öldürdü bir gün. çok zor. bırakmasan olmaz, bırakırsan vicdan azabı yiyip bitirir seni. doktoru ile görüş ve o doğrultuda hareket et bence.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Çok basit bir çözümü var sorunlarının.
Ona tedavisini bitirmeden onunla evlenmeyeceğini söyle.
İleride çok ciddi problemler yaşamak istemiyorsan da dediğimi yapmanı öneririm.13 Yorumla
Soran+1 yıldüzenli ilaç kullanıyor zaten. ama 2 gün ilacini alamamisti sehirdisindaydik. manik atak geçirdi resmen. zor kontrol ettim
- +1 yıl
Demek ki tedavi tamamen bitmemiş. Çok ciddi sorunlarla karşılaşma olasılığınız çok yüksek. Benimde kalp doktoru olan bir arkadaşım yaşamıştı. Canı gibi sevdiği kızını dahi görmek istemiyordu. Ayrılma süreci yaşadılar, eşine karşı saçmalaşan davranışları sonucu.
Şu anda iyi gibi, ara ara semptomları yinelese de çok ağır geçmiyor.
İlk süreç çok önemli bu yüzden.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Bence haklısın, o tip insanlar sevdiklerine aşırı bağlı olurlar ve şiddet uygularlar fakat bu şiddeti olağan birşey gibi görürler sana zarar verdiğini anlamazlar. Çünki seni gözünde okadar büyütür ki seni asla kırmayacağını sanar. Bence araya uzun bir zaman koy bu dönemde onu anlarsın zaten. Acele etmemek en mantılısı
20 Yorumla
+1 yıleşinin bir an önce tedaviye başlaması gerek. Tabiki onu bırakma destek ol. Bu zor günleri birlikte aşarsanız hem topluma sağlıklı bir birey kazandırmış olursun hemde güzel bir ömür sizin olur. Onu boşlukta yalnız bırakırsan daha kötüye gider. Sırf o istiyor diye acele etme evlilik için. suyuna git. güzel dille konuş ve orta yolu bulun. Bu kez senin hayatın kararır çünkü onun hayatı için kendini feda edersen.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bildiğin gibi değil. bana bağımlı gibi. benimle sürekli görüşmek istiyor. gorusmedigimde kötüyüm sen yoksun sensizim depresyondayim oluyor. istiyor ki tüm hayatımı ona adayım. e benim de kendime ait bir hayatım var. Çok zor çok... çocuk gibi sürekli ilgi istiyor.
+1 yılKardeşim bipolar çok sıkıntılı bir rahatsızlık. Sürekli bir kısır döngü içindesin ya çok iyi ya çok kötü. Her bipolar aynı şeyleri yapmaz. Çok ileri seviyeleri var Allah korusun sevgilin o durumda değil ona şükretmelisin. bir insan bipolar olduğu için şiddet uygulamaz. Eğer varsa içinde şiddete meğilli biriyse bipolar olmasada şiddet görürsün. Bu biraz karaktere ve sana verdiği değere bağlı bişey. Şiddet konusunu bipolara bağlama bence. Sadece sen bir süreden sonra soğuyabilirsin sevgin azalabilir diye düşünüyorum. Ömrünün sonuna kadar ya çok iyi ya çok kötü en uç seviylerini yaşamak yıpratırsa bir süre sonra eski ilgin ve sevgin kalmayabilir. Bence sen bu konuda endişe et.
20 Yorumla
+1 yılBence hemen ayrıl hatta herşeyini sil at senin manevi duygularını kullarak hastalık intahar gibi şeyleri ön planda tutup seni kullanmak istiyor evlenince de değişmeyecek bişey olduğunda hemen bunları çıkaracak sende mecbur katlanacak ya da ayrılacaksın birde çocuk varsa daha kötü
10 Yorumla
+1 yılKörle yatan şaşı kalkar sevmeyi felan bırak uzaklaş kendini tehlikeye atma bu kpnularda bilgim var hatayını perişan edersin tanıdığım belki 30a yakin hasta oldu imkani yok düzelmez nutlu zor olursun birakma diye kendime zarar veirim diyo bir plan kur bir bahaneyle ayril ondan hatta sana bir doktor onerisinde buluniyim onunla konus Dr. Sefa saygılı Turkiyede ruhsal hastalik doktoru sadece bibtane vardir oda bu adam danis fikir al bak ne diyo sana iyi gunler dilerim... benim dediklerimi yap.
00 Yorumla
+1 yılBen anlattiklarindan korktum ne yalan söyleyim, sanki kendi isteklerini yok sayiyorsun ve sadece onun istekleri önemli izlenimi veriyorsun. Bu seni ileride cok mutsuz eder. Isine gelmedigi an intihar ederim der cikar isin icinden, her sey onun istedigi gibi olur. Bu hali seni de etkiler gulmeyi unutursun
00 YorumlaÇok haklısın Allah yardımcın olsun... Çıkmaz sokak gibi bı şey senin durumun gitsen yol kapalı sana zarar verme riski ve iyileşememe durumu da var, ama geri dönsen seviyorsun sevdiğini adamı bırakamazsın hele ki böyle bir durumda destek olman gerekiyor. İnan ben de şaşırdım ne diyeceğimi bilemiyorum ama ben olsam evlenirdim sabrederdim emek verirdim dua ederdim illaki bir gün düzelir diye umudumu kesmezdim. Zor bı durum Allah yardımcınız olsun inşAllah...
00 Yorumla
+1 yılBak canım benim annemde de aynı hastalık var bipolar hastaları kendilerinden başkalarına zarar vermezler en fazla mani döneminde biraz coşkulu olurlar depresif dönemlerinde de içine kapanık olurlar onunla konuşurken çok dikkatli olmalısın sevdiği biri oldugun için aşırı alıngan olabilirler ve bu hastalık sadece mevsim geçişlerinde kendini gösterir onun dışında ilaçlarını alırsa morali de yerinde olursa beraber atlatırsınız😉🙂
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin. Çok zor bir hastalık o. Hiç döven veya fiziksel şiddet uygulayan bipolar görmedim, duymadım onlar daha çok kendine zarar veriyor. Ha ama ruhsal şiddet fazlasıyla uygulayacaktır ki başlamışta zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benim eşimde de bu gibi durumlar var diyelim ki büyük hazırlık yaparak yurtdışına çıkıyoruz orda ani ruh değişimleri yaşayıp bunalıma giriyor ve hayatı zehir ediyor bütün hevesin kaçıyor sonra yine iyi oluyor ama senden gitmiş oluyor tedavisi nedir
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eger duygu degisimlerini cok siddetli yasiyorsa araya zaman koy ve dururuma gore karar ver, simdi sen gelecege dair bilmedigin seyler hakkinda dusunuyorsun ama olayin icine girince geri donusu olmayacak ve gercek yuzuyle karsilasacaksin...
00 Yorumla
+1 yılcok zor hayatini mahf etme bence
bir insani hasta diye terk etmek cok adi birsey ama bu cok baska bisey biliyomusun sana bile zarar verebilir boyle insanlar cok hayal goruyor.00 YorumlaBazen kendi hayatımızı sevdiklerimizin hayatının önüne koymamız gerekebiliyor. Ve bence senin de bunu denemen ve en kısa sürede kendini kurtarman gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılAynısı ananemde var. İlaçlarını düzenli kullandığında, psikiyatri servisine düzenli gittiğinde ve her dediğini yapmak yerine onla anlaşmaya çalışmak ortak bir noktada buluşmak en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılbende bipolsr belirti var ama ben ilac kullanmadim ayrica panik atakda varrr gercekten o haldeykenn dusunduklerimiz aklimiza gelennn o sacma seyler insani bunaltiyor
01 Yorumla- +1 yıl
bir anda herseyi yapiyoruz surekli olum dusunuyo insan
+1 yılYav bence bu anlamış bu intihar olayından korktuğunu bunu kullanıyor isterse canım olsun fazla üzerine gidersen ilgi gösterirsen bende isterim sürekli ilgi göster 😂 bende intaar ederim bu açık net
00 Yorumla
+1 yılOnunla evlenmek istediğine emin misin? Zor olacak. Ayrıca anlaşılan o ki ilaçları yetersiz kalıyor. Bence iyi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bu ilgisiyle falan çok sevdirdi bana kendini. Meğer bu normalde değilmiş hastaliktanmis onu fark ettim. önceleri hoşuma gidiyordu. şimdi ise karşımda bana bağımlı bensiz yasayamayan en ufak kötü davranmamda bile intihara yönelen birisi var. Ne yapacağımı bilmiyorum. seviyorum ama korkuyorum da...
- +1 yıl
Tüm hayatını etkileyecek. Böyle sürekli intiharla tehdit eden biriyle olmak ne kadar mutlu eder bilmiyorum. Ama dediğim gibi ilaçları yetersiz, bence doktora bunu söyleyin, ilaçları ayarlar tekrar.
seni anlıyorum onu da anlıyorum ama burda kurtarılması gereken sensin. Kim nişanladı sizi ya? Bence bir şekilde bitir kurtul. Sana yazık
05 Yorumla
Soran+1 yılBen sonradan öğrendim. öğrendiğimde de çok seviyordum artık is işten geçmişti. aileme de soyleyemedim hala. söylesem ayırmak için ellerinden geleni yaparlar. seviyorum napayım :(
Soran+1 yılbana henüz bir zararı olmadı ama çocuk gibi sürekli ilgi istiyor sürekli yanında olmam gerekiyor. 1 gün gorusmesem bunalıma giriyor. valla bırakmaya kalksam bile birakamam sanki artık. intihar eder ciddiyim. ne yapacağım bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bipolar bozukluk hastasıyım evet sevgilimden deli gibi ilgi istiyorum ama şöyle soliyim ben kriz gecirirken bile onu kirmamaya çalışıyorum çünkü ona ihtiyacım olduğunu biliyorum giderse herşey daha kotu olacak biliyorum sana zarar vereceğini düşünmüyorum yinede sen bilirsin
30 Yorumla
+1 yılBipolarlara da yazık sen gidersen o giderse bu giderse gerçekten intihar etmek için bir neden olmaz mı
10 Yorumla
+1 yılYaptığı her şeye iyi kötü katlanırım ya da canımı sokakta buldum diyorsan evlenmemek için sebebin yok
00 YorumlaKesinlikle haklısın, psikoloğuyla görüş evlenmeniz ne kadar sağlıklı olur bence en iyi bilgiyi ondan alırsın
00 Yorumlasürekli ona moral vereceksin arkadaşım bu iş moralle düzelir ilaçla değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılsürekli moral veriyorum ilgi veriyorum. çok yorucu gerçekten. çocuk gibi ilgi istiyor.
Sakın yapma kardeşim deneyim im var hemde aynı eş ile iki kez hayatını mahfedersin birde doğacak çocuklarını düşün onlarda da olma ihtimali olacak birde o zamanki halini düşün
08 Yorumla
Soran+1 yılMantığımi kullandım ve ayrildim
- +1 yıl
Hayırlısı olsun en iyisini yapmışsın zaten yürümez. Günah keçisi hep sen olacaksın. Ardından azar köpeği olacaksın o bunları isteyerek yapmayacak hastalığından kaynak lı ama yapacak. seninde Devamlı piskola gitmen gerek kendi psikolojik rahatlığın için ve bu bir gün iki gün Bir ay İki ay değil ölene kadar böyle gitmesi gerek çünkü gerçekden bipolar sa tedavisi yok ve rahatsızlığı daha da ileri giderse şizofren. benim eşim hemşire idi ve tedavisini doktor u ile çok iyi kontrol ediyor du. Anlayacağın ben en iyi si ile yapamadım
Soran+1 yılSize de geçmiş olsun. Çok zor bir durum. Bosandiniz mi peki?
Soran+1 yılÇok zor ya baya uğrasmissiniz üzüldüm valla sizin için
Soran+1 yılAman bundan sonra bipolar olanlardan uzak duralım :)
+1 yılPsikologluk bir durum var mı yani birde evliler ve çiftler için psikolog gibi bir şey vardı onu da düşünebilirsin Allah yardımcınız olsun
00 Yorumla
+1 yılBu tedavisiz bir hastalık değil. Evlilikte hastalıkta sağlıkta zaten... Ona göre karar ver yani.
10 Yorumla
+1 yılYaa çok üzüldüm zor gerçekten ama hastalığını kullanıyo gibi geldi biraz sende hasta diye çok üstüne gitmemezlik yapma sabrın varsa ve seviyosan neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz ılımlı yaklaş
Sevgisi hastalıgından büyükse şiddet göstermez00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddet gorebilirisin bu hastalikta ama ne diyeceğimi bilemedim
00 Yorumla
+1 yılMani döneminde ben evladını öldüren adam gördüm.. Ayrıca hekimlik yapıyor olması da ilginç
00 YorumlaBile bile kendini ateşe atma derim en yakın ruh ve sinir hastalıkları yatır onu ilerleyen süreçte şizofreniye dönüşebilmesi muhtemel
#Hükümdardöndü10 Yorumla
+1 yılzıt ol o manikken sen deprefis ol o deprefisken sen manik
bunları bir piskoloğa sorsan daha doğru olur sanki ciddi bir durum sanki00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenim ailemde bipolar olan 4 5 kişi var... iyi bilirim... abim bipolar. onunla büyüdük resmen.
10 Yorumla
+1 yılCogu unlu bipolardir ilaclarini aldigi zaman ve destekte tam oldugu zaman sknti olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yol yakınken bırak gitsin. Gerçekten mutlu olacağın birini bul. Böyle korkuyla ilişki olmaz.
En ufak şeyde intihar ederim deyip seni kullanır10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. psikolojik tedaviye ihtiyacı var sana fiziki zarar vermese bile ruhen verir
00 Yorumla
+1 yılBu ne ya herkesin sevgilisi bipolar. İyi ki bı öğrendiniz bipolari. Adet haline getirdiniz şu soruyu
01 Yorumla
Soran+1 yılne alakasi var? Demek ki yayginlasan bir hastalik
Yarın çoluk çocuk da olur hiç baş edemezsin. Babasında varsa senin çocuklarında da olabilir ayrıca. Ben olsam evlenmezdim ayrılırdım
00 Yorumlabir su ayaklari yapamadim be, hali hazirda; elinde olan en iyisi sensin sanirim, baska birini buldugu an ucar, birak gitsin, bu yasina kadar intihar etmemis 😏
00 Yorumla
+1 yılYanında ol ne olursa olsun tedaviye devam etsin seviyorsan bırakma 😞
00 YorumlaBence evlenme.
Ani duygu değişikliği yaşıyorlar yarın bir gün bişey olursa ailesi senden bulur14 Yorumla
Soran+1 yılşimdi bile sürekli o duygu değişikliklerini yaşıyor. bir çok enerjik bir depresyonun dibinde
Soran+1 yılBen de ondan korkuyorum
Tabii ki de haklısın endişelerinde.
10 Yorumla
+1 yılKeske sevgilim bipolar olsa 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılnedem
+1 yılAllah şifa versin Ashab-ı Kiram gönüllerince.
00 Yorumla
+1 yılHaklı olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayat onada sanada gecmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Evlilik konusunda acele etme bence
00 YorumlaHaklısın iyice düşünmelisin
00 Yorumla
+1 yılZor psıkolojık olması
00 YorumlaHaklisin doktoru ile görüş bir
00 YorumlaBipolar ne oluyor tam olarak
03 Yorumla
Soran+1 yılmanik depresif bozukluk. duyguları uçlarda yaşıyor çok fazla.
Soran+1 yılYok bu bir hastalık. araştır netten bak.
Bende bipolar hastasıyım seni anlıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yıldüzelmez mi bu duygu durum degisiklikleri sence
+1 yılValla bipolarla yaşamak zordur
04 Yorumla
Soran+1 yılhem de nasıl. manik dönemi bile zor. enerjisi bitmiyor. benim canım çıkıyor o yorulmuyor bile. her şey yolundayken de birden bunalıma girip içine kapanıyor.
- +1 yıl
Aynen ve sevişirken de durmakbilmez sen defalarca gelirsin o gelmez çatlatır insanı
Soran+1 yılCinsel hayatımız cok iyi. benim için avantaj oluyor onun enerjisi ve isteği. ama her şey cinsellik de değil. Günlük hayatta çok fazla gelgitleri oluyor.
- +1 yıl
Yani ne biliyim akademik bir yapısı da var ya gördüklwrimi anlatabilirim dilersen 112 de çalışıyorum ben de dilersen mesaj atar mısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkolay gelsin ALLAH kurtarsın
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun tam olarak nası hastalık anlamadım
00 YorumlaSen kendini resmen bile bile ateşe atıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyrılman lazım ayrıca birlikte de olma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Adamın sağı solu belli olmuyor kaç kurtar kendini.
00 Yorumla
+1 yılHastalığın arkasına gizleniyor
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun yaninda olmaya çalış destek ol
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!