SEVGİLİM "SENİ SEVİYORUM AMA SOĞUDUM" DEDİ! ACİL BİR DURUM?

buMerhaba k. s. ailesi. Konuya girmeden önce ilişkimizden bahsedeyim
Bizim ilişkimizin başlarında ben kızı pek sevmiyordum ve aklımda başka bir kadın vardı sürekli. 5 ay kadar kızı sürekli üzdüm. Kızda baya sabırlı çıktı ve beni bırakmadı. Ben ondan ayrıldım ve 2 ay ayrı kaldık. 2 ayın sonunda oturup konuştuk ve ben kendimi tamamen ona verdim. Burada değinmem lazım, benim önceliklerim genelde kendi üzerimede. Spora giderim haftada 3 gün, 2 günde karateye giderim. Kız buluşmak isterse ve bunlarla çakışıyorsa onu reddederim. Cuma akşamları telefonumu atarım bir keanra kızla hiç ilgilenmem. Özel günlerin dışında süpriz yapmam. Gezmeye giderken ona bırakırım ve aynı yerlere gideriz genelde ve ben sıkkın olurum gezerken, suratım asıktır.

Gelelim meselye:
Kızı çok seviyorum sakın yanlış düşünmeyin. Kız bana biraz soğuk davranmaya başladı iki gün önce. İki gün boyunca soğuk gittik. Buluştuk ve tartıştık. Ben bağırıyorum falan. Sonra bana "Seni seviyorum ama senin bu tavırlarından soğudum, içimden sana sevimlilik yapmak gelmiyor bile." dedi. Bende onu seviyordum ve ayrılamdık. Düzelteceğim sevgilim dedim kıza.

Sizce tavırlarımı düzeltip ilişkimizi kurtarmalı mıyım? Yoksa kızdan ayrılmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
soruyu güncelliyorum yardım edin lütfen.
SEVGİLİM "SENİ SEVİYORUM AMA SOĞUDUM" DEDİ! ACİL BİR DURUM?