buMerhaba k. s. ailesi. Konuya girmeden önce ilişkimizden bahsedeyim
Bizim ilişkimizin başlarında ben kızı pek sevmiyordum ve aklımda başka bir kadın vardı sürekli. 5 ay kadar kızı sürekli üzdüm. Kızda baya sabırlı çıktı ve beni bırakmadı. Ben ondan ayrıldım ve 2 ay ayrı kaldık. 2 ayın sonunda oturup konuştuk ve ben kendimi tamamen ona verdim. Burada değinmem lazım, benim önceliklerim genelde kendi üzerimede. Spora giderim haftada 3 gün, 2 günde karateye giderim. Kız buluşmak isterse ve bunlarla çakışıyorsa onu reddederim. Cuma akşamları telefonumu atarım bir keanra kızla hiç ilgilenmem. Özel günlerin dışında süpriz yapmam. Gezmeye giderken ona bırakırım ve aynı yerlere gideriz genelde ve ben sıkkın olurum gezerken, suratım asıktır.
Gelelim meselye:
Kızı çok seviyorum sakın yanlış düşünmeyin. Kız bana biraz soğuk davranmaya başladı iki gün önce. İki gün boyunca soğuk gittik. Buluştuk ve tartıştık. Ben bağırıyorum falan. Sonra bana "Seni seviyorum ama senin bu tavırlarından soğudum, içimden sana sevimlilik yapmak gelmiyor bile." dedi. Bende onu seviyordum ve ayrılamdık. Düzelteceğim sevgilim dedim kıza.
Sizce tavırlarımı düzeltip ilişkimizi kurtarmalı mıyım? Yoksa kızdan ayrılmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
soruyu güncelliyorum yardım edin lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seviyosan düzelt tabiki hala şansınız vaken
Sence kız ne düşünüyordur. Benden ayrılmak mı istiyor düzeltmek mi anlamadım. Bana sadece bir şans daha verdi onu biliyorum
Bak insan tamamıyla umudunu kestiği birine şans vermez demekki hala umudu var seni seviyor empati kur onunla bak iki gün soğuk davranmış sana ne kadar kötğ olmuşsun sen hep ona böyle davrandın ve o kaldı yanında sana düşen bu şansı iyi değerlendirmen bence hala seni seviyor ve düzelecek
Bunu bilmek beni motive ediyor. Sence kıza artık ansıl yaklaşmalıyım? Nasıl sürprizler yapmalıyım. İstanbul da nerelerde eğelndirebiklrim onu? Monotonluktan çıkmak istiyorum ben birazz
Yüreğini hissettir içinden geldiği gibi yapmacık olma yüzüne dokun sevdiğini söyle mesela havalar ısındı adalar turu güzel olur piknik bisiklet turu hem denizde var bir taç al saçlarına bence gerçek aşk kazanır ve mutlu olucaksınız iyi dileklerim en azından
sizin mantık ve yaşamsal biçimler yüzünden olmuyor
Hocam ben çok bencil davranıyorum hep ve kız acısını çıkarmak istiyor gibi geliyor ya. Fikrini açar mısın biraz?
yapar senin ilişki mantığın ile onun ilişki mantığı aynı değil. Olmak zorunda değil. İlgi göremiyor senden en başta. Biraz dik durabilse ya da ben gibi bir abiden destek alsa değil 5 ay 5 hafta çıkmazdı senle
Kızı çok fazla ikinci planda tutuyorum sanırım. Ne yaparsam işleri toparlarım?
onunla toplayamazsın toplama. Çünkü eskiyi hatırlar sürekli çünkü travması var. mantığını topla yeni bul
Seviyorum.
sevgini yok ederiz sizi devam ettirsek sağlıklı olmaz abim olsa eyvallah. Olsa en çok desteği ben çıkarım