Saç kesimi yapıcam ama bir türlü yakışana karar veremiyorum kuaförle de konusuyoz tamam diyo işi bitiriyo aynaya bir bakıyom sanırsın hakkı bulut sanırsın ismail türüt:D:D:DD:D fön alıcam da kuafördekiler hangi marka oluyo ya da bildiğiniz iyi bir fön var mı
Cevabın nedir?
Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Al benden de o kadar kaç yaşıma geldim bir kez dahi memnun olmadım düşün yani ama reklam olarak camlara beckham gibi ünlülerin fotoğraflarını koyarlar ama icraata gelince koyun kırkar gibi iş yaparlar ondan sonra her yerde kuaför her yerde berber var eline tarak makas alan sokağa çıkıyor :D
13 Yorumla- +1 yıl
bunlar hep amerikanın oyunları diycemde onlar bile bu kadarını düşünemezler valla:D
- +1 yıl
:D
En İyi Cevaplar
Sen bir de gel bunu bayanlara sor.
O istediğim modeli bir türlü beceremeyen kuaförlerle kaç kere papaz oldum Allah bilir...11 Yorumla- +1 yıl
kuaförden çıktıktan sonra kimse görmesin diye ara sokaklardan saklana saklana gidiyorum ben :D:D:D:D
+1 yılAynen ya:/
11 Yorumla- +1 yıl
ben mağdur sen mağdure nlck böyle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılhee ya valla aynisi bendede oluyo ya ,bi karar veremiyom sonra veriyom aynaya bir bakiom o baktigmla kaliyom bidahada bakamiyom valla :Dama sonradan alisiyomyaaaaaa
1120 Yorumla- +1 yıl
ilk an aynaya bakınca hayal kırıklığı resmen yaa sonradan bnde alışıyom da ah o hayal kırıklığı yok mu ne desem az gelir şimdi :D
Cevap sahibi+1 yılaynen ya up uzun saclarim vardi mal gibi omuzumu kadar kestirmistim o saclarimi yerde gorunce ama ne kotu olmustum gercekten bak :D duygusallasmistim fun cektirmeden cekip gitmistim o derece :D
- +1 yıl
offfff deme be o derece yani :D:D uzun saçlı kızlar candır yeeaaa beline kadar falan saçları olan kızlar cok hosuma giderdi niye öyhle bir hataya düştün bir da yapma sakın geçmiş olsun :D:D
Cevap sahibi+1 yıloyle deme yaa icimi daha cok acitiyonn ,kisa sacta guzeldir,kisa sacli kizlari daha cok begeniyorm falan desene surda aci cekiyoz:D bir garibani sevindirmis olurdun:D.
uzatiyom artikk kestirmek yokk kiriiklarim olsa bile hayirrr kestirmicem:D yok ya kestiriyim ozaman yoksa cok bakimsiz gorunur saclarim ucundan aldiririm :D- +1 yıl
canım yaaa kıyamam o kadar acı cekiyon ki gülme krizine gircez beraber nerdeyse :D kim sana o kadar kısa kestir dedi he ibretliksin yeminle bak hee esmer tenli misin beyaz tenli mi :D:D ucundan kestiryim derken bu kez dibine vurdurcan kökten kurtulcan uzat sen uzat kesitrme yokkk allam yareppim yaa :D
Cevap sahibi+1 yılHAHAHAHA deliii :D nekadar aci cekiyorum dusun artik:D
annem demisti ya "all dedim oldumu istedigin dedim :D ohh bak neguzel olmus dedi heryeri sac yapiomusum onceden :D ben beyazda degilim esmerde ne oldugum bellli degil benim kumralim bnce:D Yok asla artik cok dikkat etcem sac uzatma taktikleri bilen varsa bir soylese ya:d guncelleme yapsana benim icin :D SAC UZATMAK ICIN NEYAPBILIRIM DIYE SOR :D- +1 yıl
hehehehehe zır deli :D anneler der erken uyarı sistemi gbi insanlardır yaa :D o da doğru kesin saçın yemeğin içinden cıkmıstır he tabi kadında kendince haklı yani :D owww kumralll beğenirim bir de siyah saclıysa:D çakal sorsana kendin saça en iyi argan otu yağı zeytin yağı badem yağı susam yağı iyi gelir sen önce bir dene işe yararsa bende yapim :D:D
Cevap sahibi+1 yılkess be :D amann abartmasin oda hala heryer sac,degisen birsey yok :D aman bayill keske esmer olsaydim ve hayir sacim kahverengiii :D Muhahahaha :D
Cakallll seniii uyaniklik yapion hee yemezlerrr :D ben internetten arastiririmmm :D- +1 yıl
hala pasaklıyım diyosun yani bu bir itiraf valla kayıtlara geçmeli :D esmer olup napacan ala ala kahverengi saçda güzeldir iydir hoştur hayır demeyiz yani :D kim bennn mi çakallık yapıom üstüme iyilik sağlık :D araştırla elini tutan mı var saçı başı dağıtmış gelmiş buraya uyuzzz :D
Cevap sahibi+1 yılhayirr ya ben pasakli degilim:D Iyii hadi oyle olsunn :D ama keske olsaymisim yaaa :D
evettt sennn yapiyosunnnn :D Aman gitt be bide anlamazliktan geliyorr :D arastiriyom laa bir soralimm dedik ne var sankii :D SESINNN UYUZZZZ :D
Cevap sahibi+1 yılSENSIN SENSIN :D
Cevap sahibi+1 yılHee bide sana surprizim var :D
Cevap sahibi+1 yılHazirmisin:D
- +1 yıl
sus uyuz :D:D süprizlerden pek hoşlanmam genelde süprizi yapan kişi başma iş açar şanssızımdır yani ben hazır değilim ama yap bakalım :D:D
Cevap sahibi+1 yılSürpriz degl bee sürpriz yapmaktan hic hoslanmam bende :D ben o strestopuyum:D
- +1 yıl
niye o zaman süpriz yapcam diyosun beni heyecanlandırıp adrenalin manyağı yapıyorsun:D:D senden de ne strestopu olurr hee seri üretimini yapalım da parayı kıralım hemen senn patentini alayım ben:D:D
Cevap sahibi+1 yılBenii dovdunyaaa o kisiyim istese :D
- +1 yıl
seninde hoşuna gidiyor dayak heee ardinal hormonların coşmuş :D benim strestopum benim mazlumum senden az kaldı senin saklayıp kavanoza koymam lazım benim yaaa:))))
Cevap sahibi+1 yılHahahaha evet dayak yiye yiye alsitik artik :D koymaya ya olurum ben orda dovv beni döv :D
- +1 yıl
Dayak stilini sen seçebilirsin maksat ayağın alışsın :D senin türün azaldı seni saklamam lazım gizli gizli döverim ama hiç korkma üzülme o yönden :D
Cevap sahibi+1 yılYokyaa uzulmem bende tam senin gibi birini ariyodm acimadn geciriyosun iyi is beceriyosun:D
Yetenek sizsinizede giderizz olmazmi?:D- +1 yıl
Hırpalarım acımadan geçiririm iyi iş beceririm elim yatkındır çabuk kavrarım :D:D Gidelim kız o da olur yetenek görsün yeteneksizler :D
Cevap sahibi+1 yılEllerin dert gormesinnn:D maşallah tuhhh:D valla gidelm yaa gorsunnler, yetenek biziz geliyoruz Türkiye bekleyin bizi:D
- +1 yıl
Amin amin görmesin kıdemli müşterim olacan he az kaldı :D Hadi gidelim acunu astral seyhata gönderilimmm:D Hüloloğğğğ :D:D
Cevap sahibi+1 yılHaydee gidelumm haydeee aaaaaa aaaa:D:D
- +1 yıl
sen bavulları hazırla ilk uçakla gidiyoruz :D:D bu gün farklı bir stilde dayağa ne dersin seçme hakkın var :D:D
Cevap sahibi+1 yılSupermisss sen istediğin gibi geçir bana daha cookk provalar yapmamiz lazim çok işimiz varr :D
Hazirlandim gel al beni :D- +1 yıl
Prova iste sen yeter ki ben istediğim gibi geçirirsem sen belini bile doğrultamazsın ama emin misin yinede :D:D nerdesin semt adı ver :D:D
Cevap sahibi+1 yılSimdi prova olduğu için fazla abartma:D ahaa baki gördüm elll salliyorum sagina sagina :D
Cevap sahibi+1 yılEkliyimmi seni?
- +1 yıl
ekle :)
- +1 yıl
abartmadan yaparız bizde :D el sallıycağına gelsene yanıma uyuz :D:D
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha:D oda doğru geliyom geliyor:D
Cevap sahibi+1 yılYine yanlis yazdim geliyor demek istedim:D
- +1 yıl
hele şükür gelebildin ağaç ettin yeeeaa bu sağuktaaa acısını senden cıkarmam lazım :DD
Cevap sahibi+1 yılOfff yinemi yaaa. :D asil sen beni agac ettin surda iki saatten beri el salliyoruz gormuyon resmen:D
- +1 yıl
hiç debelenme kurtuluşun yok :D o elini alırım cebine koyarım üşümesin :D
Cevap sahibi+1 yılAmann döv banane neyaprsan yap :D daha çok acir simdi usuyorum bide sen vurunca acayip yakar:D
- +1 yıl
ne yaparsan yap kısmında emin misin :D lan kıyamam lan önce ısıtıyım sonra dövim işte böyle de merhametliyimdir :D
Cevap sahibi+1 yılHem de nasil çok dusuncelisin gerçekten bakk:D senin gibi merhametliler çok zor bulunur bu devirde :D cokk sagolll ya:D
- +1 yıl
o zaman neistersem yapablceğme göre stiller bana ait :D ne demek her zaman sen yetr ki iste seni mi kırcam üşüyon mu hala nerdesin :D
Cevap sahibi+1 yılYok yok dayak iyi geldi baya isindimyaa sanada tavsiye ederim bir sendede deniyelimmii?:D çok canim yansin istiyom bir kodunmu ottuturrr :D
- +1 yıl
ben cok dayak yedim ring de bana bir şey olmaz canım yanmaz ben dyaka yiyince gülüyorum artık :D:D:D cok canın yansın istiyosan yakarız bir koydum mu bırak oturmayı zıplarsın yerinden için titrer :D
Cevap sahibi+1 yılHahahahahaha:D! Tamam ozaman adamlarimi cagriyorum kasiniyosn sen biraz gulderlim seniii:D
Hoşuma gidiyor yaa iyi vuruyosunn artik ziplamiyorum zaten alistikk sayenede dayağa:D- +1 yıl
En son şakalaştığım arkasımın kaburgalarını zedelemiştim bayılmıştı ertesi gün doktora götürmüştüm sen düşün gerisini :D alış alış bu daha başlangış seviye 1 deyiz farklı stillere merhaba de :D
Cevap sahibi+1 yılValla korkmaya basladim yavaş yavaş :D dayakta çok fantazinn var :D her dayak cesiti biliyon , yeni farklı stillerde cikarttin senin ürettiklerinden var yani ben istifa etmeyi düşünüyorum:D
- +1 yıl
Ama o hak etmişti erkeksen gelsene lan adam mısın sen demişti hatta uyardılar yapma öyle diye ama dinlemedi sonucta baydım ayılınca dediki bana noldu az önce rüya görüyodum dedi gülcem gülemiyom da kankam zaten bir şey olmaz artık :D fantezi severim aynı seyler sıkıcıdır :D istifa edeni daha fazla döverim hala düşünüyon mu :D
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmissin o hak etmiş ama benn? Naptim sana beni dovuyosun :D
Yok yok tamam istifa mistifa yok kaliyorum ben zaten saka yapmistim yaa:D sende hemen herşeyi ciddiye aliyosun :D- +1 yıl
O düşünmeden konuşmanın cezasını cekti seni bastan dövim ki sende onun gibi hataya düşme seni düşünüyorum aslın da :D Şaka dan dövecektim bende zaten sende hee :D
Cevap sahibi+1 yılBaya düşunceliymissinn sen :D benide hata yaptıktan sonra dovv dovdugun kişi kizmiydi?:D
Sakaciktandami dovulurmuss :D- +1 yıl
Öyleyimdir hassas fikirlere sahibimdir :D ne zaman istersem o zaman dövecem ısrar etme ala ala yeaaa kız değildi ama vücut ölçüleri kızlarınkiyle aynı diyebiliriz :D dövülür bak bunun da eğitimini veriyim sana hem yeni bir fantezi olur bizim için :D
Cevap sahibi+1 yılDovemzsinnn laann :D sinemadan nsonra dedik iste uzatma be:D
İyiii iyiii :D
Yokk istemez bunlarla yetinirim ben:D- +1 yıl
İşte bu yetinmesini bilen tasrruflu kızlarımız saklayalım koruyalım koruma yasası çıkarayım sana yeeeaa :D
Cevap sahibi+1 yılHahahahhhaha deliiii :D
- +1 yıl
efendim bana mı seslendin :D
Cevap sahibi+1 yılEvettt sana seslendimm :D
Cevap sahibi+1 yılNeolduuu?:D
- +1 yıl
elinin körü oldu nerdesin kız :D:D
Cevap sahibi+1 yılBurdayimm ya kizmaa :D
- +1 yıl
burdan önce nerdeydiniz hanım efendi :D
Cevap sahibi+1 yılBurdan önce disari cikmistimm:D kagit kürek işlerim vardiii :D
- +1 yıl
dışarı cıktığını biliyoz hanfendi :D kağıtla kürek ne alaka hadi kazma kürek desen anlarım madende çalısıyor belediye işçisi derim ama kağıtla küreğe anlam vermedim :D
Cevap sahibi+1 yılÖylesine dedimmyaa espri yaptimmm :D
- +1 yıl
esprisine gülünmeyen adam gibi oldu bu biraz :D ne işin var hem hee buz gibi hava da söyledin hala uyuzz :D
Cevap sahibi+1 yılFarkettim ama caktirmadimm suss :D yağmur yagiyordu bende yağmurda islanmayi sevdiğim için ciktim baya bir islandm ve şimdide hasta olcam gibi :D
- +1 yıl
ben çaktım ama :D yağmur da yürümeyi cok severim ben yaaaa valla efil efil yağarken yürümek cok güzel oluyo :D lan ben sana sıkı giyin demedim mi hele bir hasta ol döverim bak kendine bak dikkat etsene biraz Allam yareppim yeeeaaa :D
Cevap sahibi+1 yılTamamm:D. Bende ya yağmur benim herseyimm :D giyinen islandm iste sonrada eve gelince ayni ustlerimle durdm degistrmedm döndüm yine degistirmedm :D
- +1 yıl
Allam yareppim al kafasını sürt duvara cıkan kıvılcımla yak bir ateş ısıt şunu ısınsın da üşümesin hasta olmasın yeeeaaa :D cocuk cocuk illa ben mi senn üstünü değiştiriyim hee :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapma ama:D normal ateş yakk öyle isinirim :D hee bende ustumu değiştirecek birini ariyodum :D
- +1 yıl
Sen kendine dikkat etme şapşik sonra gel öyle yapma de dövecem bu kez olmuyo böyle sen bana sarıl ben seni ısıtırım :D ne var üstünde ona göre değiştiriyim :D
Cevap sahibi+1 yılTamam sarildimm boyle daha iyii :D sen değiştirene kadar ben degistirdm, :D
- +1 yıl
afferim sus ve sarıl bağğaaa :D o da bir şey mi çıkarttırır bida giydirim bende :D
Cevap sahibi+1 yılSariliyommm :D bogul iyiceee :D
Ufff cikartamam simdi geç kaldin :D halim yok seni ugrastrmaya:D- +1 yıl
ben boğulmaya razıyım sen sarıl :D tamam beraber cıkartırız hiç bir şey için geç değil :D benim var ama senle uğrşmaya :D
Cevap sahibi+1 yılTamammm sarildm :D hayirr geç dediysemm gecctir :D ama benim senii ugrastrmaya halim yok giydm iste isindmda guzel :D
- +1 yıl
Affferin sımsıkı sarıl :D geç saatler daha güzel hormonlar tavan yapar :D
Cevap sahibi+1 yılSarilyom ister :D ben cikiyorumm sonra zaten :D
- +1 yıl
sarıl yeeaa :D hem nereye çıkıyon ne çıkması la :D
Cevap sahibi+1 yılYatcamm ya uykusuzum :D ne cikmasii sandin :D
- +1 yıl
tamam uykundan çalmıyım :D en kötü ihtimali düşündüm yine napak :D
Cevap sahibi+1 yılTamamm ben gidiyorum ozaman :D kotu düşünme ya :D
- +1 yıl
12.15 de git brz daha :D elimde değil napayım sende düşündürtme :D
Cevap sahibi+1 yılAcayip uykum varrr yatmam lazimm yarin doktora gitcem kan aldircaz :D
- +1 yıl
10 dk dur la ala ala neyin var kız niye gidecen :(
Cevap sahibi+1 yılNebiliyim bilsem doktora gidermiyim :D kan aldircm sonra gorcezz:d
- +1 yıl
Bana da haber ver neyin var neyin yok hatta raporları bana da gönder bnde bakim :D
Cevap sahibi+1 yılAnlarsinya :D tamam veririmm:D
- +1 yıl
anlarız ayıp ettin sen gönder cok konusma :D
Cevap sahibi+1 yılTamam alan ;:D
- +1 yıl
Vurcam ağzının kenarına lahmacun küreğiyle lan ne lan :D
Cevap sahibi+1 yılLahhmacunmu?:D ne alaka yaa :D
- +1 yıl
AÇ orda sadece lahmacun yazmıyor küreğide var onu :D içimden geldi kendimi geliştiriyorum dedim yaaa:D
Cevap sahibi+1 yılEyer bisey anladysam arapp oliyimm :D
- +1 yıl
Arap versiyonun çekilmez senin heee kömür kızzz :D
Cevap sahibi+1 yılBenim herhalim cekilirrr :D
- +1 yıl
diyosunnn :D trip atarsan cekmem üstüne bir de döverim la sakın atayım da ceksin deme :D
Cevap sahibi+1 yılOnuda yaparimm :D yaparimkiiii :D
- +1 yıl
ben naparım sen biliyon onu biliyon mu heee :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum :D naparsinn bakiyim?:D
- +1 yıl
Uygulamalı bu biraz anlatsam olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılİyi anlatma :D
- +1 yıl
anladın heralde :D
Cevap sahibi+1 yılHayiiirrrrr:D
- +1 yıl
mesaj da sor anlamadığını :D