Bana her ne kadar saçma gelse de yakın arkadaşım olduğu icin bi şey diyemiyorum ama Tinder'dan tanıştılar ve 2 yıl oldu neredeyse. Sizin de var mi böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Aradığı aşkı date uygulamaları sayesinde bulup evlenen birçok kişi var :) Henüz evlenmemiş olsalar da yakın arkadaşım da onlardan biri. Yalnızlığına aşırı eğlenceli, güvenilir bir date uygulaması sayesinde son verdi. Artık eskisi kadar görüşemiyor olsak da onun adına çok mutluyum. Bu vesileyle o uygulama ile ben de tanışmış oldum, aşk kapımda inanıyorum 😍
Kalbinin ritmini değiştirecek kişi happn sayesinde bir tık uzağında!

Kullanımı oldukça kolay ve eğlenceli bir date uygulaması :) Daha üye olma ekranında bile eğlenceli zamanlar geçireceğinizin garantisini verebilirim. Ortak özelliklerinizin bulunduğu kişi ile tanışmak için ‘’ne tip bir aşçısın, ne tip bir tatil sana uyar?’’ gibi soruları doğru cevaplamanızı öneririm 😋

Üye olduysak zaman kaybetmeyelim, crush’ımız bizi bekler 💃

Üye olduktan sonra happn konumunuza göre size en yakın olan kişileri karşınıza çıkarıyor. Markette görmemiş olsanız bile happn sayesinde kalbinizin ritmini değiştirecek kişiyi kolayca bulabilirsiniz 🤩 Karşınıza çıkan profili beğendiyseniz kalp ikonuna tıklamadan geçmeyin, o kişi de karşısına sizin profiliniz çıktığında kalp ikonuna tıklarsa Crush’ınız hayırlı olsun 🥰

Crush olduktan sonra uygulama üzerinden istediğiniz gibi mesajlaşabiliyorsunuz. Eğer kararınız değişirse Crush’ınızı iptal edebiliyor, bir daha size yazmamasını sağlayabiliyorsunuz. Benim gibi kararsız biriyseniz, bu özellik çok işinize yarayacak diyebilirim 🎈
İşini şansa bırakma, dikkatini çeken kişiye Eros’un oku etkisi yaratacak bir Flashnote gönder!

Flashnote özelliği sayesinde dikkatinizi çeken kişiye not göndererek ilgisini çekebilirsiniz. Eğer gönderdiğiniz notu beğenir ve karşılık vermek isterse Crush olmayı da kabul etmiş demektir. Üye olduktan sonra happn bana 3 Flashnote hediye gönderdi, henüz bir tanesini kullandım, çok umutluyum 🤩
Harita özelliği sayesinde yolunun kesiştiği kişileri keşfet!

happn’ın bir de hiç çıkmadığım map özelliği bulunuyor :) Burada yakınımızdaki kişilerle kesiştiğimiz noktaları kolaylıkla görebiliyoruz. Belki de Crush’ımızla ortak mekanları seviyoruzdur 🥳 happn bize Crush’ımızla konuşacak konu bulmak için çok yardımcı oluyor 🤩

Daha önce karşılaştığınız ancak tanışamadığınız kişiler happn’da, sen neredesin? Uygulamayı indirmek için buraya tık tık!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevgilimle buradan tanıştım. Bu sene nişan seneye düğün. Gayet normal bir şey. Zaten devir sosyal medya devri herkes İnstagram Facebook ya da başka sitelerden tanışıyor sonra evleniyor. Bunun anormallik neresinde? Her insanı gittiğimiz ortamda tanıyamayız. Bu yaşıma geldim hiçbir sevgilimle yüzyüze direkt tanışmadım. Hepsiyle sosyal medya tel üzerinden tanıştım. Önemli olan telde sanalda kalmaması ilk tanışma buralardan yapılır sonrasında yüz yüze devam edilir. Sosyal medya çağında yaşıyoruz bundan daha doğal hiçbir şey yok.
20 Yorumla
- İnternet & Teknoloji konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHatırladığım kadarıyla yakın çevremde yok ancak sosyal medyaya çok da olumsuz gözle bakmıyorum Sonuçta karşımızda bir robot değil insan var ama tabii ki hangi platformla tanıştığında önemli açıkçası tiktok'ta tinderde tanıştığım biriyle bırak evlenmeyi sohbet bile etmem çünkü Kimin ne amaçla kullandığı kimin ne amaçla tanıştığı gayet ortada Onun dışında diğer sosyal medyalar da olabilir tabii ki
12 Yorumla- +1 yıl
İnstagram en gerçekçi sosyal medya bence ben oradan arıyorum birini
- +1 yıl
@Yamahamotocross kanka sen bensın :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de Twitter'dan tanışıp evlendim az kalsın burada tanıştığım biriyle de evlilik yolunda ilerliyordum
11 Yorumla
Soran+1 yılMutluluklar
Dün tanıştın bir çocukla bakalım ne kadar sürecek
12 Yorumla
Soran+1 yılMutluluklarrr
+1 yılSelamlar,
Acikcasi esimle 6 sene once sadece el sıkışıp tanisma fasli olmustu, 3 sene once instagram’dan ekleyip konusmaya basladik. 2 senedir de evliyiz. Tabi evlenmeden once 5 kere gorustuk, bu arada kendisi yabanci ve inanin ilk goruste bazi seyleri anliyosunuz. Ben ilk defa bas basa oturup konustugumda evlenmek istedigimi anlamistim.
22 Yorumla- +1 yıl
@lılılull ney nasil olmustu?
Burada tanışan insanlarıda gördüm. Dürüstse bir önemi yok. Bana görevine insan dürüstse sosyal medya daha iyi olur. Dışarda hoşlandığın biri seni başından def etmek ister ve şans vermez. çok nadirdir. Ama sosyal medyadan tanışıp daha çok şey öğrenilebilir ve karşılıklı görüşmede daha rahat olunur.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
57Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tanıdığım yok
00 Yorumla
+1 yılMillet nasıl yapıyor bu işi. Facebook twitter falan hadi belki olabilir de, hele saçmasapan aşk sitelerinde ne erkekler ne kızlar gerçek kimliğiyle ciddi niyetle dolaşmıyor ki, hatta çoğunda insan bile yok karşında genelde sitenin yalan bot profillerine mesaj atarsın ancak. Nasip heralde böyle bişey, olacağı varsa yemenden bulunuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten orada tanışma oluyor. Daha sonra buluşup tanımaya başlıyorsun kafalarınız uyuşursa devam ediyorsunuz
Bir arkadaşım Instagram keşfette bulduğu çocukla tanıştı. Baya konuştular 3-4 ay kadar. Şimdi nişan arefesindeler. Sosyal medyada olan insanı reelde görüp tanışsanız ne fark edecek? Önemli olan insanı iyi tanıyabilmek bence. Youtubedan bile tanışılır yani.
00 Yorumla
+1 yılAzar görüntülü sohbetten bile evlenen duydum hatta onu bırak pubgden bile varmış evlenen. Nasıl güveniyorlar ya ben şu siteye geleli beri güven duygumu kaybettim surada sorulan soruları ve yorumları görünce
10 Yorumla
+1 yılEvet var. Birbirini iyi tanıdıktan sonra neden olmasın. Hoş yüzümüze konuşurken hemen tanıyabiliyormusun bir insanı aksine sosyal medyada ilk yazışırsın sonra reele geçersin daha mantıklı adında çıkmaz onla bunla geziyor diye😂
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılEski arkadaşım benim sayemde altını çiziyorum çünkü biz ortak hesap kullanıyorduk ben onu sevmiyordum o seviyordu sonra arkadaşımla oldu evlendiler ve yalanla dolanla bana kazık atarak yalan değilse tehdit etmiş tecavüz etmiş Allah'ın adaleti
00 Yorumla Ne instadan ne de hiçbir sosyal medya üzerinden kimseyle samimi bir şekilde konuşmadım , buluşmadim kendimde o cesareti hiç bulamadım, tam karşı taraf buluşalım deyince konu oralara gekince kaçtım 😅bilinçaltımda o kadar senaryo var ki hangisini anlatsam sonum mugede mi bitecek morgda mi bitecek diye , valla ne yapalım namuslu olacaz diye yaş oldu 28 ,29 bi birisini bulamadık ,
21 Yorumla
+1 yılÇok kişi tanıyorum sosyal medyadan tanışıp evlenen hep sonu boşanma ile bitiyor bence Real de olması yani ne biliyim mahalle de tanıdığın biri okulda ark arkadaşı ws sanal alem pek gerçekçi değil eğlenme zaman geçirmek üzerine başka bir şey yok
12 Yorumla- +1 yıl
Oncelikle sosyal medya mecrası guvensizlik var net iti kopugu sapığı hırsızı katili her turlu insan kendini baska biri gibi gösteren vardır dikkatli olmak gerek fakat su devirde insnalar cok sahtekar reelde bile basima geldi cunku evlenmek icin okul donemimde sevgilim fardi sonra ol. adi ayrildik her neyse gorucu usulu daha seffaf oluyor gorucu usulu deneyeyim dedim okul hitince daha beterleri cikti hep problemli dengesiz bencil aile zoruyla gelmis aptal insanlar cikti karsima bu kez bakiyosun tip var para var ahlak yok kabul etmeyince de adin cikiyor bu kibirli kimseyi begenmiyor diye en iyisi arkadas ortami ya da kendin bulcan zaten aklı basinda biri gozunu dort acar uyanik olur herseyi didikler yuz yuze görüşürüz ki insanlar ilk bir saat icinde oturusu kalkisi insnalara hal ve hareketleri giyim tarzindan ve sosyla medyada takip ettikleri kisilerden az cok olgun akli selim bir insan ne oldugunu cikarir .
- +1 yıl
Bu arada cok sukur kendi mesleigim var erkegin oarasi umrumda degil gunumuzde insnalarin derdi para ve güzellik oldugu icin onu dedim
+1 yılbenimde bi arkadaşım var uygulama aracılığıyla tanışıp evlendi ve çocukları oldu. bu tamamen iki doğru insanın karşılaşması ile ilgili bi durum. neden olmasın
10 YorumlaGünümüz evliliklerinin yüzde 30 u internetten tanışarak oluyo bacım kalın kafalılığı bırak gerçek hayatta kaç kişi karşına çıkıp da senden hoşlandığını söyleyebilir ve de internetteki de insan gerçek hayattaki de
07 Yorumla
Soran+1 yılKalın kafalı değilim ya sadece tinder ortamini biliyorum
Soran+1 yılHaha olur mu olur
Soran+1 yılHayirr beklemem ondan oyle sey ama bellide olmaz
+1 yılEvet var.
Tinder'dan tanışıp evlenen arkadaşlarım var, çocuğu olanlar da var. Farklı sosyal medya sitelerinden tanışmış çiftler de tanıyorum.
00 YorumlaBuraa tanışan insanlarıda gördm. Dürüsse bir önemi yok. Bana görevine insan dürüsse sosyal medya daha iyi olur. Dışarda hoşlandığın biri seni başından deef etmek ister ve yani şans vermez. çok nadirdirr. Ama sosyal medyadan tanışıp daha çok şey öğrenilebilir ve karşılıklı görüşmede daha rahat olunabilir
00 Yorumla
+1 yılSaçma demen çok saçma sonuçta tanıştığı yer değil buluşup oturup konuştukları iyi anlaşıp anlaşamadıkları önemli yoksa uygulama olsa ne olmasa ne
00 YorumlaKötü biridir demek istemem kimseye ama tinder kullanılma amaci bellidir birileri düşer işini halledersin gibisine. Ama iyileri karşına çıkarsa da evlenilir tabi
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok arkadaşım sosyal medya dan buldu. Evlendiler hatta çocuk sahibi bile oldular. Gayet mutlular. Boşanan ayrılan pek olmadı.
30 Yorumla Fb sitesinden tanıdığın birine ne kadar güvenebilirsin birde evlen ilerde mutlaka tartışmada falan yüze vurulur
00 YorumlaBenimde bi arakadasim sosyal Medyadan tanisip evlendi. Cok mutlu Iki de cocuklari oldu. Bir Oglan bir kiz ;)
00 YorumlaYani neden olmasın ki karşılıklı görüp tanıdığın insanlara karşı bile güven duyup hemen taniyamayabiliyorsum sonuçta.. imkansız değil
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukluk arkadaşım var evlendi 13 yıl oldu evleneli Instagramdan tanışmıştı hatta kaçarak evlendi 😂 iki de çocuğu var
00 Yorumla
+1 yılVar. Kuzenim ama uzun süre konuşmuşlar. Nasıl güvendi bilemem tabi ama bu konularda büyük konuşmuyorum. Kalp bu ne olacağı belli olmuyor
00 Yorumlainsan dibindeki insana kolay kolay güvenemiyor nasıl olur da evlenirler anlamıyorum evlilik o kadar basit değil bunu bekarlar anlamaz
10 YorumlaSosyal medyadan tanışıp evlenenler mutlu musunuz 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlularmis okuduklarima gore
Cok tehlikelidir ben bir kiza aşik olmustum sonra bir baktim kiz kiz deilmis
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 728 cevap paylaştı. Benimde çok var ama bir türlü aklım almıyor şahsen bana çok saçma geliyor.
00 Yorumlaçok var sosyal medya uygulamalarından tanışıp evlenen
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var ama artık her şey görsellik Eskisi gibi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende biriyle sevgiliyim ama ailem beni görücü usulü evlendirmek istiyor bnde omu istemiyorum görücü usulünü evde kalmaktan da korkuyorum bilmiyorum ne olacak
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sosyal medya kurbanları TV lerde cirit atıyorlar görüyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuh eşini her yerde bulabilirsin, arkadaşın önce öylesine tanışmış sonra aşık olmuş sonuçta iyice tanımıştır evleneceğine göre bunu yargılamak kimseye düşmez. Ben de blind id’den öylesine biriyle konuşmuştum vakit geçsin diye sonra aşık oldum. Uzak mesafeden dolayı olmadı ama görüşme şansım olsaydı eminim ciddi bir şey olacaktı..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru kişi ol doğru kişiyi arama her yerden karşına çıkar
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 655 cevap paylaştı. sosyal medyadan tanışıp evlenmek bana biraz uzak... aslaa öyle tanışıp evlenmem.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçevremde böyle bir evlilik olmadı
ha benim fikrim? beni yok sayın evliliğe karşıyım00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu siteden tanıdıpım birisi yine bu siteden biriyle evlendi
00 Yorumla
+1 yılİnstagram Twitter face duymuştum hep yeni uygulamamız tinder
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılFacebook'tan Instagram'dan evlenen çok ama tiktok'tan da yuva yıkan çok
00 Yorumla Kuzenim. Herhangi bir sorun yasanmadi bizim bildigimiz.
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan tanısip evlenen tanıdığım yok
01 Yorumla- +1 yıl
Benim de
Evet benim de bir tanıdığım tinder gibi bir uygulamadan bı kaç yıl önce evlendi. çocukları var. Ama o kişi evlenmiş bizde evleniriz gibi düşünce olmamali. Herkesin güven ve sadakat karakteri farklıdır.
10 YorumlaBen ŞOK :D tavsiye etmem ama kısmet az da olsa olasılık olabilir tabiki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sosyal medyadan tanışıp evlendim. Gayet normal
02 Yorumla
Soran+1 yılAma face Instagram olabilir de tinder biraz sacma💖
Cevap sahibi+1 yılBizim zamanımızda tinder yoktu 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben cesaret edemem ama devir korkaklar için evde kedileri ile yaşlanma devri
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 550 cevap paylaştı. aradağı gönül bağını bulduysa platform çok da önemli değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende eşimle tinderda tanıştım :D toplam 7 senedir birlikteyiz, 3 yıldır da evliyiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo imzalari attilarsa helal olsun ama sevismek icindir kesin uzun surmez onlarin evliligi
00 Yorumlabende şu an bir uygulamadan tanıştığım biriyle sevgililik sürecine girdim. Olabiliyor ama tabi ki sapık vs. de çok olduğu için düzgün insanlar arada kaynayabiliyor
00 YorumlaBenim tarzım değil hele ki tinder gibi uygulamalar ancak yurtdışında daha farklı. Viyanada yaşayan arkadaşım tinderdan buldu şu an evlilik aşamasındalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa zamanda bosanirlar ya da twiterda ifsa videolarini paylasirlar artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım😂 render benzeri bir uygulamadan tanıştım evlendim çocuğumuz var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik yapan tanıkdıklarım var. Bense fb ya da gecelik takılıyorum.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim kim olduğum ne olduğum 5 kmden belli. Kimsenin duygularıyla oynamam. Yalan dolanla işim olmaz. Belirtmediğim için üzgünüm. Afedersin.
İnternet & Teknoloji konusunda 9b cevap paylaştı. Sosyal medyafa dikkatli olmak gerek ama sonucta ordakilerde insan bazem dogru insan cıkabilir
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan tanışması gayet normal ama tinder vb yerler genelde başka amaçlar için kullanıldığı için saçma geliyor bana
00 YorumlaOlabilir tabiki. Sosyal medya kullanışına göre şekillenen bir şey. Doğru kişinin nereden geleceği belli olmuyor. Hayırlısı diyelim :))
00 Yorumla
+1 yılInstagram tanisip evlenen var hatta fenomen biri vae dilara kaynarca mutlular tinder evlencek kisi var mı genelde gecelik ariyorlar da
00 YorumlaTinderdan günlük ilişki çıkmıyor mu 😄 arkadaşını tebrik ediyorum ömürlük ilişki çıkarmış
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılEvet var biliyorum banada bir kişi denk gelmedi gelirse evlenirim
00 Yorumla
+1 yılVar artık bulunduğumuz dönemde bu çok normal bişey
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım evlenmişti ama 5 ay sonra anlaşamayıp geri boşandılar
00 YorumlaBenim arkadaşım date sayfalarından değil. Pupgden hemde azeriydi çocuk.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaştan sonra artık bende sosyal medyaya sardım belki KS dedim derman olur :)
00 Yorumlaben normal gozumun gorduyle evlenmıyorum mıllet baya gelısmıs
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Arkadaşım Tinder'dan bulduğu kişiyle evlenecek. Sizin de sosyal medyadan tanışıp evlenen tanıdığınız var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler