Hangisini tercih edersiniz? gelin dediğin doğal mı gözükmesi gerekir yoksa abartılı mı? benim tercihim nude tonları ama kırmızıda çok severim ama kimisine kırmızı gitmiyor gidenlere var çok. 

kırmızı olmaz gelin saflığı gûzelliği gösteriyor. ayrıca kırmızı olursa birinin sürekli rujunu kontrol etmesi tazelemesi gerekir. nude olunca sıkıntı olmuyor
Ten cilt tonunuz önemli. Beyaz tene kırmızı ruj zarif olur , bronze tene koyu kırmızı , buğday tene nude tonlar yakışır
Buğday tenliyim gözlerim renkli çok kararsız kaldım 2 ay sonra düğünüm var 🙈
Nude renkler hoş olur. koyu turuncu gibi. Doğal dudak rengi ne uygun renkler ya da bordo renginin açık tonları gül kurusu gibi
Cevap
4Cevap
Ten rengi😍😍 acik kahverengi
Kirmizi kotu durur
ya kötü durmazda değişir ten rengine göre herkese de yakışmaz
Renkli gozluysen hiç birşey yapma
olur mu canım
Olur sen çok güzelsin çünkü
sanki gördün de konuşuyorsun 😂
Renkli gözlü ve beyaz tenli kızlar güzeldir
her renkli gözlü beyaz tenli kızlar güzel mi oluyor 😊ama ben fena değilim övmek gibi olmasın da 😂😂😂
B nce güzeldir ben guzleden anlarım 😀
ahahaha öyle diyorsan 😁😁
İnşallah eşim renkli gözlü olur 😀
Gözlerine bakmadan uyumam.. o uyuyana kadar izlerim onu sonra uyurum
renkli gözlü hafif sarışın tam sarışın değil güzel olmuyor sapsarı 😂😂 buğday tenli gözleri masmavi tam istediğin gibi bir kızla evlenirsin umarım🙏😊
ben hep gözlerimin masmavi olmasını istemisimdir ama çimen yeşili onada şükür 😂😂
Ne güzel bir duan var Allah kabul etsin inşallah 😀 sana da istediğin gibi birini versin inşallah
Yine çok güzeldir bence keşke benim olsan 😀😀
Değerini bilirdim 😀
İstediğim gibi çıkmadı ama olsun kalbi gönlü istediğim gibi 😊😂😂😂
ahahahaa deli ya😄😄
Renkli gözlerin var benim için özelsin 😀
Hahaha teşekkür ettim 😄😄
Takip et beni 😀
Emre dersiniz 😂😂😂😂😂
Estağfurullah rica edeblirim ne haddime emir.. sonuçta gözlerin var yeşil yeşil 😍
☺️☺️🤗🤗
Nude tonlari
bence de
Ten renginiz
Buğday ten
Nude size cok yakisir Kirmizi biraz abarti
yanı bende düğünde daha doğal istiyorum ama kırmızıyida severim taşıyana güzel 😊
Kirmizi guzel ona sozum yok dugunde dugunde dugunde abarti dedim
Çok abartılı değil bence ya ruj dışında abartılı değilse makyajın bence çok hoş dediğim gibi yakismasi Lazım
ama benimde tercihim nude tonlari
Hadi Hayirlisi Simdiden mutluluklar
Teşekkür ederim 🙏😊
Rica ederim hanim efendi 💐💐💐
Mat tonlar olabilir gece kırmızıya geç
kadife kırmızı bence
Kıpkırmızı
Kırmızı
Hiçbiri
neden
kırmızı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?