Her sabah aynı otobüste karşılaştıgınız bir kızın sizden hoşlandıgını nasıl anlarsınız?

Sabahları bindigim otobüste benim ayaklarımı yerden kesen bir kız var. Ve beni her gördügünde mimiklerinde hafifte olsa tebessüm seziyorum. Otobüs dolu oluyor. O genelde ilk duraklardan bindiginden hep ön sıralarda oturuyor. Ben arkalara ilerlemek zorunda kalsamda ara ara arkalara yan bir bakış atıyor. Ayakta oldugunda ise sürekli bakıyor. ve her bakışının ardından dudaklarını dişliyor. Ben otobüs duragının iki sokak ötesinde oturuyorum. Ve kaç kez otobüs duraga geldiginde benim sokaktan çıkarak otobüse koştugumu görmüşlügü var. Bu sabah saniye farkıyla sokaktan caddeye çıkmama 20 adım kala otobüs yanımdan geçti ve kız resmen gözünü benim sokagıma dikmiş geecekmi diye gözler haldeydi Beni gördü ve sanki tüh kaçırdı dercesine üzgün bir mimik ifadesi vardı yüzünde. Sizce bu kız benden hoşlanıyormu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir dahaki otobüste karşılaşmamızda kızın işi 1-2 saat asıp kızın gittigi yere kadar gitsem onun indigi durakta insem kız tedirgin olur mu? Artık kendisine açılmak istiyorum sonuç her ne olursa olsun , Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Her sabah aynı otobüste karşılaştıgınız bir kızın sizden hoşlandıgını nasıl anlarsınız?