Benim cocuklugum koyde gecti, lisede yatili okudum, sonra baskentte universite okudumşu ancalisiyorum

benim cocuklugum koyde gecti, liseyi yatili okudum, sonra baskentte universite okudumşu ancalisiyorum isimden ck memnunum.fakat bir sorunum var insanlar dhaa dogrusu cevrem yani is ortamindakiler veya yeni tanistiklarim koyden oldugumu soyleyince ( annem babam cogu akrabalarim koyde yasiyor o yuzden benim memleketim orasi o yuzden koyden oldugumu syluyorum nerelisin diye soranlara) bir farkli bakmaya basliyorlar ya da bana oyle geliyor.bu insanlar genelde sehirde buyumus insanlar anne babalarida oyle bir cogunun koyu bile yok.kalkipta herkese koyluyum diye rahatsz mi oldun diye soramayacagimdan size sormak istiyorum.eger sizin calistiginiz yere veya bir sekilde tanistigniz biriyle koylu oldugnu ogrenince arkadaslik yapmazmisn veya sevgili olmazmisnz?lutfen durust olun isterseniz gizli cevplayin ama durust olun.simdiden tsk ederim
Benim cocuklugum koyde gecti, lisede yatili okudum, sonra baskentte universite okudumşu ancalisiyorum