İlk buluşmada fotoğraf çektirir misiniz birlikte?Aslında bu görselli baz alarak soruyu daha farklı soracaktım sonra içimden dedim ki İlk buluşmada fotoğraf mı çekilir yahu 😃 Sizce ilk buluşmada fotoğraf çekilir mi?
Sevgiliyle kaçıncı buluşmadan sonra fotoğraf çekilmek makbuldür?
İlk buluşma da ya ilk buluşmada olmadan önce hiç farketmez önemli olan ilk günkü gibi taze kalması. hersey. fotoğraf 1 iyi dir. Rahmetli yakinlarimizi görmek icin. ya da ayrı kaldığımiz zaman. ya da 1 hatıra için fotoğraf çektirmek güzel 1 şeydir.
İlk buluşmanın başlangıcında ya ilk fotoğrafımız olsun hadi bir fotoğraf çekinelim diyip bir fotoğraf çekinilebilir güzeldir bakar bakar ilk buluşmanızı yad edersiniz.
İlk gün ne cesaret! Adam manyak mı sapık mı hırsız mı belli degilken cıks 😐Arkadaslıktan sevgili olmaya geçtiğimiz gün yani teklif aldığım gün olabilir
Bilmem bana biraz fantastik gibi geliyor gerek yok öyle şeylere. Belki ikinci buluşma olmayacak Sonuçta insanlar ilk kez görüyorlar birbirini yani görseldeki gibi düşünürsek ilk tanışma olarak.
En İyi Cevaplar