Ben gerçekten artık anlam verememeye başladım.. Gerçekten ne istiyorlar.. Asla bu zamana kadar hiç bir sevgilimi aldatmadım yalan söylemedim ama çok yalan duydum.. Hiç olmayacak şeyde beynimi yediler.. Sürekli bir kısıtlamalar bilmem neler.. Ben erkek olduğum halde bu kadar kısıtlamadım ama neredeyse beni evden dışarı çıkarmayacaklardı onlara kalsa eskideki kızlar.. Yani aşırı kıskançlıklar bir tarafa dursun her şeyden sorun çıkarmak nedir neden çözüm yoluna gitmezler.. Hep tercih yapmak zorunda bırakırlar insanı.. ya da ben mi hep yanlış kişilere rast geldim anlamıyorum ki😊 bu arada ben koç burcuyum😊
Kadinlar psikolojisi degisen varliktir ! Erkeklerde ayni ! Kadinlar sevgi, durustluk, sadakat, baglilik isteyen varliklardir. Kadinlari sakin bir sekilde dinle sana baglanmaz ! Sev AMA sevgi beslemesini bekleme. Empati ister empati yapmaz. Sadik olur sun. Sadik olmaz ! Guven vermeni bekler verdigin zaman seni asla saymaz. Guven = Cikar Sevgi = Beni sev AMA sevgi bekleme Saygi = Maddi durumun iyi olacak Durust olmak = Seni kullanmak. Anlayis = Beni istiyorsan kolem olacaksin. Seni kisitlarim Bana yardimci ol = Maddi destek ver
Sevgili kadinlar bana kizmayin AMA hep boylesi var bu devirde ! Hep rol yapiyorsunuz. Deneyimim Cok ve kadinlardan tek ogrendigim en onemli sey. Kadinlar iyi pazarlamaci ! Ask, sevgi, sadakat iyi pazarliyorlar ! Erkeklerden sadece gucu oldugu icin saygi duyuyor! Isine gelmedigi zaman erkekleri aldatiyor ! O yuzden tum erkeklere soyluyorum. At binicisini sever ! Kadin s*** sever ! Kendinizi gelistirin erkekler ! Kadinlara vakit ayirmayin ve bedel odemeyin !
Kadinlar Psikoloji olarak egolarinin tatminini sagladigin zaman. Kadinlar birakir erkegi ! Ve kendi islerini yaptirip tek kalemde silerler ! Kadinin sadece guce taptigi bir gercek ! Materyalist Kadinlar her zaman bunu yapar ! Kadinlar hep guc pesinde ! O yuzden kadinlar sevmez ! Kadinlar sevgini belli etmeni ister AMA kendisi asla belli etmez ! Dinlenmek ister AMA dinlemez ! Bunlar bilinc altinda kaybetme korkusu var ! Veya hep daha iyisi ! Sen onu seversin o seni kullanir ! Genelleme yapmak degil ama bu zamanda arkadasim olsun, is arkadasi olsun, sevgili veya cift iliskililerinde gordugum deneyimler yazdim. Sadece parani yemek ve etini en iyisine kullandirmak ve kadinin ozeti bu !
Karikatür eski olabilir yeni olabilir ne farkeder vallahi varya kitapları içindeki resimleri için alan insanlar gibisiniz.. Önemli olan orada yazanlarrrr resime takılmayınn..
En İyi Cevaplar